fermat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Έχω προσπαθήσει να κατεβάσω τις φωτογραφίες με προγράμματα add-on του google chrome και του firefox.Αυτές κατεβαίνουν σε πολυ μικρή ανάλυση όπως ακριβώς τις βλέπεις και όχι όπως όταν τις κλικάρεις να ανοίξουν για να γίνουν μεγάλες.Ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα για να κατεβάζω όλες τις φωτογραφίες στη μέγιστη ανάλυση με ένα μόνο κλικ εύκολα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my iPhone using Insomnia
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δεξί κλικ-αποθήκευση προορισμού ή αποθήκευση δεσμού και όχι αποθήκευση εικόνας. Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Θες το teleport pro ή το extreme picture finder κάνα ελεύθερο πάντως καλό δεν ξέρω.
micos000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Σόρυ, δεν διάβασα καλά τον τίτλο. Αν θέλεις όλες τις φωτογραφίες δοκίμασε με το DownThem All (https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/downthemall/?src=cb-dl-featured) για firefox.
fermat Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Φίλε micos000 σε ευχαριστώ που έκανες στον κόπο να μου απαντήσεις αλλά όπως γράφω και στην ερώτηση που παραθέτω το add-on του firefox δε με καλύπτει γιατί τις κατεβάζεις όπως ακριβώς τις βλέπεις ενώ εγω θέλω να τις κατεβάζω όπως ακριβώς τις κλικάρω,δηλαδή μεγαλωμενες.Για τα προγράμματα που ανέφερε ο φίλος theELF θα επανέλθω για λεπτομέρειες γιατί δε τα δοκίμασα.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Νομίζω ότι το κάνει και αυτό αν πας στην καρτέλα Στοιχεία με ενσωματωμένες εικόνες, δώσε το site να το ελέγξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα