th3ofilos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Την καλησπέρα μου! Έχω 4 ίδιες μνήμες (4*1gb) στα 1066 mhz dual channel αλλά απο cpu id βλέπω ότι η μνήμες τρέχουν 800 και σε asymmetric dc mode μητρική έχω την Asus p5k-se και cpu τον C2D e6300 1.86 Ghz 1066 fsb Τι πρέπει να κάνω για να τρέχουν σωστά οι μνήμες????
th3ofilos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μπήκα και το έκανα χειροκίνητα. Μου βγάζει τωρα 533, οπότε ειμαστε οκ... κανονικα όμως αφού είναι dual channel δεν έπρεπε να μου έβγαζε symmetric ??
Foker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπήκα και το έκανα χειροκίνητα. Μου βγάζει τωρα 533, οπότε ειμαστε οκ... κανονικα όμως αφού είναι dual channel δεν έπρεπε να μου έβγαζε symmetric ?? Ναι επρεπε να σου εβγαζε symmetric .
th3ofilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Βασικά έψαξα λίγο στο google και είχαν και άλλοι τετοια θεματα... Άκουσα ότι παίζει bug του cpu-z. Ξέρει κανένας τι γίνετε??? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα???
Foker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Βασικά έψαξα λίγο στο google και είχαν και άλλοι τετοια θεματα... Άκουσα ότι παίζει bug του cpu-z. Ξέρει κανένας τι γίνετε??? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα??? Δες στην πρωτη οθονη οταν ξεκιναει το pc , οταν διαβαζει τις ram , αν γραφει dual channel interleaved . Οι ραμ ειναι ακριβως οι ιδιες ? Κατασκευαστης , timmings κτλ .
th3ofilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι φοκερ αυτο γράφει!! Οι μνήμες είναι ακριβώς ίδιες 4*1gb crusial balistix τα timingς από ότι είδα είναι τα ίδια. Το μόνο που έχω πειράξει είναι τα mhz στα 1067 mhz όπως έχω γράψει παραπάνω!
Foker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι φοκερ αυτο γράφει!! Οι μνήμες είναι ακριβώς ίδιες 4*1gb crusial balistix τα timingς από ότι είδα είναι τα ίδια. Το μόνο που έχω πειράξει είναι τα mhz στα 1067 mhz όπως έχω γράψει παραπάνω! Λογικα εισαι οκ . Δοκιμασε με 2 ram (ιδια χρωματα σλοτ) , να δεις στο cpu-z τι λεει . Δες ημερομηνιες κατασκευης της ram , διαβασε το manual της μητρικης μηπως εχει καποιο περιορισμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα