Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαπτοπ


Panos.Powers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , σκεφτομαι να αγορασω λαπτοπ (το παλιο παει) και υπολογιζω οτι μπορω να δωσω γυρω στο 800αρι ισως και παραπανω αν ειναι για κατι αξιολογο . Το θελω για σερφαρισμα,ταινιες αλλα και περιστασιακο gaming που δεν θα ειναι και τιποτα το τρομερο ουτε ζηταω να παιζω τα παιχνιδια με φουλ γραφικα αλλα σε βαθος 3 ετιας να μπορω να παιξω τα ''ελαφρια'' παιχνιδια (πχ τωρα παιζω περιστασιακα dota 2 )  . Εχω καιρο να ασχοληθω με τα λαπτοπ γενικα και δεν ειμαι πολυ σιγουρος , απο οσο κοιταω οι εταιριες που φαινονται πιο ενδιαφερουσες ειναι η Dell , η Toshiba και η Lenovo . Περιμενω με χαρα προτασεις .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Το G780 φιλε μου ειχα την ευκαιρια να το παρω στα χερια μου για μιση μερα... (βλακεια του e-shop με την εκδοση των windows που τελικα εγινε επιστροφη)

Απλα υπεροχο σαν φινιρισμα σαν βαρος σαν αισθηση, το μονο μου παραπονο ηταν το πληκτρολογιο που ηταν δυσαναλογα μικρο με το υπολοιπο μεγεθος (χρησιμοποιει το ιδιο με τις μικροτερης εκδοσης), προσωπικα θα το προτιμουσα ποιο "απλωμενο" στον υπολογιστη..

χαρακτηριστικο το σχολιο του αδελφου μου, "βολικο ειναι αδελφακι μου, χωραει να αφηνεις και την κουπα τον καφε εκει πανω!!!)

Σαν χαρακτηριστικα κατα τ'αλλα ειναι οτι ποιο value for money κυκλοφορει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...