Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθηνού και καλού ασπρόμαυρου laser εκτυπωτή


kistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν ασπρόμαυρο laser εκτυπωτή ο οποίος να είναι φθηνός και καλός. Δεν έχω δουλέψει ξανά με τα συγκεκριμένα μοντέλα και θα ήθελα τα φώτα σας. Η δουλειά που θέλω να κάνω είναι να βγάζω ασπρόμαυρες φωτοτυπίες, γύρω στις 200-300 το μήνα, τίποτα παραπάνω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον σε χαμηλή τιμή;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου προτείνω αυτόν εδώ http://www.skroutz.gr/s/265274/HP-LaserJet-Pro-P1102.html τον οποίο και έχω (με την προφανή υποστήριξή μου :P ). Το σκεπτικό που τον επέλεξα είναι ότι έιναι HP και βρίσκεις πολύ εύκολα συμβατά τόνερ. Κυκλοφορεί και σε wifi έκδοση έχω την εντύπωση.

 

Του λόγου του αληθές http://www.skroutz.gr/c/926/compatible-toner-symvata.html?from=catspan&keyphrase=p1102 όχι ότι όλα αξίζουν αλλά έχεις επιλογές.

 

όταν λες φωτοτυπίες συμπεραίνω εκτυπώσεις γιατί αλλιώς πας σε φωτοτυπικό μηχάνημα ή πολυμηχάνημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Τον έχεις καιρό; Είσαι ευχαριστημένος; Πάνω κάτω ένα τόνερ πόσο κρατάει;

 

Καλησπέρα τον έχω περίπου  από πέρυσι τα Χριστούγεννα (1 χρόνο ++)... Ευχαριστημένος είμαι αλλά θα σου συνιστούσα να αποφύγεις το ανακατασκευασμένο από πλαίσιο qconnect γτ δεν τυπώνει τόσο έντονα, προσωπικά αναγκαζόμουν να το βάζω στο extra dark. Κατά καιρούς έχω τυπώσει αρκετά βιβλία.

Με το εργοστασιακό και ένα από πλαίσιο έχω τυπώσει περίπου 2500+ σελίδες (υπολογίζοντας τα textbooks που έχω τυπώσει) αλλά όπως καταλαβαίνεις τον τελευταίο καιρό κάνω οικονομία και αγνοώ την ένδειξη για αλλαγή όσο μπορώ και πάντα εξαρτάτε από το ποσοστό μαύρου ανά σελίδα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από το software που παρέχει (και για linux άμα σε αφορά) και σε βοηθά να τυπώνεις μπρος πίσω σχεδόν αυτόματα. Θα ήθελα ωστόσο λίγο μεγαλύτερη ανάλυση από 600*600 (τόσο είναι όλοι στην κατηγορία αλλά με μία πατέντα που έχουν κάνει άλλες εταιρίες τους πουλάνε με ονομαστική τιμή 1200*1200).

Τέλος όπως σου είπα και πρίν έχει αρκετά φτηνά τονερ και τα βρίσκεις εύκολα και επαρχία όπως είμαι εγώ. Τότε κοιτούσα και έναν brother αλλά κατέληξα σε αυτόν. 

 

Εν κατακλείδι (φλυάρησα) είναι τίμιο μηχανάκι, δεν θα φοβάσαι να τυπώνεις όπως με έναν injekt και έχει σχετικά οικονομικά αναλώσιμα. Περίμενε μην πάρεις κ καμιά δεύτερη άποψη...

 

καλό βράδυ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...