Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θελω να αγορασω καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ....ΔΕΝ θελω ομως πιστωτική....θελω μια καρτα που να μην χαλαει παραπανω απο το ποσο που εχω μεσα στο λογαριασμο....δηλαδη ας πουμε οτι εχω ενα λογαριασμο με 1000 ευρω και θελω η καρτα να εχει μεσα 200 ευρω και να μην γινεται με τιποτα να χαλαστουν παραπανω απο τα 200 που θα χω στην καρτα....νομιζω υπαρχουν δυο τετοιου ειδους καρτες...και νομιζω λεγονται 1) προπληρωμένη και η 2) χρεωστική....αν δεν κανω λαθος...
ποια ειναι προτιμοτερη και ασφαλεστερη? και με βολευει πιο πολυ σαν τραπεζα η eurobank μιας και ειναι διπλα στο σπιτι μου...απο οτι εχω ακουσει οταν βαζω καποιο ποσο δινω ενα φορο που ειναι 1-2 ευρω...ισχυει και στη eurobank αυτο? αν ωστοσο υπαρχει καποια καλυτερη τραπεζα σε αυτο το θεμα πειτε τη μου! ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!

Δημοσ.

Στην προπληρωμένη, φορτώνεις πχ 100 ευρώ και να μπορείς να αγοράσεις πράγματα μέχρι αυτό το ποσό.

Η Χρεωστική είναι "μετρητά" και αντιστοιχεί στο ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου.

Για τις χρεώσεις κλπ κάθε τράπεζας, μπορείς να διαβάσεις στα sites τους

Δημοσ.

Στην προπληρωμένη, φορτώνεις πχ 100 ευρώ και να μπορείς να αγοράσεις πράγματα μέχρι αυτό το ποσό.

Η Χρεωστική είναι "μετρητά" και αντιστοιχεί στο ποσό που έχεις στο λογαριασμό σου.

Για τις χρεώσεις κλπ κάθε τράπεζας, μπορείς να διαβάσεις στα sites τους

αρα γιαυτο που ζηταω με συμφερει πιο πολυ προπληρωμενη ε?

οσο για τις χρεωσεις στην eurobank δεν τις βρισκω...ευχαριστω!

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει,συγκεκριμενα,στο πλαισιο μπορει να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ παιρνωντας τηλεφωνο και κανοντας την

παρεγγελεια,ετσι θα χεις το προιον στην τιμη απο το ιντερνετ..

απλα χωρις πιστωτικες και αντικαταβολες..;)

ετσι πηρα εγω τν 42αρα lg προσφατα

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερει,συγκεκριμενα,στο πλαισιο μπορει να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ παιρνωντας τηλεφωνο και κανοντας την

παρεγγελεια,ετσι θα χεις το προιον στην τιμη απο το ιντερνετ..

απλα χωρις πιστωτικες και αντικαταβολες.. ;)

ετσι πηρα εγω τν 42αρα lg προσφατα

γενικα με ενδιαφερει...ebay, amazon kai γενικα...

Δημοσ.

Αφού σε ενδιαφέρουν οι αγορές από το εξωτερικό, πρέπει να γνωρίζεις ότι εκτός από το θέμα των καρτών υπάρχουν και άλλα, όπως οι χρεώσεις για προμήθεια (έξοδα συναλλάγματος) που βάζουν κάποιες τράπεζες, οι ισοτιμίες που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για τη μετατροπή του συναλλάγματος, οι διαδικασίες για τις αγορές κλπ.

Για τα θέματα αυτά μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό της υπογραφής μου.

Δημοσ.

θα το διαβασω...γενικα ομως τι ειναι πιο συμφερον η χρεωστική ή η προπληρωμενη? γιατι θα παω αυριο...ευχαριστω!

Δημοσ.

μπορεις να πας στην alpha bank να κανεις μια καθαρα χρεωστικη καρτα και οχι πιστωτικη χρεωστικη....θα βαζεις τα λεφτα σου μεσω atm η βιβλιαριου και ειναι σε συνεργασια με την american express που σημαινει οτι λειτουργει στο 99% των site που θελεις...εγω αυτη εχω αρα ειναι δοκιμασμενη και εννοειται πως ειμαι ευχαριστημενος...ψαξτο δεν θελει και πολυ χαρτουρα η τραπεζα...(η paypal εχει την visa,american express και αλλες 2 που δεν τις θυμαμαι τωρα)

Δημοσ.

Εξήγησα παραπάνω.

Εάν φοβάσαι να γίνει καμία στραβή, η προπληρωμένη είναι η λύση, αλλά χρεώνεσαι κάθε φορά που τη φορτώνεις.

Εάν ο λογαριασμός σου δεν έχει πολλά χρήματα και θέλεις να αποφύγεις τις χρεώσεις, η χρεωστική είναι καλή λύση.

Πάντως, να γνωρίζεις ότι η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα και αυτό είναι υπολογίσιμο ποσό.

Δημοσ.

Εξήγησα παραπάνω.

Εάν φοβάσαι να γίνει καμία στραβή, η προπληρωμένη είναι η λύση, αλλά χρεώνεσαι κάθε φορά που τη φορτώνεις.

Εάν ο λογαριασμός σου δεν έχει πολλά χρήματα και θέλεις να αποφύγεις τις χρεώσεις, η χρεωστική είναι καλή λύση.

Πάντως, να γνωρίζεις ότι η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα και αυτό είναι υπολογίσιμο ποσό.

ποια ειναι η πιο οικονομική? για να μην χρεωνει σε συναλλαγματα ?

Δημοσ.

απλη χρεωστικη

οχι εννοω εκτος απο αυτο ποια τραπεζα...δηλαδη η eurobank δεν αξιζει? ποια ειναι η πιο οικονομικη? να μην με χρεωνει προμηθεια δηλαδη....

Δημοσ.

οχι εννοω εκτος απο αυτο ποια τραπεζα...δηλαδη η eurobank δεν αξιζει? ποια ειναι η πιο οικονομικη? να μην με χρεωνει προμηθεια δηλαδη....

απο οσο το ειχα ψαξει εθνικη και κυπρου ηταν απλησιαστες μου ελεγαν για κατι +2ευρω στις αγορες μου κτλ...κατεληξα alpha bank γιατι την εκανα με bonus δηλαδη πληρωνεις ενα 10αρικο τον χρονο και οτι αγορες κανεις με αυτην(αν ψωνιζεις πολυ συχνα ακομα καλυτερα)παιρνεις bonus για αεροπορικα για αλλες αγορες κτλ...παλι απλη χρεωστικη ειναι απλα εχεις την επιλογη με το bonus η χωρις αυτο

Δημοσ.

απο οσο το ειχα ψαξει εθνικη και κυπρου ηταν απλησιαστες μου ελεγαν για κατι +2ευρω στις αγορες μου κτλ...κατεληξα alpha bank γιατι την εκανα με bonus δηλαδη πληρωνεις ενα 10αρικο τον χρονο και οτι αγορες κανεις με αυτην(αν ψωνιζεις πολυ συχνα ακομα καλυτερα)παιρνεις bonus για αεροπορικα για αλλες αγορες κτλ...παλι απλη χρεωστικη ειναι απλα εχεις την επιλογη με το bonus η χωρις αυτο

της alphabank ειναι αναγνωρισμενη οπουδειποτε σε ΟΛΑ τα μαγαζια και κυριως ηλεκτρονικα δηλαδη ebay,amazon και γενικα παντού??

επισης στην συναλλαγη κραταει προμηθεια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω οτι κανει η eurobank?

εχει εξοδα οταν φορτωνω χρηματα? ευχαριστω!

Δημοσ.

της alphabank ειναι αναγνωρισμενη οπουδειποτε σε ΟΛΑ τα μαγαζια και κυριως ηλεκτρονικα δηλαδη ebay,amazon και γενικα παντού??

επισης στην συναλλαγη κραταει προμηθεια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω οτι κανει η eurobank?

εχει εξοδα οταν φορτωνω χρηματα? ευχαριστω!

ναι ειναι αναγνωρισμενη ebay,amazon,assos κτλ ολα κομπλε ποτε κανενα προβλημα...να φανταστεις εχω ψωνισει και με καρτα ταμιευτηριου(μισθοδοσιας) και δεχτηκε κανονικα(εχει σημα visa γι'αυτο)στην συναλλαγη δεν κραταει προμηθεια οχι...και ουτε οταν φορτωνεις...ελπιζω να σε καλυψα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...