Luxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Σκεφτομαι να αγορασω την εσπρεσιερα της delonghi, την cbo260. Την εχω βρει στο γαλλικο amazon στα 100 περιπου ευρω ( λιγο παρακατω ). Αξιζει; Τα μεταφορικα ξερετε ποσα ειναι απο εκεινο το amazon; Υπαρχει καποια καλυτερη εσπρεσιερα σε αυτα τα λεφτα; Μεχρι 100-120 μπορω να διαθεσω, και σιγουρα οχι απο Ελλαδα, καθως εδω ειναι πολυ ακριβα τα πραγματα.. Επισης, για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ενδιαφερομαι και για κανατα νερου, η οποια φιλτραρει το νερο. Εχω βρει μερικες μεχρι και 30 ευρω. Ξερετε καμια καλη;
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγω εχω την tassimo και να σου πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα. Ήπια ενα freddo espresso απο φίλο μου που είχε την krups και μπορώ να πω οτι μου άρεσε αρκετά.
The_Judas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Παρόμοια καφεριέρα (πιο νέο μοντέλο) από Ελλάδα. http://www.skroutz.gr/s/283899/Delonghi-BCO410.html
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Έχεις βρει κάποιο site που να έχει τα χαρακτηριστικά, τουλάχιστον, στα Αγγλικά,γιατί με τα Γαλλικά είμαστε τσακωμένοι; ΥΓ:Έχοντας krups,θα σου έλεγα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως το ακροφύσιο είναι ζημιάρικο.Επειδή πιάνεται με 3 πλαστικές "δαγκάνες",από την πίεση του ατμού σπάνε.2 έχω αλλάξει μέχρι τώρα,άλλο 1 ο κολλητός μου.
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ειπαμε για εναν που θελει απλα να πινει καφε μια χαρα ειναι ολα αυτα γιατι θα εχεις παντα ιδια ποιοτητα... το να πας για μηχανη με κουταλα πρεπει να εχεις και κοφτη για τον καφε και να μαθεις να κοβεις/πατας σωστα...
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πάρε μία Nespresso να ηρεμήσει το κεφάλι σου και ξεκίνα να απολαμβάνεις Ristretto (στα γράφει αυτά ένας πολέμιος του fast food cafe, αλλά από τότε που την πήρα, ούτε από καφετέρια δεν μου αρέσει τόσο ο καφές.) 1
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε θελω καφετιερα με καψουλες. Αυτη που δειχνεις απο το skroutz νομιζω οτι ειναι μοντελο προηγουμενο, ή τουλαχιστον με λιγοτερα χαρακτηριστικα απο την bco260. Ισως κανω και λαθος. --------------------- Τελικα μαλλον η BCO420 ειναι η πιο καινουρια. Ποια η διαφορα αυτων των καφετεριων της delonghi(BCO), απο την σειρα E; Οποιος γνωσης μπορει να με βοηθησει τι διαφορες εχουν τα μοντελα 410 και 420, γιατι απο τις περιγραφες δε μπορω να διαπιστωσω κατι.. Γιατι αυτη η διαφορα στην τιμη; http://www.skroutz.gr/c/437/kafetieres.html?keyphrase=delonghi+bco Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2013 από Luxx
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μαγκες μου καποια αποψη, καθως επειγει; Οπως επισης και για την κανατα που φιλτραρει το νερο!
The_Judas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η bco 420 έχει φίλτρο καθαρισμού του νερού από άλατα. Αυτή είναι μάλλον η μόνη διαφορά.
LRoi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αν ασχολείσαι με την καφετιέρα (αφαλάτωση κλπ) όχι. Αν θέλεις απλά να σου φτιάχνει καφέ και δε σε νοιάζουν τα υπόλοιπα, τα αξίζει. Εγώ πάντως δεν έδινα παραπάνω απλά για καθαρισμό του νερού από άλατα.
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 ΤΙ νερο βαζεις στη καφετιερα; Κατι ακουσα για εμφιαλωμενο; Στεκει; Μονη αυτη τη διαφορα εχουν τα δυο μοντελα; Γενικα ειναι καλη εσπρεσιερα; Μου την προτεινετε; Και ενταξει εγω κατω το espresso, freddo espresso πως θα τον φτιαξω; Γιατι κυριως κρυα πινω. Απλα θα βαλω λιγα παγακια ή θα χτυπησω και λιγο espresso σε σκονη με κρυο νερο στο μιξερ και θα προσθεσω, οπως κανουν και στα μαγαζια εξω;
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Θέλεις να κάνει ταυτόχρονα και καφέ φίλτρου ή όχι; Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη αλλά σε γενικές γραμμές οι Delonghi είναι τίμιες και πολύ καλές για τα χρήματά τους. Όσον αφορά το νερό, δεν είναι απαραίτητο να είναι εμφιαλωμένο. Αν στην περιοχή που μένεις έχετε πόσιμο νερό δεν θα έχεις πρόβλημα. Χρειάζεται όμως καθαρισμό η οποιαδήποτε καφετιέρα ιδιαίτερα όταν δουλεύει κάθε μέρα. Εγώ την καθαρίζω με κιτρικό οξύ (άνυδρο) σχεδόν κάθε μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα