Προς το περιεχόμενο

Περι Εγγυησης Samsung Προβλημα


Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους. Ενας φιλος ειχε παρει πριν απο 2 χρονια μια samsung,δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο,23" 1920x1080p TFT LCD, και παρατηρησε τελευταια οτι οποτε θυμηθει ο οθονη του βγαζει γυρω απο καθε περιγραμμα μιας εικονας περιεργα pixels σαν να δειχνει αρνητικο image η εικονα. Αυτο δειχνει παντου και δεν το κανει με εναν συγκεκριμενο τροπο αλλα τελευταια του το εκανε πολυ συχνα οποτε ηθελε να την στειλει για εγγυηση μιας και οταν την ειχε παρει ειχε 3 ΧΡΟΝΙΑ εγγυησης.

 

Και εδω ξεκιναει το προβλημα,αφου τους εβαλε μεσα φωτογραφιες που δειχνουν μπαμ οτι υπαρχει πρπβλημα με την οθονη. Ο τεχνικος της samsung του ειπε πρωτον,οτι δεν μπορεσαν να βρουν κανενα προβλημα με την οθονη,ενω το προβλημα του το εκανε συνεχεια ακομα και μπροστα μου ειχε τυχει και δευτερον και πιο σημαντικο, του ειπε οτι δεν γινεται να του την αλλαξουν διοτι εχουν αλλαξει πλεων οι οροι και καθε monitor εχει 2 χρονια εγγυησης!! Συγνωμη αλλα γινεται αυτο που ειπε γινεται να ισχυει??? Αν ειναι δυνατον,να παει ετσι ξαφνικα μια οθονη! Υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε κατι γιαυτο??

 

Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθουν με το θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,καταρχας δοκιμασατε την οθονη σε καποιον αλλον υπολογιστη?Με βαση την περιγραφη του προβληματοςπροτεινω να την δοκιμασετε και σε καποιον αλλον υπολογιστη διοτι μπορει να ευθυνεται και η καρτα γραφικων του φιλου σου ,και οχι η οθονη.Οσον αφορα στην εγγυηση,η αποδειξη  ποσα χρονια εγγυηση αναγραφει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτα εννοειται πως τα καναμε 3 καρτες γραφικων αλλαξαμε ,παντα το εκανε. Μετα αλλαξαμε καλωδιο DVI και εκει που νομιζαμε οτι φτιαχτηκε παλι μετα αρχισε να το κανει και να ξαναεπιστρεφει η συχνοτητα που εκανε το προβλημα.. Ναι η αποδειξει γραφει 3 χρονια... Υποψιν οτι ειχαμε βρει ενα κουλο τροπο να φευγει το προβλημα και αυτος ηταν να κουναμε λιγο το βυσμα που συνδεει την οθονη,δηλαδη το DVI,αλλα φυσικα αυτη ηταν μια προσωρινη λυση μιας μετα απο λιγο μπορει να το ξανακανε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι για ενημέρωση , ποιο είναι αυτό το μαγαζί που σας είπε αυτές τις παρλαπίπες για την εγγύηση; Για να μπει και αυτό στην λίστα. Επικοινώνησε με την Samsung Hellas.

Από την περιγραφή σου κάτι παίζει με τις επαφές του dvi στο κύκλωμα του monitor. VGA,hdmi, δοκιμάσετε ; (Αν έχει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι θυμαμαι εχει μονο dvi..Δεν θυμαμαι απο ποιο μαγαζι το ειδε παρει,αλλα νοκιζω με αντιπροσωπο της samsung μιλησε και του ειπε αυτα που του ειπε. Και οχι μονο αυτο αλλα του ζητανε και 20€ για την εργασια στην οποια δεν βρηκανε ΚΑΝ προβλημα! Εχει τζαντιστει πολυ ο φιλος,και δεν προκειτο να δωσει τα 20€ αμα δεν του βρουν μια λυση αυτοι. Οτι την πηρε ειχε 3 χρονια εγγυηση και ΜΕ ΑΥΤΗΝ αγοραζεις αυτο το προιον,πιστευω.. τωρα τι ισχυει και τι οχι αυτο ρωταω απο εσας :/

 

Μπορει να ειναι οντως ελλατοματικη η υποδοχη dvi της οθονης,αυτο δεν αλλαζεται?? Κατι για αλλαγη πανελ του ειπε αυτος,συμφωνα με τις φωτογραφιες που εστειλε ο φιλος μου,αλλα ειναι πραγμα Ασυμφορο να γινει γιατι βγαινει περιπου το 60% της τιμης που την πηρε -.-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εγγύηση ισχύει για την περίοδο που αναγράφεται στην απόδειξη. Απλά για να την διεκδικήσει θα πρέπει να γίνουν τα κλασικά πια που συμβαίνουν τώρα τελευταία .

Βρισίδια και απειλές για ινκα,συνηγορο του πολιτη,ανακοινώσεις σε forum,στο service την ώρα που έχει κόσμο ( προσωπικά και όχι από το τηλ) και στο δεύτερο στάδιο πραγματοποίηση αυτών των απειλών στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Καλά ξεμπερδέματα ...... ( πόσο θα αντέξουμε να μην ψωνίζουμε από amazon δεν ξέρω ακόμη :(

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...