Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μετέπειτα τον βρίζουν. Εκείνη την εποχή ήταν καβάλα στο άλογο ως σταυροφόρος της δημοκρατίας και απελευθερωτής των λαών από τυρρανικά καθεστώτα. Πες μου ποιος ειναι ο αλουμινας θα πεθανω...
Jason13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευτυχώς που πέθανε και έμαθα ποιος είναι, γιατί ειλικρινά ρε guys βλέπω τον τίτλο και λέω "τι'ναι τούτο;" Σοβαρά τώρα, ήταν ο τύπος τόσο γνωστός και είμαι εγώ τόσο ανίδεος, ή κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται κι εγώ δεν ξέρω με τι; Ηταν λιγο γνωστος μπορω να πω. και συ λιγο απληροφοριτος
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ηταν λιγο γνωστος μπορω να πω. και συ λιγο απληροφοριτος Και με πολλή επιείκεια.
g_alkis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πες μου ποιος ειναι ο αλουμινας θα πεθανω... Εσύ είσαι Αντώνη (κάνε μου ριπορτ που σε είπα Αντώνη)
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αχχαχαχαχαχαχαχα ο dissapointment πρεπει να ειναι παντως ειναι του ιδιου στυλ ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Και με την ιδια αδυναμια στην ορθογραφια συμπληρωνω 2
gigisoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι καλά, πέρα από τους αριστερούς κομματοποιημένους κύκλους, τον ήξερε κανείς; Από περιέργεια ρώτησα την οικογένειά μου ιδέα δεν είχαν, και ανίδεους δεν τους λες. Όσο για τις ειδήσεις και τα πρακτορεία, αναφορές όπως έγιναν πχ και στον βορειοκορεάτη ηγέτη, καμιά διαφορά ή παραπάνω αναφορά. Συγγνώμη που είμαι απληροφόρητος για το τι συμβαίνει στη λατινική αμερική, προτιμώ να γνωρίζω τα της γειτονιάς μου. Αλήθεια, συνολικά σε 11 σελίδες, πόσοι χρήστες του ινσόμνια έχουν ποστάρει; Τόσο γνωστός ήταν ο τύπος...
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μιλαμε για τους ιδιους τους Αμερικανους πολιτες που σε αλλη συζητηση με ανεση θα αποκαλειτε πιονακια του συστηματος που δε ξερουν τι γινεται στον εξω κοσμο και ζουν και δουλευουν για το κεφαλαιο τα χαμπουργκερ την κοκα-κολα κλπ κλπ? Απο αυτους με προτρεπεις να παρω γνωμες τωρα? Αλλα περαν τουτου, πες μας λοιπον, για ποιο λογο θεωρεις οτι ο Μπους εκανε πολεμο στο Ιρακ? tip: Θα σε βοηθησει στη διαδικασια επεξεργασιας, σκεψης, συμπερασματος το να αφησεις γα 5 λεπτα απεξω τις εικονες των μανων που κλαινε επειδη χασαν τα παιδια τους (λες και υπαρχουν μανες που αμα σκοτωθει το παιδι τους θα πανε στο las vegas για παρτυ...). Τo point ειναι οτι προκαλει ζαλαδα απτην μια να κραζουμε Μερκελ/Μπους/Σαρκοζι κλπ οταν με διαφορους τροπους κοιτουν να προασπισουν τα συμφεροντα της πατριδας τους (και του κεφαλαιου της), ενω για τον Τσαβες το ιδιο πραγμα να θεωρειται αξιομνημονευτο και επιχειρημα για το ποσο τεραστιος ηγετης ηταν... Καλά θέλεις και τα λες ή...Με αυτήν την λογική και ο Χίτλερ τα συμφέροντα των Γερμανών εξυπηρετούσε.Καλά σοβαρά μιλάς τώρα από την πρώτη ώρα τον έκραζαν για τον πόλεμο γι αυτό άλλωστε είπε και το ψέμα για τα πυρηνικά του Ιράκ.Δουλευόμαστε τώρα;Και δείξε μου ένα post όπου λοιδορώ τον Αμερικανικό λαό.ίσα ίσα τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά θέλεις και τα λες ή...Με αυτήν την λογική και ο Χίτλερ τα συμφέροντα των Γερμανών εξυπηρετούσε.Καλά σοβαρά μιλάς τώρα από την πρώτη ώρα τον έκραζαν για τον πόλεμο γι αυτό άλλωστε είπε και το ψέμα για τα πυρηνικά του Ιράκ.Δουλευόμαστε τώρα;Και δείξε μου ένα post όπου λοιδορώ τον Αμερικανικό λαό.ίσα ίσα τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση Eχεις σε μεγαλη εκτιμηση τον λαο που εκλεγει ασταματητα χασαπηδες ηγετες σαν τον Μπους? Εσυ? Για τον Χιτλερ τα συζητησαμε μερικες σελιδες πισω, μπορεις να ανατρεξεις εκει.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι καλά, πέρα από τους αριστερούς κομματοποιημένους κύκλους, τον ήξερε κανείς; Από περιέργεια ρώτησα την οικογένειά μου ιδέα δεν είχαν, και ανίδεους δεν τους λες. Όσο για τις ειδήσεις και τα πρακτορεία, αναφορές όπως έγιναν πχ και στον βορειοκορεάτη ηγέτη, καμιά διαφορά ή παραπάνω αναφορά. Συγγνώμη που είμαι απληροφόρητος για το τι συμβαίνει στη λατινική αμερική, προτιμώ να γνωρίζω τα της γειτονιάς μου. Αλήθεια, συνολικά σε 11 σελίδες, πόσοι χρήστςς του ινσόμνια ελχουν ποστάρει; Τόσο γνωστός ήταν ο τύπος... ήταν πολύ γνωστός και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια ήταν στο επίκεντρο της διεθνής πολιτικής για αυτό και προξενεί κατάπληξη που δεν τον ξέρεις.Δεν χρειαζόταν δηλαδή να ασχοληθείς με τα της χώρας του ήταν στο Διεθνές προσκήνιο Eχεις σε μεγαλη εκτιμηση τον λαο που εκλεγει ασταματητα χασαπηδες ηγετες σαν τον Μπους? Για τον Χιτλερ τα συζητησαμε μερικες σελιδες πισω, μπορεις να ανατρεξεις εκει. Γιατί όταν ήταν να εκλεγεί τους είπε ότι θα στείλει τα παιδιά τους σε έναν ανούσιο πόλεμο στην άλλη άκρη της γης;Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα;
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά δε ξέρω ποιος ειναι ο Αλουμινάς ή ο Κλεκορ αλλά και εσυ Φωτη θυμίζεις εντονα γνωστό χρήστη ... Πρόσεξέ το λίγο.Διαφωνησε και καπου, έτσι για τα μάτια του κόσμου.. Ναι καλά, πέρα από τους αριστερούς κομματοποιημένους κύκλους, τον ήξερε κανείς; Πλάκα κάνεις έτσι??? Δε μπορει να γράφεις σοβαρά τωρα... 1
gigisoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ήταν πολύ γνωστός και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια ήταν στο επίκεντρο της διεθνής πολιτικής για αυτό και προξενεί κατάπληξη που δεν τον ξέρεις.Δεν χρειαζόταν δηλαδή να ασχοληθείς με τα της χώρας του ήταν στο Διεθνές προσκήνιο Λόγω κάτοικος εξωτερικού, παρακολουθώ καθημερινά ειδήσεις γαλλόφωνες. Εδώ και χρόνια. Διεθνές προσκήνιο δεν τον λες τον τύπο, εκτός όπως είπα αν είσαι κομματοποιημένος αριστερός ή παρακολουθείς CNN και τα της Αμερικής. Ένας απλός ηγέτης λατινικής χώρας ήταν, αμφιβάλλω αν το 80% των ελλήνων άκουσε το όνομά του πριν από τον θάνατό του....κι εδώ απλές αναφορές έχουν γίνει, παιδιά στο πανεπιστήμιο που ρώτησα ιδέα δεν είχαν ποιος είναι.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλά δε ξέρω ποιος ειναι ο Αλουμινάς ή ο Κλεκορ αλλά και εσυ Φωτη θυμίζεις εντονα γνωστό χρήστη ... Πρόσεξέ το λίγο.Διαφωνησε και καπου, έτσι για τα μάτια του κόσμου.. Πλάκα κάνεις έτσι??? Δε μπορει να γράφεις σοβαρά τωρα... έχω πάψει να ασχολούμαι γιατί ασχολείσαι;όταν κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά που λες σε λέει Αλουμινά σιδερά ηλεκτρολόγο μπετατζή και ίσως και ζαχαροπλάστη.Επί της ουσίας δεν..... Λόγω κάτοικος εξωτερικού, παρακολουθώ καθημερινά ειδήσεις γαλλόφωνες. Εδώ και χρόνια. Διεθνές προσκήνιο δεν τον λες τον τύπο, εκτός όπως είπα αν είσαι κομματοποιημένος αριστερός ή παρακολουθείς CNN και τα της Αμερικής. Ένας απλός ηγέτης λατινικής χώρας ήταν, αμφιβάλλω αν το 80% των ελλήνων άκουσε το όνομά του πριν από τον θάνατό του....κι εδώ απλές αναφορές έχουν γίνει, παιδιά στο πανεπιστήμιο που ρώτησα ιδέα δεν είχαν ποιος είναι. Πλανάσαι οικτρά αλήθεια σου το λέω.Ο τύπος ήταν σύμβολο στον αγώνα εναντίων του κατεστημένου γενικά στον πλανήτη συμμετέχοντας με πολλές άλλες χώρες στο κίνημα των αδεσμεύτων.Επίσης καλοπροαίρετα το λέω αλλά μήπως τα παιδιά του σχολής σου σου κάνουν πλάκα;ίσα ίσα που οι φασίστες τον ήξεραν πολύ καλύτερα αυτούς ενοχλούσε.
deesnider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου το μεγάλο κακό ήταν ότι ποτέ δεν αποφάσισε η πλειοψηφία για την κυβέρνηση αυτού του τόπου.Αν είχαν τα κότσια ας εφάρμοζαν την απλή αναλογική.Αυτή και μόνο αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία.Αλλά σε αυτό το σύστημα πρέπει να είσαι ηγέτης με @ρχειδια και όχι να μοιράζεις θέσεις στο δημόσιο.Πλειοψηφία πότε είχαμε πραγματικά;Μία φορά αν δεν κάνω λάθος έφτασε κόμμα πάνω από το 43% και πάλι μειοψηφία είναι.όσο για τις επιλογές ποιες ήταν οι άλλες ρεαλιστικές στα πλαίσια της Ε.Ε δυνάμεις που θα έπρεπε να δοκιμάσουμε;Πρόσεξε την Ε.Ε χεσμένη την έχω αλλά δυστυχώς σε αυτό το λούκι μας βάλανε.Και από την Ευρώπη της Μέρκελ (ναι δυστυχώς τα τελευταία 100 χρόνια έχουμε τρεις Γερμανικές κατοχές ως Ευρώπη) φεύγεις μόνο με ξεσηκωμό και όχι με εκλογική διαδικασία με τους υπάρχοντες συσχετισμούς - Κι εγώ θεωρώ ότι η απλή αναλογική είναι δικαιότερο, πιο τίμιο και πιο αντιπροσωπευτικό εκλογικό σύστημα. Στην Ελλάδα όμως, για λόγους η αναζήτηση των οποίων δεν έχει σημασία στην παρούσα συζήτηση, δεν εφαρμόζεται. Η ερώτησή μου παραμένει ακριβώς η ίδια: «Με το ισχύον εκλογικό σύστημα - καλό ή κακό, αυτό ισχύει και μ' αυτό εκλέγονται κυβερνήσεις - αυτοί, οι οποίοι επί τόσες δεκαετίες εξέλεγαν τους ίδιους δύο, εθελοτυφλώντας μπροστά στο γεγονός ότι είχαν αποδειχθεί πολλάκις, ψεύτες, κλέφτες και ανίκανοι, γιατί δεν εξέλεξαν ποτέ, ούτε μία φορά, κάποιον άλλον;» Επειδή ήταν ηλίθιοι, επειδή είχαν συμφέρον, ή και τα δύο; Συνεπώς, φταίνε. Τόσο απλά! - Σ' αυτό, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα, εκτός από την ύπαρξη ηγετών με guts, προαπαιτούμενη είναι η ύπαρξη πολιτών με guts, οι οποίοι δεν πουλάνε την ψήφο τους για το ρουσφέτι. Ξέρεις, για να έχει επιτυχία και να σου αποδώσει καρπούς (βλέπε: εξουσία) το μοίρασμα θέσεων στο δημόσιο, πρέπει πρώτα απ' όλα να υπάρχουν πελάτες (βλέπε: ψηφοφόροι) έτοιμοι και διατεθειμένοι να τις αγοράσουν (βλέπε: να τις ανταλλάξουν με την ψήφο τους), αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ποιο θα ήταν το «εναλλακτικό» όπλο των «εμπόρων», αν οι «πελάτες» δεν αγόραζαν; - Ομολογώ ότι δεν κατανοώ την ερώτησή σου...τι σημαίνει «ποιες ήταν οι άλλες ...ρεαλιστικές επιλογές που υπήρχαν»; «Άλλες», σε σχέση με ποιες «ρεαλιστικές» επιλογές; Με τις «ρεαλιστικές» που έκαναν οι «πελάτες», εδώ και τέσσερις δεκαετίες; Σε ποιο ακριβώς σημείο δε, μπαίνει στη μέση η ...Ε.Ε. ; Τι θα έκανε δηλαδή, αν αποφάσιζαν οι Έλληνες να δοκιμάσουν κάποιον άλλον; Θα προχωρούσε σε ...αποπομπή; Λοιπόν; Σύμφωνα με ό,τι λες αμέσως μετά, αυτό - το «να φύγουμε» - δεν είναι το επιθυμητό; - Ξεσηκωμό ...ποιών;;; Των Ελλήνων «πελατών»; Μωρέ, ναι! Στη θεωρία και στα μεγάλα, εύκολα και άνευ κόστους λόγια, όλα γίνονται! Επειδή όμως τυγχάνω κι εγώ ρεαλιστής - και μάλιστα από τους πλέον απόλυτους - επίτρεψέ μου να την κάνω για δυο λεφτά, διότι έχω στη φωτιά τη γλαρόσουπα... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από deesnider 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις