Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποιες αμφιβολίες περι τουτου, αλλά δε μπορω παρά να συμφωνήσω μαζί σας.

Οι αμφιβολίες ειναι κατά βάση του στυλ..."να κυβερνήσεις όταν οι άλλοι (οι εταίροι) δε δέχονται ούτε να σε συναντήσουν"?  (σαν δικαιολογία το γράφω περισσότερο, η οποία ομως αν το καλοσκεφτει κανεις, έχει μια βάση)

- «Εμένα» άσε με στην άκρη! Μόνιμη θέση - η οποία «δημιουργήθηκε» για 'μένα... - στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στην Αθήνα μου προσφέρθηκε, όταν ήμουν 24 ετών, στην ταξινόμηση (το απόλυτο «ξύσιμο»: Μία, βία μιάμιση ώρα δουλειά και οι υπόλοιπες ...αναμονή συμπλήρωσης τού οκταώρου), μέσα σε γραφείο (ούτε καν διανομέας δηλαδή, για να πεις ότι θα έτρωγα και καμιά μπόρα στη μάπα...) και την αρνήθηκα, ακριβώς διότι δημιουργήθηκε για 'μένα. Μέχρι τώρα, 20 χρόνια μετά, εκεί μέσα βολεμένος θα ήμουν (αν δεν είχα πάρει ...σύνταξη!) Οι «παλιοί» στα κεντρικά των ΕΛ.ΤΑ. - τότε το Κ.Δ. ήταν στην Κωνσταντινουπόλεως, στο Μεταξουργείο, αν έχεις υπ' όψιν σου από Αθήνα και, αργότερα μεταφέρθηκε στη Λένορμαν - ακόμα σχολιάζουν τον ...εξωγήινο μαλάκα που είπε «όχι»...

- Όσο για το «που είναι η βιομηχανία μας»...στη Βουλγαρία, στην Τουρκία και σε μερικές ακόμα χώρες είναι. Κάποτε βρισκόταν στην Ελλάδα, αλλά την έδιωξαν αυτοί που ο λαός ψήφιζε, αυτοί που από το λαό πήραν την έγκριση να τη διώξουν.

- Κατ' αντιστοιχίαν, ένοχος δεν είναι αυτός που δέχεται να αγοράσει έναντι ευτελούς αντιτίμου ένα αντικείμενο για το οποίο γνωρίζει ότι είναι προϊόν κλοπής, αλλά μόνο αυτός που το πουλάει...

Αν πραγματικά το έκανες από μένα respect και μόνο.Τίποτα άλλο .Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου σε ότι γράφεις αλλά εγώ λόγω συγκυριών και οικονομικών δυσκολιών θα πήγαινα σφαίρα.Μου αρέσει σε ότι με αφορά να είμαι ειλικρινής.

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν πραγματικά το έκανες από μένα respect και μόνο.Τίποτα άλλο .Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου σε ότι γράφεις αλλά εγώ λόγω συγκυριών και οικονομικών δυσκολιών θα πήγαινα σφαίρα.Μου αρέσει σε ότι με αφορά να είμαι ειλικρινής.

Μακάρι να είχα τον τρόπο να το αποδείξω.

Δημοσ.

Έχω κάποιες αμφιβολίες περι τουτου, αλλά δε μπορω παρά να συμφωνήσω μαζί σας.

Οι αμφιβολίες ειναι κατά βάση του στυλ..."να κυβερνήσεις όταν οι άλλοι (οι εταίροι) δε δέχονται ούτε να σε συναντήσουν"?  (σαν δικαιολογία το γράφω περισσότερο, η οποία ομως αν το καλοσκεφτει κανεις, έχει μια βάση)

Και αν δεν θέλουν να με συναντήσουν χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί.Αυτό είναι το πρόβλημα της αριστεράς μας ή το ότι αγκάλιασε ότι πιο σάπιο και οπισθοδρομικό βλέπε αρχισυνδικαλιστή της Δ.Ε.Η κ.α χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα και χωρίς λύση.Ξέρω ότι θα με κράξουν πολλοί αλλά έχω την εντύπωση ότι μόνο με επανάσταση λύνεις το πρόβλημα.Πρώτον γιατί όταν κάνεις επανάσταση έχεις δικαίωμα να αλλάξεις το νομικό καθεστώς της χώρας και μπορείς να την στήσεις τελείως από την αρχή.Με άλλα συντάγματα και νόμους οι οποίοι θα προστατεύουν τον πολίτη και θα καταργεί παράλογα προνόμια π.χ μονιμότητα στο δημόσιο.Αυτήν είναι η μόνη λύση.Και χρέη διαγράφονται και το κράτος το στήνεις από την αρχή

Εγώ σε πιστεύω αλλά επειδή δεν σε γνωρίζω προσωπικά για να ξέρω από πρώτο χέρι για αυτό έβαλα το αν

Δημοσ.

Η ειλικρίνα φίλε μου, φαίνεται ΚΑΙ από τον τροπο γραφης κάποιου αλλά και απο τις απόψεις του :-)

Disappointment  oι απόψεις σου βέβαια ξέρεις οτι έχουν μια ουτοπικότητα (αν μου επιτρέπουν οι παντογνωστες να χρησιμοποιησω αυτη τη λέξη), αλλά απ την άλλη και οι μεγαλυτερες αλλαγές, ουτοπικά σχέδια ηταν :P :)
Δημοσ.

Η ειλικρίνα φίλε μου, φαίνεται ΚΑΙ από τον τροπο γραφης κάποιου αλλά και απο τις απόψεις του :-)

Disappointment  oι απόψεις σου βέβαια ξέρεις οτι έχουν μια ουτοπικότητα (αν μου επιτρέπουν οι παντογνωστες να χρησιμοποιησω αυτη τη λέξη), αλλά απ την άλλη και οι μεγαλυτερες αλλαγές, ουτοπικά σχέδια ηταν :P :)

Μόνο η ουτοπικότητα μας απέμεινε πια με όλους αυτούς που μπλέξαμε. Βλέπεις τίποτα άλλο κάποια άλλη λύση εντός του συστήματος;Όχι μόνο αυτό το πρόγραμμα αλλά όποιο και να φέρουν δεν βγαίνει γιατί το χρέος είναι σε απίστευτα ύψη.Ακόμα και να εφαρμοζόταν πιστά που δεν εφαρμόζεται και να συλλάβουμε και όλη την φοροδιαφυγή θέλουμε ανάπτυξη πάνω από 5 % την επόμενη πενταετία.Άρα η Ελλάδα πάει για φούντο έτσι και αλλιώς εκτός και της χαρίσουν τα χρέη.Εσύ πόσο πιθανό το βλέπεις;Και αν χρεωκοπήσουμε εκεί να δεις μετά τι πανηγύρι θα γίνει και πόσοι επαναστάτες της φακής θα βγουν.Τότε θα είναι χειρότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε ρε και συ προβοκάτορα που μας ανεβάζεις fake φωτογραφίες. Είπαμε ότι ο Τσάβες ήταν ένας στυγνός δικτάτορας που στην καθισιά του για πρωινό εκτελούσε και φυλάκιζε καμιά 500.Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

Δημοσ.

Eχω και μια τετοια φωτο με τον βορειοκορεατη ηγετη ,επισης με τον χοτζα,τον σταλιν, και τον Χιτλερ.Ποιο γραφικοι πεθαινεται...

• Like 1
Δημοσ.

Eχω και μια τετοια φωτο με τον βορειοκορεατη ηγετη ,επισης με τον χοτζα,τον σταλιν, και τον Χιτλερ.Ποιο γραφικοι πεθαινεται...

Link αμέσως για τον Χίτλερ να το δω και από μένα ότι δήλωση μετανοίας θέλεις

Δημοσ.

Γινεσαι ημιμαθης.

1.Βορειοκορεάτης ηγέτης...οι "οπαδοι" του πηγαιναν με την απειλή.

2.Στάλιν- Λογικο...κουμουνιστικος ηγέτης σε κουμουνιστικο κράτος.

3.Χίτλερ- Οπως γράφτηκε παραπάνω και φυσικά δε διάβασες, εκλέχτηκε δημοκρατικότατα απο το μεγαλυτερο μέρος των Γερμανων. Κατά την άποψή τους ηταν ηγέτης.

Τσαβες-Πολιτικη υπερ των φτωχων.

Απλο και κατανοητό (για τον Χοτζα δε ξέρω)

• Like 1
Δημοσ.

Aυτα τα γραφικα κυκλοφορουν στο facebook,τα βλεπουν οι αφελεις και χαιρονται ,το μυαλο να επεξεργαστει ΔΕΝ για αυτο φαντασιοπληκτα κομματα και φασιστικα βγαζουν τετοια ποσοστα .Ειναι καθαρα θεμα παιδειας και στην χωρα μας απετυχε παταγωδως η προηγουμενη γενια των γονιων μας ηταν αμορφωτοι και η δικη μας ημιμαθης που ειναι χειροτερο.

Εσεις που γραφεται αυτες τις κοτσανες ξερετε ποσο ειναι το κατα κεφαλην εισοδημα στην Βενεζουελα? τι υπερ των φτωχων και αηδιες ,φτωχοι ειναι και παλι .Με τοσο πετρελαιο και με τετοιο ηγετη οπως λετε θα επρεπε να ηταν σε ευρωπαικο επιπεδο τουλαχιστον.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται λινκ για τον χιτλερ. Οντως αγαπηθηκε απο χιλιάδες κόσμο και μετά μισήθηκε επισης. Κατά τη διοικησή του, η Γερμανία υπήρξε υπερδύναμη. 50 χωρες τον βάραγαν και δεν επεφτε...τι να λέμε τωρα!!

• Like 1
Δημοσ.

Aυτα τα γραφικα κυκλοφορουν στο facebook,τα βλεπουν οι αφελεις και χαιρονται ,το μυαλο να επεξεργαστει ΔΕΝ για αυτο φαντασιοπληκτα κομματα και φασιστικα βγαζουν τετοια ποσοστα .Ειναι καθαρα θεμα παιδειας και στην χωρα μας απετυχε παταγωδως η προηγουμενη γενια των γονιων μας ηταν αμορφωτοι και οι δικια μας ημιμαθεις που ειναι χειροτερο.

Ναι αλλά το Link με τον Χίτλερ να φιλάει τα χέρια του λαού του δεν είδαμε έστω και ως ανοησία στο facebook.Ζήτω ξανά η λογική κόντρα στην γραφικότητα.

Δεν χρειαζεται λινκ για τον χιτλερ. Οντως αγαπηθηκε απο χιλιάδες κόσμο και μετά μισήθηκε επισης. Κατά τη διοικησή του, η Γερμανία υπήρξε υπερδύναμη. 50 χωρες τον βάραγαν και δεν επεφτε...τι να λέμε τωρα!!

Δεν λέω αν αγαπήθηκε αλλά που φίλησε ο Χίτλερ τα χέρια του λαού του αυτό λέω και ζητάω.Δηλαδή αν αγάπησε αυτός τον λαό του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...