Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα 2 ειναι καλα, ετσι και αλλιως με κανενα απο τα 2 δεν προκειται να βγαλεις ολοκληρο χρονο, οποτε παρε πρωτα αυτο που σου αρεσει ποιο πολυ και οταν το βαρεθεις περνεις το αλλο....καποτε εβγαζες χρονο, πλεον εχουν χασει την μαγεια τους και τα 2 ποδοσφαιρακια, ισως αν εβγαινε μια νεα εταιρια με νεο προιον να υπηρχε κατι νεο, γενικα εχουν καταντησει κουραστικα και τα 2 αυτα, δηλαδη το προ και το φιφα....

• Like 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατεβάζεις τα demo και των δύο. Παίζεις εναλλάξ αγώνες και στα δύο.

Με ποιο διασκέδασες περισσότερο; Αυτό πάρε.

Το Demo δε λέει και κάτι. Το gameplay μου φαίνεται καλύτερο στο PES(οπότε με αυτό διασκεδάζω περισσότερο) και δεν μπορώ να δω και κάτι άλλο(το Journey φάνηκε καλό στο FIFA)στο Demo. 

Γενικά εγώ κλίνω προς το PES, αλλά χάνω το Journey, ένας φίλος μου είπε ότι το Career Mode του FIFA 17 είναι καλύτερο από το Master League, οι άδειες από συλλόγους λείπουν από το PES και ότι αν πάρω PES θα το μετανιώσω. 

Ένας άλλος φίλος λέει ότι αν σκοπεύω να παίζω online πρέπει να πάρω FIFA.

Προσωπικά μου φάνηκε καλή δυνατότητα στο PES το ελληνικό Patch που προσθέτει τις ελληνικές και διορθώνει τις ξένες.

Δημοσ.

Τα demo σου δίνουν αυτό που μετράει και την ουσία, το gameplay.

Απο εκεί και πέρα - για μένα προσωπικά - είναι άθλια και τα δύο ποδοσφαιράκια στο single player κομμάτι και ακόμα χειρότερα στο online (λόγω των online παικτών που δεν παίζουν για να διασκεδάσουν).

Για το μόνο που αξίζουν είναι couch gaming με φίλους.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ps3 games

Καλησπέρα εχω τα ανήψια μου ηλικιεσ 9 και 7 ετών τα οποία όπως είναι φυσικό έχουν μπει και αυτά στο club των gamers οι γονείς τους μεν προσπαθούν να τα "προστατέψουν" από βίαια παιχνίδια και..,. Καταλάβαινετε τι εννοώ... ( κρυφά φυσικά τα αφήνω και παίζουν gtv όταν έρχονται σπίτι μου). Τους έχω χαρίσει την παλιά κονσόλα ένα ps3 και έχουν λιώσει με τα παιχνίδια τύπου lego... Αν μπορεί κάποιος να προτείνει κατάλληλα παιχνίδια για την ηλικία τους θα το εκτιμούσα ... ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να ΜΗΝ τα αφήνεις να παίζουν GTA και τα συναφή. Παιχνίδια σαν τα λεγκο η σαν τα πλατφόρμ τυπου jak & daxter , little big planet , cars , racket and clank, sonic νομίζω είναι υπεραρκετά

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι επιρροές που δέχονται στο σχολείο από φίλους τους είναι ότι χειρότερο μην φανταστείς τίποτα τρελό έτσι κανα μισάωρο πιο πολύ για εμπειρία σε open world game....για να δουν πως είναι τα next-gen παιχνίδια όχι πως τρελένονται, περίεργο, εγώ είχα καταενθουσιαστη

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!!

Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, asemnos είπε

Little Big Planet. Θα τα ευχαριστηθειτε πολυ!

Όχι ρε φίλε. Αυτό σκεφτόμουν να γράψω όταν διάβασα το θέμα και μόλις μπήκα το είδα που το έγραψες. Τρομερό παιχνίδι για παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). 

Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op).

Θα τσεκάρω τις υπόλοιπες προτάσεις, αν υπάρχουν άλλες είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε

To Little Big Planet (το 1) το έχουμε, αλλά δεν τις κράτησε ιδιαίτερα και το παράτησαν λόγω δυσκολίας στον χειρισμό (ευαίσθητα και λεπτομερή physics). 

Ratchet & Clank τα έχουμε επίσης (τα έχω λιώσει) αλλά θα προτιμούσα κάτι που να μπορούν να παίζουν μαζί (co-op).

Για co-op μόνο Lego.

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 9:53 ΠΜ, Redragon7 είπε

Προτάσεις για PS3 games για παιδάκια

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Στο θέμα μας: Τελειώσαμε με τις μικρές μου (8 και 6 ετών) προχθές το Rayman Legends στο PS3 και το καταευχαριστηθηκαν..!!

Ψάχνω λοιπόν για άλλα παιχνίδια αντίστοιχου στύλ/ύφους/ποιότητας κατάλληλα για παιδάκια αυτής της ηλικίας και οι προτάσεις σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 😊

Μα τι αλλο απο το Minecraft ,!!

Η δικια μου απο 8 μεχρι τωρα που ειναι 16

αυτο ηταν κ ειναι το αγαπημενο της !!

Δημοσ.
Στις 11/11/2019 στις 12:55 ΜΜ, Redragon7 είπε

Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer.

Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...