Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!

Θελω να κανω με την παρεα μου ενα μεγαλο παρτυ  (παρτυ γυρω στα 600 ατομα),

οπου για να βγουν τα εξοδα της ενοικιασης του χωρου, dj κλπ θα υπαρχει καποιο δικο μας bar, το οποιο

θα πουλαει ποτα στους θαμωνες!

Αλλα δεν υπολογισαμε την περιπτωση να ερθει για ελεγχο η εφορια!

Σε αυτη την περιπτωση γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανουμε ωστε να ειμαστε και νομικα καλυμμενοι??

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Ειστε καλεσμενοι ολοι (εκτος εφοριακων!!!)

Δημοσ.

Λοιπον αρχικα εξαρταται απο τον χωρο. Ποσο ευκολα μπορει να σε εντοπισει ο εφοριακος σε εναν επικειμενο ελεγχο. Επειτα και ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ποιοι αναμενετε να επηρεαστουν αμεσα απο αυτο το παρτυ; Διοτι πολυ ευκολα αυτοι να παρουν ενα τηλεφωνακι και ξερεις.... Εκτιμησε ποσο σημαντικα ειναι αυτα. Δηλαδη αν θεωρεις οτι εισαι καλλυμενος απο τα δυο παραπανω τοτε μαλλον δεν θα χρειαστεις να κανεις κατι... Αλλιως ετοιμασου για τρεξιμο...

Δημοσ.

Κάντε το σε κάνα Πανεπιστήμιο/Πολυτεχνείο και ποιός γαμ λογαριάζει τους εφοριακούς

Δημοσ.

Αν κανει ομως το παραπανω θα πρεπει να ανεχτει και τον καθε αγνωστο που θα τυγχανει να περναει απο εκει θα ακουσει μουσικη και θα παει. Που θα γινει το παρτακι ?

Δημοσ.

Είστε σοβαροί ρε; Ξέρετε πολούς άκυρους να μπαίνουν στο πολυτεχνέιο/πανεπιστήμιο και να κάνουν πάρτυ; Επειδή τυχαίνει να κυκλοφορώ στο πολυτεχνείο τα τελευταία 5 χρόνια, δεν έχει παιχτεί ποτέ τέτοιο σκηνικό. Όλο μ@λακίες...

Όσον αφορά το παλικάρι παραπάνω, δεν παίζει να μπεί κανένας εφοριακός. Το πολύ πολύ να του κάνουν παρατήρηση οι μπάτσοι για την μουσική... Νοίκιασε χώρο που να μην είναι κοντά σε πολυκατοικίες και είσαι κυριλλέ. Τις προάλλες πήγα σε ένα τέτοι πάρτυ στο Χαλάνδρι και ούτε καν μπάτσοι δεν ήρθαν.

Δημοσ.

Είστε σοβαροί ρε; Ξέρετε πολούς άκυρους να μπαίνουν στο πολυτεχνέιο/πανεπιστήμιο και να κάνουν πάρτυ; Επειδή τυχαίνει να κυκλοφορώ στο πολυτεχνείο τα τελευταία 5 χρόνια, δεν έχει παιχτεί ποτέ τέτοιο σκηνικό. Όλο μ@λακίες...

Όσον αφορά το παλικάρι παραπάνω, δεν παίζει να μπεί κανένας εφοριακός. Το πολύ πολύ να του κάνουν παρατήρηση οι μπάτσοι για την μουσική... Νοίκιασε χώρο που να μην είναι κοντά σε πολυκατοικίες και είσαι κυριλλέ. Τις προάλλες πήγα σε ένα τέτοι πάρτυ στο Χαλάνδρι και ούτε καν μπάτσοι δεν ήρθαν.

chill man, που λέμε και όλο μαλακίες

Εκ παραδρομής νόμιζα ότι ο georgio ήταν φοιτητής κι έτσι, αλλά τελικά είναι λίγο μεγάλος τώρα που το παρατηρώ

Επίσης το πολυτεχνείο δεν είναι ένα

Δημοσ.

Θες να μου πείς οτι έχεις πάει σε πάρτυ που κάνει άκυρος σε κάποιο πολυτεχνείο/πανεπιστήμιο και πούλαγε ποτά. Οκ... απο περιέργεια μια και τυχαίνει να μπορώ να βρώ κάποιο άτομο να μου το επιβεβαιώσει, πού και πότε!!!

Δημοσ.

Θες να μου πείς οτι έχεις πάει σε πάρτυ που κάνει άκυρος σε κάποιο πολυτεχνείο/πανεπιστήμιο και πούλαγε ποτά. Οκ... απο περιέργεια μια και τυχαίνει να μπορώ να βρώ κάποιο άτομο να μου το επιβεβαιώσει, πού και πότε!!!

Και γω εχω παει σε τετοιο παρτυ. Και μαλιστα και φιλες μου κανονιζαν τετοιο παρτυ σε μια σχολη αλλα ηταν τοτε που ηταν χωματερη το απθ και δεν τους αφησε ο φυλακας της συγκεκριμενης σχολης για προφανεις λογους

Δημοσ.

Τι εννοείς άκυρος?

Φίλος μου φοιτητής με την παρέα του έστησε πάρτυ στο πολυτεχνείο στο Βόλο και ναι πούλαγε ποτά

Γιατί σου φαίνεται περίεργο?

Δημοσ.

Άκυρος είναι να πάει ένας 40ρης πχ. και να στήνει πάρτυ για να βγάλει κέρδος (κάτι που δεν έχω συνατήσει ή ακούσει ποτέ - τουλάχιστον όσο είμαι φοιτητής). Το να κάνει πάρτυ ένας φοιτητής στις εστίες, τότε ναι είναι λογικό και γίνεται κιόλας. Επίσης παρατάξεις κάνουν πάρτυ σε σχολές ή διοργανώνουν συναυλίες/event, επίσης λογικό.

Και επίσης να σου πω γιατι μου φαίνεται τόσο εκτός πραγματικότητας. Γιατι ακόμα και ο θυρωρός να έμπαινε σε ένα τέτοιο κόλπο και άνοιγε την σχολή, δεν υπάρχει περίπτωση να επέτρεπαν κάτι τέτοιο οι φοιτητές που κυκλοφορούν εκεί μέρα - νύχτα. (Τώρα αν οι άλλοι κατάφερναν και δεν τους έπερνε χαμπάρι κανείς ή είναι καμια κλασμένη σχολή χωρίς παρατάξεις, τότε οκ, αν και μου φαίνεται απίθανο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...