thinkpositive Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 καλησπερα,ειμαι νεος στο σαιτ.θα θελα να ακουσω απαντησεις για ενα θεμα που εχω.ειμαι 20 χρονων και εχω ελαχιστα σκαφοειδες στερνο.δεν εχω θεμα εμφανισης κομπλεξ κλπ.το μονο μου θεμα ειναι οτι εχω αρχισει και κανω πολυ γυμναστηριο και απλα επειδη εχω και ενα μικρο φυσημα δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω η αν ειναι επικινδυνο.οποιος ξερει ας μου πει γιατι ειναι σημαντικο.ευχαριστω πολυ.
iMarilina Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 καλησπερα,ειμαι νεος στο σαιτ.θα θελα να ακουσω απαντησεις για ενα θεμα που εχω.ειμαι 20 χρονων και εχω ελαχιστα σκαφοειδες στερνο.δεν εχω θεμα εμφανισης κομπλεξ κλπ.το μονο μου θεμα ειναι οτι εχω αρχισει και κανω πολυ γυμναστηριο και απλα επειδη εχω και ενα μικρο φυσημα δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να κανω η αν ειναι επικινδυνο.οποιος ξερει ας μου πει γιατι ειναι σημαντικο.ευχαριστω πολυ. Καλωσόρισες! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε γιατρό και να συζητήσεις και να σε δει και να σου πεί τί πρέπει να προσέξεις γιατί δεν παίζουν με αυτά.
41ex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Συμφωνώ, πριν αρχίσεις οποιαδήποτε συστηματική άσκηση καλό είναι να συμβουλεύσαι ένα γιατρό. Ιδίως αν έχεις καρδιολογικά προβλήματα!
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 καλο θα ηταν για τουλαχιστον 1 μηνα να εισαι πολυ χαλαρα στο γυμναστηριο. κατω απο τα μισα κιλα που θα σηκωνες κανονικα.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Για το φύσημα στο γιατρό. Για το άλλο δε νομίζω να έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα