Προς το περιεχόμενο

Αlcatel και εγγύηση Γερμανός


devilfish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημερωτικά για να ξέρετε τι ξεφτίλα έχουν καταντήσει κάποιες εταιρίες, πήγα το κινητό μου για service(alcatel ot 908) στον Γερμανό επειδή δεν φόρτιζε και μετά από ενάμιση μήνα ενώ δεν με είχαν ενημερώσει με μήνυμα για πάω να το παραλάβω πήγα από εκεί και με είπαν εκκρεμούσε έγκριση δική μου για το άμα το φτιάξουν ή όχι.
Μου είπαν ότι έχει σπασμένο usb και σπασμένο κάλυμμα(δεν ξέρω ποιο κάλυμμα εννοούσαν αφού το καπάκι το είχα εγώ) και ότι για αυτό χρειαζόταν 90 ευρώ ενώ το κινητό είχε εγγύηση. Μου λένε ότι μου ακυρώσανε την εγγύηση λόγω πτώσης (το κινητό έχει μόνο γρατσουνιές και όχι από πτώση). Γνωστός μου που του έχει σπάσει η οθόνη 2 φορές σε Sony vivaz του το αντικατέστησαν με ίδιο καινούργιο. Λέω δεν θέλω να μου το φτιάξουν αφού το κινητό καινούργιο κόστιζε 100 ευρώ πριν ένα χρόνο και τώρα 70 και μ λένε να περάσω σε μια βδομάδα να το πάρω αφού μου στείλουν μήνυμα. Πάλι δεν με ενημέρωσαν και πήγα μετά από 20 μέρες και είχε έρθει φυσικά και μου ζήτησαν και 10 ευρώ για τα μεταφορικά επειδή δεν είχε πλέον εγγύηση!!!
Δεν ξέρω αν για όλη την κατάσταση φταίει ο Γερμανός ή τα κριτήρια εγγύησης της alcatel απλά σας ενημερώνω για να μην σας συμβεί το ίδιο.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανό να φταίει o γερμανός που ίσως βρίσκεται σε κακη συνεννόηση με τον εισαγωγέα και τρέχα γύρευε,εργαζόμουν στο παρελθόν σε γνωστή εταιρία με τεράστια αλυσίδα καταστημάτων και όσες συσκευές είχαν έρθει μέσω τρίτου ή υπήρχε κακή συνεννόηση,τότε o πελάτης πραγματικά υπέφερε και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχα επέμβει για να βοηθήσω...κάποιες φορές τα κατάφερνα αλλά κάποιες άλλες ήταν λαβύρινθος!!!

 

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...