Προς το περιεχόμενο

airmech - beta version


LooK!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-260262-0-02450500-1363174987_thumb.jpg

 

Θυμάται κανείς το Herzog Ζwei στο MegaDrive της Sega? Ήταν ένα πρωτοποριακό παιχνίδι στρατηγικής για την εποχή του και σίγουρα μέσα στην 10αδα με τα καλύτερα παιχνίδια της κονσόλας της Sega ,που έκανε πάταγο στις αρχές τις 10ετιας του '90.Τώρα λοιπόν, όσοι νοσταλγούν εκείνες τις ομηρικές μάχες αλλά και για όσους ψάχνουν για απαιτητικά online strategy παιχνίδια υπάρχει το AIRMECH, από τους ίδιους παραγωγούς του Herzog!

 

post-260262-0-60178200-1363175420_thumb.jpg
 

Το AIRMECH έχει κρατήσει όλα τα καλά χαρακτηριστικά του Herzog (στρατηγική / ταχύτητα) και έχει κάνει τρομερές βελτιώσεις στο gameplay, στα points gain, στα levels, ενώ εκεί που έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι στα γραφικά, που μοιάζουν βγαλμένα από ιαπωνικό καρτούν manga.Όλα αυτά μπορείτε να τα διαπιστώσετε και μόνοι σας αφού μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το game (προσφέρεται για Windows / Chrome/ Steam) το οποίο είναι σε Beta Version και σχεδόν κάθε εβδομάδα με τα updates γίνεται ακόμα καλύτερο.

 

Εκεί που θα αναφερθώ, είναι στο GamePlay και το περιβάλλον του παιχνιδιού.Όλοι οι νέοι παίχτες ξεκινούν με ένα AIRMECH, δηλαδή ένα “αεροπλανάκι” που έχει την ιδιότητα να πετάει και να "τρανσφορμάρεται" όταν χρειάζεται, τοποθετώντας πολεμικά οχήματα/ tanks/ στρατιώτες στον χάρτη, ανάλογα με την στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει.

 

post-260262-0-19217200-1363176284_thumb.jpg
 

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταστρέψεις το αντίπαλο AIRMECH, διαλύοντας την κύρια βάση του, μέσα από την οποία κατασκευάζει τον στρατό του. Μακροπρόθεσμα, αν κερδίζεις συχνά θα έχεις περισσότερα points, άρα περισσότερα kudos (λεφτά), άρα θα μπορείς να παίρνεις καλύτερα οχήματα ή να αλλάξεις ακόμα και το AIRMECH σου.


 

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την δομή του gameplay αφού με λίγο training και τα απαραίτητα tutorials που προσφέρει το AIRMECH ο καθένας θα μπει στο νόημα του παιχνιδιού. Εκείνο που κανει τη διαφορά, είναι ο χαρακτήρας του AIRMECH όπου σε κάθε μάχη σε αναγκάζει  να σκέφτεσαι γρήγορα, να κάνεις ελιγμούς, να αλλάζεις τακτικές, να παίζεις πονηρά. Δεν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κερδίσεις σίγουρα τον αντίπαλο σου. Είναι τόσα πολλά τα δεδομένα που αλλάζουν (διαφορετικός χάρτης / διαφορετικά AIRMECH / διαφορετικός στρατός / διαφορετικοί πιλότοι κ.α.) που η τακτική προσαρμόζεται και αλλάζει σχεδόν σε κάθε μάχη.


 

Εκείνο που σε προφυλάσσει από μια ήττα είναι μόνο η εμπειρία, το ένστικτο, η δυνατότητα να ελιχθείς και φυσικά μια μεγάλη δόση από τύχη.  Έχω δει δυνατούς παίχτες να χάνουν από υπεροψία, αδύναμους παίχτες να κερδίζουν από τόλμη και μάχες να κρίνονται από λεπτομέρειες. Τίποτα δεν είναι απόλυτο και σίγουρο στο AIRMECH και αυτό είναι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό και εθιστικό για όσους αγαπάνε τα strategy games.

 

post-260262-0-55928400-1363175405_thumb.jpg

 

Το AIRMECH προσφέρεται δωρεάν με μόνο απαραίτητο την εγγραφή από gmail για να αποθηκεύονται οι πόντοι, τα ranks, τα kudos κτλ. Μπορεί κάποιος να παίξει online ή με το ai, ενώ το παιχνίδι απογειώνεται στις μάχες τεσσάρων (2v2) η έξι (3v3) παιχτών. Δεν έχω βρει ακόμα πολλούς έλληνες παίχτες και θα ήταν ωραίο να υπάρχει και ελληνικός συναγωνισμός. Οσοι το δοκιμάσετε, προτιμήστε servers/ locations σε Ευρώπη, για γρηγορότερη συνδεση.



 

Here comes the Creeps!



 

Σκηνή από το gameplay του AIRMECH


http://www.youtube.com/watch?v=2V_h3KYLRMc




Εδώ για download


https://www.carbongames.com/download.html




 

Εδώ βλέπετε τον ‘πρόγονο’ του AIRMECH, Herzog Zwei

http://www.youtube.com/watch?v=3EO53h7nWEU



 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω πω φιλε τι μου θύμισες! έπαιζα το Herzog  και ποτε δεν θα φανταζόμουνα ότι θα το ξαναβγάζανε.Τα γραφικά φαίνονται πολύ καλά και από ότι είδα στο youtube έχουν κρατήσει και το κλασσικό παιχνίδι.

 

πως θα μπω, να το δοκιμάσω? είναι free ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...