ravend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 άν δουλεύεις εφταήμερος όλες οι μέρες ίδιες φαίνοντε! 3
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλύτερη είναι φυσικά η Παρασκευή και το Σάββατο Η Παρασκευή όμως από το μεσημέρι και μετά γιατί πλέον φεύγει το άγχος. Σάββατο χαρά Θεού (είμαι άθεος βέβαια αλλά τι να κάνω έκφραση είναι) Χειρότερες όμως: Κυριακή αυτό θα το εξηγήσω γιατι θα με κράξετε που λέω την Κυριακή σαν χειρότερη. 1) Πιστευώ πως ειδικά στα παιδιά και στους νέους (όπως εγώ ) δημιουργείται ψυχολογικό πρόβλημα για την Κυριακή κι αυτό γιατί ήσουν πάντα αναγκασμένος να διαβάζεις όλη μέρα για να πας την επόμενη μέρα σχολείο...... Οπότε δεν έμενε χρόνος για τίποτα και ήμουν μες την ξενέρα. 2) Αφού κάποια στιγμή τελειώνει το σχολείο, η Κυριακή εξακολουθεί να είναι η χειρότερη μέρα γιατί είναι πολύ βαρετή. Κι αυτό γιατί όλα είναι κλειστά, όλοι είναι στα σπίτια τους και αν κοιτάξεις έξω το μεσημέρι είναι λες και βλέπεις το I Am Legend, θες να κάνεις μια δουλειά μιας που κάθεσαι και δε βρίσκεις μαγαζί ανοιχτό οπότε ξενερώνεις και πάλι. Βασικά πέφτω σε κατάθληψη. 3) Μου την δίνει που στην πλοιοψηφία των Κυριακών το πρωί έχει ήλιο ανεξαρτήτως τι καιρό είχε την υπόλοιπη βδομάδα!!! Είναι ειρωνία και μου την δίνει!!! Προφανώς φυσικά από εκεί βγήκε και η ονομασία: Sunday. Τετάρτη Η μέση μίας κουραστικής βδομάδας, φαντάζει ατελείωτη μέρα (όπως μερικοί περιγράφετε την Τρίτη, εγώ βλέπω την Τετάρτη). Σκέφτομαι ότι όσο βαρετά πέρασαν οι 2 προηγούμενες μέρες άλλο τόσο έχουμε μέχρι το ΣΚ... Επίσης είναι πάλι κλειστα τα μαγαζιά (το σιχαίνομαι αυτό το πράμμα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη) Επίσης μου την δίνει γιατί κάθε Τετάρτη έχει 2 for 1 η cosmote γιατί μισώ την cosmote 2
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Και αν είσαι φοιτητής όλες οι μέρες ίδιες είναι. Εδώ κάποιες φορές ξεχνάω και τι μέρα είναι. Τα σαββατοκύριακα έχουν χάσει την αξία τους πάντως. Βασικά, ακόμα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα έχουν χάσει την αξία τους. Όλα ίδια είναι. 2
leftermann Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Εμένα δεν μου φαίνονται όλα ίδια. Κατατάλλα, καλύτερη μέρα είναι η Τρίτη, γιατί έχει λαϊκή. Χειρότερη μέρα είναι η Τρίτη, γιατί έχει λαϊκή.
george_gr1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Και Κυριακή απόγευμα είναι μαύρο χάλι πάντως. Χειρότερα από Δευτέρα για μένα. +1 αυτο το Κυριακατικο απογευμα ποτε δεν το χωνεψα. Ακομη και αν την Δευτερα ειναι αργια. Κυριακη -μακραν η χειροτερη μερα Παρασκευη - κορυφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα