Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πώς γίνεται στο facebook να βάλω μια εικόνα προφίλ χωρίς να την κάνω περικοπή σε τετράγωνη??
Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όχι, να μην έχει καθόλου! Να μην χρειάζεται να την περικόψω σε αναλογία 1:1, θέλω να διατηρηθεί όπως είναι.
mastor10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αν και δεν πολυκαταλαβα δοκιμασες εκει που σου λεει επεξεργασια εικονας προφιλ και στο μενου που σου βγαζει επεξεργασια μικρογραφιας και ξετικαρεις το σμίκρυνση?
Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 αν και δεν πολυκαταλαβα δοκιμασες εκει που σου λεει επεξεργασια εικονας προφιλ και στο μενου που σου βγαζει επεξεργασια μικρογραφιας και ξετικαρεις το σμίκρυνση? Όχι. Πατάω επεξεργασία εικόνας προφιλ, επιλογή από τις εικονες μου και όταν επιλέγω αυτη που θελω με βαζει σονυ και ντε να την κάνω 1:1.
mastor10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Όχι. Πατάω επεξεργασία εικόνας προφιλ, επιλογή από τις εικονες μου και όταν επιλέγω αυτη που θελω με βαζει σονυ και ντε να την κάνω 1:1. ναι περικοπη αν κανεις αυτο που σου λεω σου δειχνει την εικονα οπως ειναι, δεν στην κοβει
Simos805 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ναι περικοπη αν κανεις αυτο που σου λεω σου δειχνει την εικονα οπως ειναι, δεν στην κοβει Αυτό που λές νομίζω είναι για το πως θα φαίνεται η εικόνα στην μικρογραφία. Για αυτό εξάλλου το κάνεις πρην ή μετά από το ανέβασμα της εικόνας προφίλ δεν παίζει ρόλο. Εγώ αυτό που λέω είναι στο στάδιο της αναγκαστικής επεξεργασίας της εικόνας προφίλ δηλαδή της περικοπής της.
mastor10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 α δεν μου ειχε τυχει ποτε να το κανω αυτο, καταλαβα τι λες αλλα δεν νομιζω να γινεται αυτο που θες :/
Simos805 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 α δεν μου ειχε τυχει ποτε να το κανω αυτο, καταλαβα τι λες αλλα δεν νομιζω να γινεται αυτο που θες :/ Γίνεται, διότι έχω δει στις φωτογραφίες προφίλ φίλων μου να είναι κανονικές και σε αναλογίες τύπου 4:3.
bobiras13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 για δωσε λινκ με παραδειγμα, περιεργο μου φαινεται
Simos805 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τελικά ήταν αυτό που έλεγε ο mastor10 ξετίκαρα αυτό που λέει σμίκρυνση και τώρα είναι εντάξει απλά αυτό ίσχυε για τις επόμενες φωτογραφίες που θα έβαζα από όταν το έκανα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα