Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.Οντας χρήστη xperia neo v σκέφτομαι να στραφω προς κινεζικη μερια αυτη την φορα.Αναφέρομαι σαφως οχι σε αγορα οπως Hiphone και τέτοια απομιμήσεις αλλα κινέζικες μάρκες.Εχω δει πολύ ενδιαφέρον reviews και χαρακτηριστικα σε διάφορα σαιτ οπως το pandwill

Μερικα απο αυτα ειναι τα παρακατω.Τι πιστευεται αξιζει να στραφω προς εκεινη την μερια?Εχετε λειτουργήσει παρόμοια κινητα?Θα ηθελα την βοηθεια σας μην κανω λαθος επιλογη και χτυπάω το κεφάλι μου :) ευχαριστώ

http://www.pandawill.com/isa-a19q-smart-phone-mtk6589-quad-core-android-41-1g-ram-47-inch-ips-qhd-screen-50mp-front-camera-p71836.html

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-basic-smart-phone-mtk6589-quad-core-1g-ram-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71207.html

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

Δημοσ.

Aς αφήσουμε τις ειρωνεις και ας μιλήσουμε σοβαρα...τοσο χαλια?μιλας με βαση εμπειριας η απαλ τρολάρεις?

• Like 1
Δημοσ.

Aς αφήσουμε τις ειρωνεις και ας μιλήσουμε σοβαρα...τοσο χαλια?μιλας με βαση εμπειριας η απαλ τρολάρεις?

Βασικα δε το ειπα ειρωνικα αλλα τεσπα. Εχουν μεγαλο δεικτη σαρ απο οσο ξερω. Δε θα επαιρνα εγω. Θα προτιμουσα ενα λιγο πιο χαμηλων χαρακτηριστικων και μεταχειρισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα δε το ειπα ειρωνικα αλλα τεσπα. Εχουν μεγαλο δεικτη σαρ απο οσο ξερω. Δε θα επαιρνα εγω. Θα προτιμουσα ενα λιγο πιο χαμηλων χαρακτηριστικων και μεταχειρισμενο.

Οκ παρεξήγησα...αυτος ο δεικτης εχει να κανει με ραδιενεργεια ε?αληθευει αυτο οντως?Απλα μου φένονται θηρια στα χαρακτηριστικα γιαυτο τα κοιτάω τωρα

Δημοσ.

Οκ παρεξήγησα...αυτος ο δεικτης εχει να κανει με ραδιενεργεια ε?αληθευει αυτο οντως?Απλα μου φένονται θηρια στα χαρακτηριστικα γιαυτο τα κοιτάω τωρα

Οτι ειναι. Σκεφτομουν να παρω και εγω ενα κινεζικο κινητο αλλα μετα σκεφτηκα και το σαρ και οτι αν παθει κατι, και την ποιοτητα κατασκευης κλπ.

Περιμενε να δεις απαντηση και απο αλλον αν εχει παρει.

Δημοσ.

Ολα τα κινητα που κυκλοφορουν ειναι "κινεζικα" .

ναι αλλά δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές,standards,ποιότητα υλικών,after sales.

και το iphone στο μεγαλύτερο μέρος του κίνα κατασκευάζεται,έχει σχέση με τα φθηνά κινέζικα που κυκλωφορούν?(άσχετα που είναι άπειρα υπερτιμημένο)

• Like 2
Δημοσ.

ναι αλλά δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές,standards,ποιότητα υλικών,after sales.

και το iphone στο μεγαλύτερο μέρος του κίνα κατασκευάζεται,έχει σχέση με τα φθηνά κινέζικα που κυκλωφορούν?(άσχετα που είναι άπειρα υπερτιμημένο)

Ειναι made in china , αλλα ειναι βαση προδιαγραφων της apple , τι κοστος παραγωγης εχει ενα iphone5 ?

Δημοσ.

το iphone έχει 200$ 

εδώ τα sony έχουν sar 1.3-1.7 (καλό είναι να κοιτάς κάτω από 0.8)

αυτά θα έχουν 5 !!!!
σκέτο καρκίνος & φούρνος μαζί τα κινητά αυτά 

Δημοσ.

το iphone έχει 200$ 

εδώ τα sony έχουν sar 1.3-1.7 (καλό είναι να κοιτάς κάτω από 0.8)

αυτά θα έχουν 5 !!!!

σκέτο καρκίνος & φούρνος μαζί τα κινητά αυτά

Πες οτι εχει κοστος 200 $ , γιατι το πουλανε 500$ ? (εχει μικροτερο κοστος) .

Δηλαδη το iphone κανει καλο στην υγεια ?

Δημοσ.

Ειναι made in china , αλλα ειναι βαση προδιαγραφων της apple  

αρα μονος σου λες οτι δεν ειναι ακριβως ιδια

επισης ποιος ειπε οτι τα κινεζικα τα αγοραζεις σε τιμη κοστους ; 

Δημοσ.

αρα μονος σου λες οτι δεν ειναι ακριβως ιδια

επισης ποιος ειπε οτι τα κινεζικα τα αγοραζεις σε τιμη κοστους ; 

Δεν ειπα οτι ολα τα κινεζικα ειναι ιδια , ειπα οτι ολα ειναι made in china (γενικα ανατολικες χωρες) .

Στην κινα κατασκευαζονται οι ποιο πολλες ηλεκτρονικες συσκευες , το οτι το iphone ειναι με προδιαγραφες apple για μενα δεν αλλαζει κατι , ειναι παλι κινεζικο .

Δημοσ.

Πες οτι εχει κοστος 200 $ , γιατι το πουλανε 500$ ? (εχει μικροτερο κοστος) .

Δηλαδη το iphone κανει καλο στην υγεια ?

το οτι το πουλάνε υπερεκτιμένο είναι άλλο καπέλο αλλά όσο αφορά το sar και την υγεία φυσικά είναι άπειρα καλύτερο.

γενικά όποιο φθηνό κηνιτό πάρεις απο οποιαδήποτε "γνωστή" εταιρία είναι πολύ καλύτερα απο τους φούρνους τα κινέζικα

• Like 2
Δημοσ.

το οτι το πουλάνε υπερεκτιμένο είναι άλλο καπέλο αλλά όσο αφορά το sar και την υγεία φυσικά είναι άπειρα καλύτερο.

γενικά όποιο φθηνό κηνιτό πάρεις απο οποιαδήποτε "γνωστή" εταιρία είναι πολύ καλύτερα απο τους φούρνους τα κινέζικα

Παρε κινεζικο και μιλα με ακουστικα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...