g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδες Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το paypal . Μπορω να συνδεσω το λογαριαμο ταμιευτηριου που διαθετω στην eurobank με το paypal; Επειδη δεν συμφερει με την prepaid λογω της προμηθεια που κραταει ( ειδικα η eurobank σε καθε φορτηση... γαμησετα) σκεφτηκα να συνδεσω απ ευθειας το τραπεζικο λογαριασμο.. Γινεται αυτο; Και εαν γινεται αυτο μπορειτε σας σας παρακαλω να μου πειτε τα βηματα; Ευχαριστω εκ των προτερων
parasaser Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/475583-πώς-δημιουργούμε-λογαριασμό-στο-paypal-πλήρης-οδηγό/?p=52161781 post 3 1
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εχω και εγω καποιες ερωτησεις σχετικα με paypal και online αγορες. Να ρωτησω εδω ή να ανοιξω θεμα?
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/475583-πώς-δημιουργούμε-λογαριασμό-στο-paypal-πλήρης-οδηγό/?p=52161781 post 3 Εισαι ωραιος! Σε ευχαριστω φιλος Εχω και εγω καποιες ερωτησεις σχετικα με paypal και online αγορες. Να ρωτησω εδω ή να ανοιξω θεμα? Για πες...!!! http://www.insomnia.gr/topic/475583-πώς-δημιουργούμε-λογαριασμό-στο-paypal-πλήρης-οδηγό/?p=52161781 post 3 Ρε συ να σε ρωτησω κατι ακομα απο οτι ειδα μονο μεταφορα μπορω να κανω απο τη μια τραπεζα στην αλλη , πραγμα που λογικα η eurobank θα το χρεωνει.... αρα ειναι το ιδιο με την φορτηση καρτας.... Να σε ρωτησω στην περιπτωση που θελω να δεχτω χρηματα που ακριβως μου ερχονται ? 1
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Επειδη θα βγαλω προπληρωμενη την επομενη εβδομαδα. 1)στο playpal μεταφερω χρηματα απο την προπληρωμενη?δηλ μπορω να εχω στην προπληρομενη 100ευρω και να στηλω στο paypal τα 30 ας πουμε ή το paypal βλεπει οσα χρηματα εχω στην προπληρωμενη?Δηλ και τα 100. 2)Κανω μια αγορα απο amazon.Θα μου ζητηθει να επιλεξω τροπο αποστολης? 3)Καποιες παραγγελειες εχουν δωρεαν μεταφορικα στο amazon.Αυτα ισχυουν για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες σωστα? 4)Αυτα που θα παγγειλω θα ερθουν σπιτι μου ή θα παω σε ταχυδρομειο? 5)Αν παρω κατι απο χωρες εκτος Ε.Ε και ειναι ανω απο 40-45$ περναει τελωνειο.Με το Site: http://www.ebay.gr/">e-bay.gr τι γινεται? 6)Με την προπληρωμενη μπορουν να μου στελνουν και λεφτα?Δηλ αν παιξω ενα στοιχημα Online και κερδισω μπορω με δηλωσω την προπληρωμενη -η το paypal και να μου στηλουν τα λεφτα?
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δες πειραιως η alpha bank , η Eurobank που εχω εγω κραταει προμηθεια αναλογα με το ποσο που φορτιζεις την καρτα , πολυ μαλακια αυτο.... Αν και για μενα το ebanking της eurobank ειναι απο τα καλυτερα! Κανε ενα λογαριασμος οπως λεει απο πανω στο paypal ειναι απλο δεν ειναι τιποτα . Εκει στο paypal θα συνδεσεις την prepaid σου . Εαν θελεις να αγορασεις κατι απο το ebay πχ το οποιο κοστιζει παραδειγμα 5 ευρω θα πρεπει να εχεις 5 ευρω μεσα στην prepaid που εχεις συνδεσει στο paypal . Τωρα πως θα φορτισεις την prepaid... o ποιο απλος τροπος ειναι να πας στην τραπεζα και να βαλεις χρηματα. Τωρα εξοδα αποστολης δες ρε συ λεει εαν εχει free shippings κτλ 1
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Επειδη θα βγαλω προπληρωμενη την επομενη εβδομαδα. 1)στο playpal μεταφερω χρηματα απο την προπληρωμενη?δηλ μπορω να εχω στην προπληρομενη 100ευρω και να στηλω στο paypal τα 30 ας πουμε ή το paypal βλεπει οσα χρηματα εχω στην προπληρωμενη?Δηλ και τα 100. Το payPal τραβάει από την προπληρωμένη μόνον όσα χρήματα έχεις μέσα. Μεταφέρεις χρήματα από το λογαριασμό σου στην προπληρωμένη και όχι από αυτήν στο PayPal. 2)Κανω μια αγορα απο amazon.Θα μου ζητηθει να επιλεξω τροπο αποστολης? 3)Καποιες παραγγελειες εχουν δωρεαν μεταφορικα στο amazon.Αυτα ισχυουν για παραγγελιες πανω απο 25 λιρες σωστα? Εάν εννοείς το αγγλικό, ο κανόνας είναι για αγορές πάνω από 25 αλλά υπάρχουν και αντικείμενα που τα στέλνει χωρίς μεταφορικά στην Ελλάδα και γύρω στις 20 λίρες. Σ' αυτή την περίπτωση, λίγο πριν από την παραγγελία σου εμφανίζει τους τρόπους μεταφοράς και πρέπει να διαλέξεις το Super Saver Delivery. Έχει αποδειχθεί ότι είναι καλλίτερο να πληρώνεις σε συνάλλαγμα σε χώρες που δεν έχουν ευρώ και η μετατροπή να γίνεται εδώ με βάση την ισοτιμία της κάρτας (Visa/ MasterCard). Επίσης, πολλές τράπεζες (Eurobank, Citi κλπ) χρεώνουν επιπλέον και προμήθεια 2% περίπου στις αγορές σε συνάλλαγμα. 4)Αυτα που θα παγγειλω θα ερθουν σπιτι μου ή θα παω σε ταχυδρομειο? Εάν το δέμα έχει μέγεθος φακέλου, θα το φέρει ο ταχυδρόμος, αλλιώς θα αφήσει ειδοποιητήριο και θα το πάρεις από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου. 5)Αν παρω κατι απο χωρες εκτος Ε.Ε και ειναι ανω απο 40-45$ περναει τελωνειο.Με το Site: http://www.ebay.gr/">e-bay.gr τι γινεται? Η ατέλεια είναι για αξία cif (κόστος+μεταφορικά+ασφάλεια) 45 ευρώ και πάνω από την αξία αυτή πρέπει να υπολογίζεις τουλάχιστον ΦΠΑ και λοιπά έξοδα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου. 1
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κατατοπιστικοτατος. ευχαριστω πολυ. Και οταν μου ερθει το δεμα(ειτε σπιτι μου ειτε στα ελτα) θα πληρωσω και καποιο ποσο για το παρω? Επησεις αν παρω κατι εκτος Ε.Ε κατω απο 45 ευρω πληρωνω μονο φπα κανονικα ε?και αν ναι πως το υπολογιζω?Αφαιρω το ποσοστο φπα της χωρας που το παιρνω (δηλ καθαρη αξια-χωρις φπα) και προσθετω τον ελληνικο ε?
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Κατατοπιστικοτατος. ευχαριστω πολυ. Και οταν μου ερθει το δεμα(ειτε σπιτι μου ειτε στα ελτα) θα πληρωσω και καποιο ποσο για το παρω? Επησεις αν παρω κατι εκτος Ε.Ε κατω απο 45 ευρω πληρωνω μονο φπα κανονικα ε?και αν ναι πως το υπολογιζω?Αφαιρω το ποσοστο φπα της χωρας που το παιρνω (δηλ καθαρη αξια-χωρις φπα) και προσθετω τον ελληνικο ε? Κοιτα εγω εχω παρει ενα σωρο μαλακιες απο κινα , χονγκ κογκ μεχρι και USA ( θηκες για κινητα κυριως , που ειναι και φτηνες) και δεν πληρωσα τιποτα ( αφου ελεγαν free shippings) απλα εκαναν και 3 βδομαδες να μου ερθουν απλα να προσεχεις απο κει που το αγοραζεις να εχει σηματακι "top rated seller" ε και αφου σε ενδιαφερουν να μην πληρωσεις μεταφορικα να λεει "free shippings" Φορους και τετοια σε καποιες περιπτωσεις πληρωνεις αλλα δεν τα ξερω καλα αυτα να στα εξηγησω εγω εχει παντως σημειωσεις και σου λενε σε ποιες περιπτωσεις πληρωνεις και τι ακριβως . Μεσω ταχυδρομιου ερχονται για αυτο και εκαναν τοσο πολυ, δηλαδη εμενα μου τα εφερε ο ταχυδρομος Αναλογα και εδω αλλα μαγαζια πχ με ρουχα τα στελνουν με courier για αυτο και στα χρεωνουν τα μεταφορικα! 1
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Στην επιλογή Top Up στην οποία αποστέλουμε λεφτά (φορτώνουμε) στον λογαριασμό paypal αν κατάλαβα καλά, μπορούμε να τα φορτώσουμε και απευθείας με ρεύστο μέσω κατάθεσης χρησιμοποιόντας τα στοιχεία που μας δίνονται ή μόνο μέσω μεταφοράς από δικό μας λογαριασμό τραπέζης σε δικό μας λογαριασμό paypal?
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Στην επιλογή Top Up στην οποία αποστέλουμε λεφτά (φορτώνουμε) στον λογαριασμό paypal αν κατάλαβα καλά, μπορούμε να τα φορτώσουμε και απευθείας με ρεύστο μέσω κατάθεσης χρησιμοποιόντας τα στοιχεία που μας δίνονται ή μόνο μέσω μεταφοράς από δικό μας λογαριασμό τραπέζης σε δικό μας λογαριασμό paypal? Και εγω αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα και προσπαθω να καταλαβω , πηγαινε μια στο link που μας εδωσε ο φιλος λεει καποιες πληροφοριες εκει και εχω κανει και γω και αλλο ποστ για περαιτερω διευκρινησεις
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Και εγω αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα και προσπαθω να καταλαβω , πηγαινε μια στο link που μας εδωσε ο φιλος λεει καποιες πληροφοριες εκει και εχω κανει και γω και αλλο ποστ για περαιτερω διευκρινησεις Αν το δείς λογικά, αν πρόσεξα καλά, σε μια σημείωση που έχει στο paypal λέει ότι το όνομα κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδιο με το όνομα κατόχου λογαριασμού paypal. Αυτό βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει σε τραπεζικούς λογαριασμούς με περισσότερους του ενός κατόχους. Επίσης κάτι ακόμα που δεν κατάλαβα, Ο λογαριασμός paypal βλέπει όλη την κάρτα και κατά συνέπεια το ποσό του τραπεζικού λογαριασμού σωστά? Και μια ερώτηση προς έμπειρους: Τί είναι καλύτερο, προπληρωμένη ή μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό σε λογαριασμό paypal (Top Up)? Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο δεύτερος τρόπος είναι πιο "ασφαλές" λόγω του ότι μπορείς από έναν "φορτωμένο" τρ. λογαριασμό μπορείς να μεταφέρεις ένα μικρό Χ ποσό στο paypal σου για online αγορές?
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Οχι αλλος ο λογαριασμος ταμιευτηριου η οψεως οτι εχεις και αλλο η προπληρωμενη καρτα! Σαφως και ειναι πιο ασφαλη να χρησιμοποιεις την prepaid καρτα γιατι δεν μπορει να σε χρεωσει πιο πολλα , βεβαια στη δικη μου περιπτωση ουτε ο λογαριασμος μου εχει μεσα λεφτα ουτε η prepaid για αυτο και θελω να την συνδεσω με το paypal για να γλυτωσω τα εκδοδα φορτησεις , εαν βαλω πχ μεσα 500 ευρω μου κραταει δεκα... Eurobank βλεπεις.... Απ οτι εχω ακουσει απο αλλους οι αλλες τραπεζες νομιζω η πειραιως κραταει μονο 2 ευρω ανεξαρτητου ποσου φορτησης . Αυτο το λεω με επιφυλαξη
Giorgos3924 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Οχι αλλος ο λογαριασμος ταμιευτηριου η οψεως οτι εχεις και αλλο η προπληρωμενη καρτα! Σαφως και ειναι πιο ασφαλη να χρησιμοποιεις την prepaid καρτα γιατι δεν μπορει να σε χρεωσει πιο πολλα , βεβαια στη δικη μου περιπτωση ουτε ο λογαριασμος μου εχει μεσα λεφτα ουτε η prepaid για αυτο και θελω να την συνδεσω με το paypal για να γλυτωσω τα εκδοδα φορτησεις , εαν βαλω πχ μεσα 500 ευρω μου κραταει δεκα... Eurobank βλεπεις.... Απ οτι εχω ακουσει απο αλλους οι αλλες τραπεζες νομιζω η πειραιως κραταει μονο 2 ευρω ανεξαρτητου ποσου φορτησης . Αυτο το λεω με επιφυλαξη με την προπληρωμένη δεν μπορούμε να ελέγχουμε τον ταμιευτηρίου; Είναι άλλος λογαριασμός η προπληρωμένη; Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω η millenium δεν κρατάει προμήθεια. Θα το κοιτάξω από δευτέρα.
g0mez Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ναι διαφορετικα ειναι εγω βαζω χρηματα στον λογαριασμο και φορτιζω την καρτα μεσω web banking η κατευθειαν παω στο ταμειο και λεω την αριθμο της καρτα και μου βαζουν τα χρηματα . Δες και πειραιως και alphabank . Το θεμα ειναι να εχουν και καλο περιβαλλον web banking! Εγω παντως επειδη κανω χρηση στο internet δεν εχω χρηματα μεσα! Ουτε ταμιευτηριου ουτε στην prepaid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα