Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν περασω αλλο bios σε μια κλειδωμενη sapphire 7970, αυτοματως ξεκλειδωνεται?? Αυτο δε μπορει να γινει και σε μια 7950 locked? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν κατεω απο δαυτα :(

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι για την 7950 αναφεροταν ο Qsis οχι για 7970.. Και ναι ισχυει αυτο που λεει,με το f43 bios η 7950 ειναι ξεκλειδωτη,τοσο ποσο παει noonne knows..

Δημοσ.

Δηλαδη με λιγα λιγια.,.Αν παρω μια 7950 μπορω ευκολα και ωραια να της περασω το συγκεκριμενο bios?? Ή πρεπει να βρω παλι καποια συγκεκριμενη υλοποιηση?

Δημοσ.

Λοιπόν, μιας και είμαι με Boost on εδώ και λίγες μέρες, έχω την εντύπωση πως σε αυτό το BIOS το voltage είναι locked στα 1.250V, ενώ στο άλλο BIOS το voltage είναι locked στα 1.125V.

Zapee995, δε μπορώ να σου στα σίγουρα κάτι.

Δημοσ.

Δηλαδη με λιγα λιγια.,.Αν παρω μια 7950 μπορω ευκολα και ωραια να της περασω το συγκεκριμενο bios?? Ή πρεπει να βρω παλι καποια συγκεκριμενη υλοποιηση?

Ο Qsis θα σου απαντησει καλυτερα σε αυτο,αν και στο site της Gigabyte εχει προγραμμα που αλλαζεις bios ευκολα και γρηγορα,οποτε θα ελεγα πως ναι με μια Gigabyte θα μπορουσες να επαιζες πιο ευκολα με τα bios ΕΑΝ ηταν κλειδωμενη..

@Φανη οταν ξαναπαω στον φιλο μου θα το τσεκαρω αυτο που λες,γιατι μου ακουγεται ολιγον κουλο.. Και θα σου πω..

Δεν δοκιμαζεις να παιξεις με κανενα bios?? :>

Δημοσ.

Λοιπον εβγαλα ακρη. Κανονισα μια used 7970 3gb της sapphire. Ο φιλος μου ειπε οτι την ειχε επανω στο μηχανημα και την εχει δοκιμασει βλεποντας οτι μεσα απο προγραμματα, το voltage ανεβαινει μεχρι 1300. Δοκιμασμενη μου ειπε στα 1200/1600. Αυτα!

Δημοσ.

Χμμ.. Τοτε γιατι την πουλαει?? Περιεργο.. Και εγω αν δωσω 1.3V ρευμα ,1200/1650 παω... Οκ ελπιζω να υπαρχει εγγυηση για παν ενδεχομενο.. Αν ολα πανε καλα,τοτε ειναι πολη καλη φαση :) Θα περιμενουμε benchmarks :P

Δημοσ.

Η καρτα εχει ακομα 1 χρονο εγγυηση απο πλαισιο. Μια χαρα παντως ακουστηκε το ολο θεμα. Δε τον καιει να τη δωσει γιαυτο και δε ριχνει τιμη. Εγω το βρισκω καλο deal! Τιμη δε μπορω να πω, παρα μονο να δωσω benchmark οταν θα στηθει το μηχανημα :) !!!

Δημοσ.

Και εγω ετσι πιστευω! Μια χαρα θα ειναι, δε νομιζω να εχει γερασει :P.

Θα ηθελα βεβαια να τα δω διπλα διπλα με αυτο που εχω τωρα αλλα θα κατεβω για πασχα. Ισως γινει τον επομενο μηνα.

Δημοσ.

@Φανη οταν ξαναπαω στον φιλο μου θα το τσεκαρω αυτο που λες,γιατι μου ακουγεται ολιγον κουλο.. Και θα σου πω..

Δεν δοκιμαζεις να παιξεις με κανενα bios?? :>

Προς το παρόν θα το αφήσω λίγο μέχρι να βρω κάτι πιο σίγουρο.

Δημοσ.

ποιους drivers χρησιμοποιειτε? τους 13.1? εμενα μου βγαζει συνεχεια προβλημα στο bf3 με αυτους τους drivers. μπορω να κανω downgrade?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...