Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 344
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους 13.5 beta 2 , άργησα να την κάνω γιατί έλεγα στο βάθος του μυαλού μου ότι μπορεί να είναι κάτι που εγώ κάνω λάθος, αλλά θα την κάνω τελικά και μόλις έρθει η καινούργια θα γράψω εντυπώσεις. Ευχαριστώ για την βοήθεια και σόρρυ αν σας έπρηξα λίγο...

Δημοσ.

αυτοι ειναι beta και λεγονται διαφορα για την αξιοπιστια τους (οι 13.3 ηταν πολυ σταθεροι για beta)   , βαλε 13.4 που ξερουμε οτι ειναι σταθεροι και ξαναδοκιμασε παλι 

Δημοσ.

αυτοι ειναι beta και λεγονται διαφορα για την αξιοπιστια τους (οι 13.3 ηταν πολυ σταθεροι για beta)   , βαλε 13.4 που ξερουμε οτι ειναι σταθεροι και ξαναδοκιμασε παλι 

Θα δοκιμάσω πάλι έτσι και αλλιώς μέχρι να έρθει η καινούργια δεν την στέλνω αυτήν πίσω, δεν θα μείνω και χωρίς υπολογιστή....

Δημοσ.

μακαρι να ειναι απλα θεμα οδηγων 

Το έκανα και αυτό έτσι για την ιστορία τίποτα δεν άλλαξε πάλι με πέταξε με μπλε οθόνη το fc3 την ώρα που θα ανατίναζα το δορυφορικό πίατο του hoyt, και χωρίς καν να κλοκάρω στους 13.4 .

Κάτι άλλο θέλω να πω μου είχε δώσει ένα λινκ ο prospector νομιζω καποιες σελίδες πίσω με amd cleanup utility, μην το χρησιμοποιείται σε windows 8 κάνει ζημιά στην registry και δεν μπορείς να αλλάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού χρηστών...

Δημοσ.

Εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα

Περνάω τους οδηγούς πάνω από τους προηγούμενους χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα

Άρα θες φορματ; δοκίμασε κι αυτό

Δημοσ.

Ήρθε η κάρτα εκανα και φορματ αλλά αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα, στα παιχνίδια βγάζει μπλε οθόνη ακόμα και με στοκ ρολόγια, το heaven ολοκληρώνεται κανονικά και με το msi ab το ρευμα φτανει μέχρι 1.242v σε overclock. Τσαμπα έβαλα σε μπελαδες το amazon μαλλον απο το δικό μου σύστημα πηγάζει το πρόβλημα, παίζει να είναι το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Έχεις άλλο εύκαιρο να δοκιμάσεις;

Δεν έχω, όλα είναι κάτι παλιά noname 350watt, το occt βγάζει μπλε οθόνη στο δεκάλεπτο άρα μάλλον το τροφοδοτικο είναι, άντε όμως να πείσεις τα Φιντανια του πλαισίου για το πρόβλημα...
Δημοσ.

Λοιπόν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη δικιά μου, πρόβλημα για δυνατούς λύτες.

Από την αρχή που την πήρα, κατέληξα στα 1160/1500 σα maximum stable clocks. Έκανα δοκιμές στα Crysis 3, Far Cry 3, BioShock Infinite και Unigine Heaven και Valley. Σε αυτά τα ρολόγια δεν υπήρχε πρόβλημα.

Δοκιμάζοντας να ανέβω κι άλλο, ξεκίνησαν τα crashes στο BioShock, είτε πριν καν μπω in game, είτε μετά από λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε ξεκινήσει. Ρίχνοντας τα ρολόγια δεν υπήρχε πρόβλημα. Παρόλ' αυτά όμως, στα Crysis 3 και Far Cry 3 δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, τα τερμάτισα και τα δύο χωρίς προβλήματα.

Μια μέρα έκανα κάτι δοκιμές με τα καλώδια. Επειδή όπως έχω πει το 650άρι Etasis μου δε βγάζει 8πινα, την είχα συνδέσει με τα molex της κάρτας. Επειδή είναι γτπκ, όπως πας να τα βάλεις, μερικές φορές βγαίνουν κάποια καλώδια. Τα έβαλα καλύτερα και απ' ότι θυμάμαι τα προβλήματα με το BioShock σταμάτησαν, και το έτρεχα χωρίς πρόβλημα στα 1160/1500. Δεν έπαιξα ώρες ατελείωτες, αλλά όταν είχα crashes, τα είχα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ποτέ μετά από αρκετή ώρα.

Anyway(s), δεν ξανασχολήθηκα με το BioShock από τότε, για διάφορους λόγους. Από τότε όμως έχω λιώσει τα Crysis 3 και Far Cry 3. Επίσης έπαιξα για αρκετή ώρα το Blood Dragon όταν βγήκε. Δεν έκανε το παραμικρό κιχ σε αυτά, πάντα σε 1160/1500.

Προχθές που βγήκε το Metro: Last Light, είχα πάλι crashes, τόσο στο benchmark, όσο και in game. Έτρεξα από περιέργεια και τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω στο δίσκο, και μόνο στο BioShock είχα πάλι crashes. Στα άλλα (Crysis 3/Far Cry 3) όλα κομπλέ.

Ξαναπάλεψα με τα molex της κάρτας, τα καλώδια χαλάρωσαν κι άλλο και πλέον βγαίνουν για πλάκα. Αφού είδα κι απόειδα κι απηύδησα, δανείστηκα ένα 1000άρι Platinum τροφοδοτικό έχοντας κατά νου ότι κάτι παίζει με την τροφοδοσία της κάρτας. Αμ δε, και με το 1000άρι έκανε τα ίδια ακριβώς. Εννοείται χωρίς molex, αφού έβγαζε απευθείας 8πινα.

Έβαλα και το Metro 2033 και έκανε τα ίδια κι εκεί, crashes δηλαδή. Παρόλ' αυτά, σε Crysis 3 και Far Cry 3 εξακολουθεί να τρέχει απροβλημάτιστα για ώρες.

Έτρεξα FurMark για 50 λεπτά, MSI Kombustor για κανα 20λεπτο, κανένα πρόβλημα, ούτε καν artifacts. Πάντα σε 1160/1500 όλα όσα αναφέρω.

Προς το παρόν βλέπω 2 πιθανές εκδοχές:

α. Η κάρτα μου είναι μεγάλη μπανάνα και δε μπορεί ούτε τα 1100 στον πυρήνα, μέχρι 1075 δοκίμασα χωρίς πρόβλημα στα Metro και στο BioShock.

β. Κάπου κομπλάρει η κάρτα, και ενώ τρέχει απροβλημάτιστα σε 1160/1500, όταν για κάποιο λόγο crashάρει, τρώω crashes στα 3 παιχνίδια που προανέφερα και με χαμηλότερα ρολόγια, μέχρι να περάσει ένα χρονικό διάστημα, να «ηρεμήσει» η κάρτα και να τρέχει χωρίς πρόβλημα, μέχρι το επόμενο crash κ.ο.κ..

Στην αρχή ήμουν με 13.3 beta 2 και πλέον είμαι με 13.4 WHQL. Μια απ' τα γίδια και στις δύο περιπτώσεις.

Επίσης να πω ότι τα BioShock και Μetro 2033 είναι αυθεντικά (Steam).

Θα μπορούσαμε να πούμε εξαρχής ότι η κάρτα δεν είναι σταθερή σε 1160/1500, κι ας τρέχει απροβλημάτιστα τα Crysis 3 και τα δύο Far Cry 3 (δεν έχω δοκιμάσει άλλο προς το παρόν).

Γιατί όμως υπήρξε περίοδος που έτρεχε χωρίς πρόβλημα το BioShock; Επίσης γιατί σε FurMark και Kombustor δεν υπάρχει πρόβλημα; Και γιατί σε Crysis 3 και τα δύο Far Cry ακόμα και τώρα δεν έχω crashes;

Ποιο είναι το πιο GPU intensive πρόγραμμα ώστε να δω αν αντέχει η κάρτα μου σε 1160/1500;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...