Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ποια εκδοση έχετε; αυτή με τα 2x8 power connectors;
Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) φιξτ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2013 από Xorxhs!
maxairas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ότι και αν έχω κάνη δεν μπορώ να είμαι σταθερός δεν ξέρω το γιατί? να έχω πέση σε πόλη κακία παρτίδα 2x8 pin! τετια καλή ψηχτρα! και ναμιν μπορώ να κάνω oc? ...στο τέλος αν συνεχιζι να μου σπάι τα νεβρα θα πάω να πάρω αλή μια νατής κάνω 2 να τελιώνω !!!!
Xorxhs! Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 οσοι την πηρατε απο amazon.fr σας εδωσαν κωδικους για τα games άμεσα με την αγορα?
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 ότι και αν έχω κάνη δεν μπορώ να είμαι σταθερός δεν ξέρω το γιατί? να έχω πέση σε πόλη κακία παρτίδα 2x8 pin! τετια καλή ψηχτρα! και ναμιν μπορώ να κάνω oc? ...στο τέλος αν συνεχιζι να μου σπάι τα νεβρα θα πάω να πάρω αλή μια νατής κάνω 2 να τελιώνω !!!!Για ανέβασε μια φώτο από το gpu-z. Πρώτη και δεύτερη καρτέλα.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λοιπόν εγώ νομίζω πως έχω καταλήξει στα 1160/1500. Τώρα με πόση τάση, ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει. Είχα κάποια θέματα, μάλλον με το τροφοδοτικό, το πιο πιθανό με τα άθλια molex που συνοδεύουν την κάρτα. Κάποιο pin δεν πρέπει να είχε μπει σωστά και η κάρτα δεν πρέπει να είχε σωστή τροφοδότηση και κάποιες φορές είχα black screens ακόμα και σε χαμηλότερα ρολόγια. Α, επίσης δεν ξεπερνώ τους 60-65°C για κανένα λόγο και είναι σαφέστατα αθόρυβη.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θα το τσεκάρω όταν έρθει η Η80(i) που έχω στείλει για RMA γιατί τώρα έχω τον 2500Κ με τη stock :Ρ Πάντως ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το αν είναι ξεκλείδωτη η δική μου. Ναι μεν στο MSI AB μπορώ να μεταβάλλω το slider του Core Voltage (μόνο αν ενεργοποιήσω το Unlock voltage control στα settings), αλλά δεν είμαι σίγουρος αν όντως αυξάνεται η τάση. Να επισημάνω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει το Force constant voltage προς το παρόν (sorry Prospector8 :Ρ). Δεν είμαι άνετος με την ιδέα του να την έχω μονίμως overvolted, τη στιγμή που δεν παίζω συχνά. Εκτός κι αν είναι υποχρεωτικό ώστε να εφαρμοστεί η τάση που θέλω, που δε νομίζω, γιατί τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα 1160/1500 τα έχω με stock voltage, το οποίο απ' ότι φαίνεται είναι 1.125V (για 3D μιλάμε πάντα). Επίσης απ' ότι φαίνεται η μνήμη δεν ανεβαίνει ούτε MHz πάνω από τα 1500MHz, δεν είναι κάπως άκυρο αυτό;
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δε ξέρω γίνονται παράξενα πράγματα ώρες ώρες.. η δική μου full stress καρφώνει 1.25V και δε γίνεται να το αλλάξω και βασικά δε με νοιάζει κιόλας
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Επειδή όντως δε βγαίνει εύκολα άκρη, προτείνω να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι και περιγραφικοί στα λεγόμενά μας, μπας και καταλάβουμε πιο εύκολα τι παίζει. Για παράδειγμα, πού ακριβώς βλέπεις τα 1.25V ενώ είσαι σε full load; Με ποιο πρόγραμμα; Επίσης, σε idle τι Core Voltage βλέπεις;
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 0.95 idle, 1.25 full load με furmark, games , κτλ.. εμένα έχει ένα περίεργο bios , να καταλάβεις στοκ πυρήνα είχα στα 1000 Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη τι παίζει με αυτό και ποιο ακριβώς είναι
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λοιπόν έτρεξα ένα Heaven 4.0 με: 1160/1500 @ 1.250V και +20% στο MSI AB. Στο HWMonitor το μέγιστο Core Voltage ήταν 1.125V. 1.125V είναι το default core voltage σε 3D καταστάσεις (της δικής μου) απ' ότι έχω καταλάβει. Τυχαίο; Παρεμπιπτόντως, έβγαλα 950 πόντους με 37.7 fps σε 1920*1080. Max temp 63°C. 0.95V είναι και το δικό μου idle core voltage, αλλά στο GPU-Z μου δείχνει 0.803V. Καμια ιδέα για το τι συμβαίνει με την αναθεματισμένη κάρτα;
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μάλλον δε μπορείς να πειράξεις τάση αν δεν έχεις artifacts είσαι μια χαρά εκεί που είσαι κ για τόσο μικρή τάση το σκορ σου είναι μια χαρά, εγώ με 1100/1450 έχω 36.2 fps Στα δικά σου ρολογια που είχα το ίδιο σκορ με σένα , είχα κάτι λίγα artifacts για αυτό και τη γύρισα εκεί που την έχω Λίγο το κακό
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ε αυτό θέλω να μου πει κάποιος με σιγουριά αν ισχύει. Αν είναι κλειδωμένη δηλαδή παρόλο που φαινομενικά μεταβάλλω την τάση. 'Η αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω το Force constant voltage για να μεταβληθεί η τάση. Λίγο που έπαιξα, στα 1160/1500 είμαι ΟΚ από artifacts. Αν ανεβάσω λίγο τον πυρήνα, όλο και κάτι βλέπω στο Heaven 4.0. Εν τω μεταξύ ήθελα να σε ρωτήσω μήπως μπερδεύεις τα artifacts στο Heaven 4.0 με κάτι περίεργα που κάνει, μάλλον λόγω του Vsync που είναι στο Off. Τα artifacts στο Heaven είναι απλά κάτι τελίτσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα