Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οργανισμος εδω Ελλαδα ή εξωτερικό ας πουμε αν εχω σκεφτει κατι προϊοντα-πατεντες να τους παρουσιασω κατι μπας και βρω μια εταιρια μετα να βαλει την εργασία και εγω την ιδέα εξαρχης.

ξερω ακουγεται κούλο αλα πολλα ξεκινησαν απο πατεντες (πινέζες,post it κτλπ)

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οργανισμος εδω Ελλαδα ή εξωτερικό ας πουμε αν εχω σκεφτει κατι προϊοντα-πατεντες να τους παρουσιασω κατι μπας και βρω μια εταιρια μετα να βαλει την εργασία και εγω την ιδέα εξαρχης.

Το "κούλο αλά πολλά" είναι φαγητό γαλλικής κουζίνας; Αυτό θες να κατοχυρώσεις ως πατέντα;

• Like 1
Δημοσ.

Το "κούλο αλά πολλά" είναι φαγητό γαλλικής κουζίνας; Αυτό θες να κατοχυρώσεις ως πατέντα;

χαχα! Ελα "λ" δεν πατιεται στο πληκτρολόγιο και στεία γεννιουνται στη στιγμη! :-D

Δημοσ.

Καλό είναι να κατασκευάσεις και ένα σχέδιο και γενικά για τις ιδέες σου να έχεις καταγράψει όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να μην αφήσεις και πολλά περιθώρια σε επίδοξο μιμητή.

Μετά πήγαινε σε κάποιον να στο κατασκευάσει. Όχι εξαρχής στην εταιρία που θες να το πουλήσεις.

Να σου κάνει 2-3 δείγματα ώστε να πας με έτοιμο δείγμα στην εταιρία και ΟΧΙ με τα σχέδια - λεπτομέρειες κτλ

Δημοσ.

Το πρώτο βήμα ειναι να προσλάβεις ένα δικηγόρο να καταθέσει την αίτηση για την πατέντα. Το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις από τις ΗΠΑ. Ένας δικηγόρος στις ΗΠΑ κοστίζει από $5,000 και ανω για αυτή τη διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...