Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Φτιάχνω μια κατασκευή που απαιτεί ζεστό αέρα. Έχω ένα κεραμικό θερμαντικό στοιχείο ~150W. Οπότε με ένα ανεμιστηράκι από πίσω του κάνω δουλειά (έτσι είναι και τα αερόθερμα πάνω κάτω). Το θέμα είναι στη στερέωση. Θέλω κάποιο υλικό που να μην είναι αγώγιμο, να είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μέχρι ~300°C (να μη καίγεται ή να μη παραμορφώνεται) και φυσικά, να "δημιουργείται" ή να δουλεύεται εύκολα. Έχει στο νου του κάποιος κάτι;
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ε δε δουλεύεται και τόσο εύκολα. Ακόμα και τρύπα να θέλω να κάνω πάνω στο γυαλί θέλει «περίεργη» δουλειά. Που να θέλω να το κόψω κιόλας.
fylatos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Kapton αλλά δε ξέρω αν σου κάνει. Βγαίνει και σε ταινία. Τις ιδιότητες που αναφέρεις τις έχει
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πες τι ακριβώς θα είναι η κατασκευή και πόσο θα χρειαστείς; Το τεφλόν ας πούμε είναι σχετικά ακριβό
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πες τι ακριβώς θα είναι η κατασκευή και πόσο θα χρειαστείς; Το τεφλόν ας πούμε είναι σχετικά ακριβό Κλωσσομηχανή. Αυτό το κουτί πoυ βάζεις αυγά και βγάζει κοτόπουλα. Λίγο χρειάζομαι, απλά για τη στερέωση του θερμαντικού στοιχείου.
Pintsie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 πυρότουβλα? και να τα κολλήσεις με πυρόχωμα. αλλιώς το τεφλόν αντέχει. και μπορείς να το κολλήσεις με σιλικόνη φωτιάς. Το καουτσούκ δεν ξέρω αν κάνει γι'αυτή τη δουλειά. όσα υλικά έχω από καουτσούκ λένε μέχρι 500 βαθμούς, αλλά δεν ξέρω με τι είναι "επενδεδυμένο" για να αντέχει τόσο. γιατί απ'όσο ξέρω, το φυσικό καουτσούκ δεν αντέχει πολύ στη θέρμανση.
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 και μπορείς να το κολλήσεις με σιλικόνη φωτιάς. Ώπα; Γιατί κάτι μου λέει ότι βρέθηκε η λύση σ' αυτό; Δεν είχα ξανακούσει «σιλικόνη φωτιάς». Αντοχή μέχρι 1,200 βαθμούς διαβάζω. Κι απ' όσο ξέρω δεν είναι αγώγιμη η σιλικόνη. Οπότε πρέπει να είναι το ιδανικό υλικό για τη δουλειά μου.
Pintsie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ώπα; Γιατί κάτι μου λέει ότι βρέθηκε η λύση σ' αυτό; Δεν είχα ξανακούσει «σιλικόνη φωτιάς». Αντοχή μέχρι 1,200 βαθμούς διαβάζω. Κι απ' όσο ξέρω δεν είναι αγώγιμη η σιλικόνη. Οπότε πρέπει να είναι το ιδανικό υλικό για τη δουλειά μου. αν δεν έχεις μαγαζί με δομικά υλικά κτλ κοντά, θα το βρεις και εκεί που πουλάνε φούρνους και ανταλλακτικά. είναι ένα μαύρο πράγμα σαν οδοντόκρεμα. πάρε και αυτό που το πιέζουν (δεν ξέρω πώς λέγεται :$) για να το εφαρμόσεις. Αλλά άσε το παραπάνω από ό,τι λέει πάνω ότι θέλει για στέγνωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα