Socratis_g Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ξεκίνα τρέξιμο και απο διατροφή, "αν είναι νόστιμο, φτύστο".
santana99 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 κόψε γάλα, ζάχαρη και αλεύρι και ότι τα περιέχει...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 καταρχας φτιαξε την διατροφη σου,μην τρωως σαβουρες και γλυκα..οσο πιο απλα ειναι αυτα που τρως τοσο καλυτερο.. βαλε πολλα γευματα 5-6 καθε μερα ωστε να μην πεινας..και προς το βραδυ να τρως λιγοτερο..ενω το πρωινο σου να ειναι δυνατο.. και βαλε και αεροβια γυμναστικη στο προγραμμα σου.. απλα ειναι τα πραγματα δεν χρειαζεται να υποφερεις για να χασεις κιλα..αλλα ουτε να βιαζεσαι να τα χασεις γιατι και το μεταβολισμο σου θα χαλασεις και θα τα παρεις αμεσως.. λογικα εχεις παραπανησια κιλα επειδη κανεις κρεπαλες,αν διορθωσεις την διατροφη σου θα φτασεις στα σωστα κιλα..
Downloadpercent Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 εγώ το καλοκαίρι που μετρήθηκα ήμουν 99,7 Από τον Σεπτέμβρη είπα να προσέξω λίγο και να μην τρώω τόσο πολύ ώστε ρε παιδί μου να χάσω 2-3 κιλά low law, που λέτε που δεν λέτε και κάτι, πριν 2 εβδομάδες που ζυγίστηκα ήμουν 100,5 καταλήγοντας θέλω να σου πω ότι είχα την εντύπωση ότι έχασα κάνα κιλό ρε φίλε γιατί η κοιλιά σαν να είχε πέσει... μάλλον έκανα λάθος! άρα άστο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάσεις κάνα κιλό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα