Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

b7ap9i.jpg



Castlevania: Lords of Shadow materializes in Steam registry

 Castlevania: Lords of Shadow may swing onto PCs, given its appearance in Steam's registry. As spotted by NeoGAF, the entry's full name is "Castlevania: Lords of Shadow Early Access Comp," with no '2' in sight - the upcoming sequel was announced last August as coming to PC as well as PS3 and Xbox 360.

When a series comes to new platforms we tend to see previous entries follow suit, so it would make sense to whip up a PC version of MercurySteam's reboot. Our only ask is publisher Konami somehow infuses the PC port with even more Patrick Stewart, because you can never, ever have enough Patrick Stewart.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ω ρε τι γινεται!!! Castlevania lords of shadow 1 και 2 στο pc mortal kombat 9 στο pc metal gear revengeace ...... Και μετα καποιοι λενε οτι το pc gaming πεθαινει..... Με τη νεα γενια κονσλολων να εχει αρχιτεκτονικη ιδια με του pc  τα μονα παιχνιδια που δεν θα βγαινουν σε pc θα ειναι τα exculive της microsoft και της sony. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ομορφοτερο παιχνιδι της γενιας που φευγει κατ' εμε μαζι με το Demon και Dark Souls ερχεται και στο PC επιτελους. Επισης ειναι ο πρωτος Castlevania τιτλος που ερχεται στο PC μετα απο πολλα χρονια (αν θελουμε να λαβουμε υποψην οτι το Rondo of blood ηταν αρχικα για το PC engine). Μιλαμε για 20 ωρες single-player campaign με πιστες που δεν καμια δεν δειχνει ιδια με την προηγουμενη, με ζωγραφισμενες στο "χερι" τοποθεσιες....βασικα τι πιστες...χεσε μεσα...ουτε καν οι απλοι βραχοι δεν δειχνουν ιδιοι ο ενας με τον αλλο. 

 

Αν καποιος ηθελε ενα παιχνιδι κατι σαν το God of War στο PC του τωρα το εχει και μαλιστα ειναι και καλυτερο απο το God of war απο σχεδον ολες τις αποψεις. Φερτε στο λαο να γουσταρει. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι φανταζομαι ομως εξυπηρετει και το mouse δεν βλεπω που θα υπαρχει προβλημα ...Ελπιζω να μην ειναι μαλακια port οπως το dark souls που οπως μπηκε βγηκε απο το pc .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν το έχω παίξει έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Τώρα άμα φτάνει το επίπεδο hack and slash του god of war με πετσοκόμματα και έτσι αμφιβάλω αλλά και πάλι είναι απίστευτα ευχάριστο που έρχεται στο pc, cant wait!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω να παιξω και να ευχαριστηθω castlevania απο το symphony of the night (το οποιο ειναι παιχνιδαρα γενικοτερα και ισως ακομα το καλυτερο της σειρας)  , ειχαν βγει καμποσα κακα και στη καλυτερη μετρια παιχνιδια απο τοτε 

 

το συγκεκριμενο (LoS )  το ειχα δει λιγο σε φιλο μου σε ps3 και μπορω να πω οτι μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον (αυτος ελεγε τα καλυτερα) , αλλα για καποιο λογο δεν ασχοληθηκα να το παιξω στο xbox 

 

χαιρομαι που εστω και με καθυστερηση θα ερθει στο pc και ανυπομονω να το παιξω σε αυτο  και μακαρι να μας ερθουν και καποια  metal gear , ετσι ωστε να μου λειπουν οσο το δυνατον λιγοτερα πραγματα απο τις κονσολες

 

 

 

 

ΥΓ ασχετη φλασια,  δεν ξερω αν οσοι ειχατε παιξει το sotn ειχατε βρει το σπαθι-cheat , το crissaegrim , απλα απολαυση! ειδικα αν το πετυχαινες κατα τυχη οπως εγω :P

 

 

 

 

 

επισης βλεποντας το βιντεο θυμηθηκα τη μουσικαρα που ειχε το συγκεκριμενο παιχνιδι

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανακοινωθηκαν και οι απαιτησεις του παιχνιδιου.

 

http://store.steampowered.com/app/234080/?snr=1_4_4__105_1



Το οτι θα υποστηριζει dx 11 δειχνει οτι δεν θα ειναι ενα προχειρο port. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...