Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 λοιπον οπως λενε κλασσικα οι μαλκς πληρωνονται,ειπα σενα φιλου μου να μου ακουμπησει το προσωπο με ενα τσιγαρο,με την κλασικη παροτρυνση εισαι χεστης και τετοια(ειχαμε κατεβασει κατι ρακιες πιο πριν)..εκεινη την στιγμη το ενιωσα ελαχιστα αλλα την επομενη μερα αφησε σημαδι ενα στρογγυλο κοκκινο πραγμα ,αρα οι αποριες μου ειναι δυο 1)εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο και ποσο καιρο εκανε να φυγει το σημαδι.? 2)ξερετε καμια καλη κρεμα? 1
Δημοφιλής ανάρτηση NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ημαρτον 35
sabpaxa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ Τραβα σε ενα δερματολογο να σου δωσει αλοιφη για εγκαυματα. ή ψαξου στο γολη
christiana78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πήγαινε σε φαρμακείο σήμερα γιατί όσο το αφήνεις τόσο πιο πιθανό είναι να σου αφήσει σημάδι.... 1
capten- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Για δεν το έβαζε στο ...χέρι. Τεσπα όλα διορθώνονται.Πήγαινε καταρχάς σε φαρμακείο ή σε δερματολόγο. Και τα σημάδια έχουν την δικιά τους ΓΟΗΤΕΙΑ! 1
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εγώ ήξερα ένα παλικάρι στο λύκειο που έσβηνε τα τσιγάρα στο χέρι και τη γλώσσα του!
capten- Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εγώ ήξερα ένα παλικάρι στο λύκειο που έσβηνε τα τσιγάρα στο χέρι και τη γλώσσα του!Επέζησε? Αν ναι με τέτοια μυαλά δύσκολη η συνέχεια. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 δοκιμασε οδοντοκρεμα το εχεις δοκιμασει αυτο,επειδη καπου διαβασα οτι δεν ειναι καλη ιδεα.. Μια κρέμα αλόης ή πρόπολης. για κρεμα θα παω αυριο σε μια γνωστη πλαστικο να μου πει ποια να παρω καλυτερα.. παντως επειδη και στο παρελθον εχω καει απο τσιγαρο στο χερι,και ειχα καει πολυ περισσοτερο επειδη θυμαμαι οτι πονουσε κιωλας..δεν αφησε σημαδι..και εχω την εντυπωση οτι τραυματα στο προσωπο επουλονοντε πολυ καλυτερα αποτι στο σωμα..αρα πιστευω δεν θα αφησει σημαδι απλα αναρωτιομουν ποτε θα φυγει αυτο το κοκκινο σημαδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα