PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Την επόμενη φορά παίξτε το ίδιο παιχνίδι με γκόμενες. Εκεί μπορείτε να φάτε και τίποτα. Εκτός αν είσαστε ΤΟΣΟ κατεστραμμένοι και καταλήξετε πάλι να καίγεστε με τσιγάρα χααχαχαχ respect post!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 σχεδον εφυγε το σημαδι τελικα σε καμια βδομαδα δεν θα φαινεται τιποτα..
agligoros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 σχεδον εφυγε το σημαδι τελικα σε καμια βδομαδα δεν θα φαινεται τιποτα.. NIANIA NIA NIANIA fixed
RottenLungs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 σχεδον εφυγε το σημαδι τελικα σε καμια βδομαδα δεν θα φαινεται τιποτα.. Θα φαίνεται. Εγω έχω κάνει στα χέρια μου στα μικρά μου χρόνια, σαν τα σημάδια του Χριστού μετα την σταύρωση. Είμαι λίγο sado mazo και είχα φτάσει μέχρι κόκκαλο. Τώρα μετα απο 9 χρόνια ακόμα υπάρχουν απλα δεν φαίνονται πολυ. Σε περίπτωση που θες να ξανακάνεις κάτι τέτοιο αλλα να μην αφήσει σημάδι, βάλε ξυράφι. 1
*Kezar* Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Bepantholγια εγκαυματα νομιζω η ροζ πρεπει να ειναι εαν δεν κανω λαθος.
kyriakh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 δοκιμασε οδοντοκρεμα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Είναι τρελή λαθάρα παιδιά αυτό και μύθος.......... Bepanthol για εγκαυματα νομιζω η ροζ πρεπει να ειναι εαν δεν κανω λαθος. Αυτή ξέρω ότι είναι και για τα τατού χιχι
Luxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να φευγει το σημαδι που αφηνει το τσιγαρο, αν και δε ξερω το λογο.. Παντα θα φαινεται ελαχιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα