Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!Θέλω να κανω μια ερώτηση και να απαντήσετε(όσοι θέλετε) αντικειμενικά!Λοιπόν τι έχετε πάθει ο κόσμος(ειδικά ηλικίες 20-30)και λιώνει στα γυμναστήρια δίχως αύριο?Γιατί έχουν τόσο κόμπλεξ με το σώμα τους?και δεν μιλάω για ανθρώπους που χρειάζεται να χάσουν κιλά,μιλάω για περιπτώσεις ανθρώπων με φυσιολογικά κιλά και με νορμάλ σωμα!!

Sent from my Lumia 710

Έχει *

Sent from my Lumia 710

Δημοσ.

φανταζομαι 2 λογους

1ον για την κ@υλα τους, γιατι υπαρχει κοσμος που του αρεσει αυτο

2ον γιατι εχει περασει οτι τα γκομενακια γουσταρουν τους μπρατσομενους με σιξ πακ και δεν συμμαζεύεται, κατι που εν μερη ισχύει 

• Like 1
Δημοσ.

<p>φανταζομαι 2 λογους</p>

<p>1ον για την κ@υλα τους, γιατι υπαρχει κοσμος που του αρεσει αυτο</p>

<p>2ον γιατι εχει περασει οτι τα γκομενακια γουσταρουν τους μπρατσομενους με σιξ πακ και δεν συμμαζεύεται, κατι που εν μερη ισχύει </p>

Επίσης είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις γνωριμίες παρά γυμναστική και αυτό το καταλαβαίνεις όταν λίγοι το κάνουν για υγεία και ευεξία.Πάντως θέλω να πιστεύω πως δεν γυμνάζονται όλοι για ανούσιους λόγους

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!Θέλω να κανω μια ερώτηση και να απαντήσετε(όσοι θέλετε) αντικειμενικά!Λοιπόν τι έχετε πάθει ο κόσμος(ειδικά ηλικίες 20-30)και λιώνει στα γυμναστήρια δίχως αύριο?Γιατί έχουν τόσο κόμπλεξ με το σώμα τους?και δεν μιλάω για ανθρώπους που χρειάζεται να χάσουν κιλά,μιλάω για περιπτώσεις ανθρώπων με φυσιολογικά κιλά και με νορμάλ σωμα!!

Sent from my Lumia 710

Έχει *

Sent from my Lumia 710

Επειδή εσύ βαριέσαι να κουνηθείς, σημαίνει οτι όποιος γυμνάζεται είναι κομπλεξικός. Α μάλιστα, να φανταστώ και οτι όποιος τρέφεται υγιεινά ή κάνει κάμπτιγκ ή πεζοπορίες ή πάει και σε κανα βουνό να πάρει μία καθαρή ανάσα ρε αδελφέ, είναι απροσάρμοστος.

Αδύνατος ξε-αδύνατος όταν θα έχεις σφηχτό κωλαράκι, θα το λιμπίζονται οι γκόμενες ακριβώς όπως εσύ λιμπίζεσαι την κωλάρα της τύπισσας που έχει λιώσει στην αερόβια γυμναστική. Η αλήθεια πονάει, τι να κάνουμε.

Και αυτά τα λέει κάποιος πολυ λίγο γυμνασμένος.

• Like 11
Δημοσ.

Άμα πήγαινε για τρέξιμο στο πάρκο και έκανε βαράκια σπίτι του θα είχε πάλι κόμπλεξ; Άμα έπαιζε μπάσκετ;

Μήπως υπερβάλουμε; Λέω εγώ τώρα

• Like 2
Δημοσ.

Γυμναστήριο πάω 12 χρόνια ούτε λιώνω ούτε έχω κόμπλεξ με το σώμα μου και στο γυμναστήριο ξεφέυγεις όσο μπορείς απο τα προβλήματα-άγχος κτλ της καθημερινότητας έστω και για μιάμιση ώρα +οτι νιώθεις καλύτερα πρώτα ψυχικά και μετά σωματικά...

Αν σου αρέσει γίνετε τρόπος ζωής...

Κόμπλεξ η οτιδήποτε άλλο <πρόβλημα> έχουν αυτοί/ες που πάνε γυμναστήριο για 2-3 μήνες πριν το καλοκαίρι και βγαίνουν φέτες γυμνασμένοι και είναι αυτοί και ο ράμπο ένα πράγμα αλλά δεν είναι αποτελέσματα  ούτε διατροφής ούτε γυμναστικής...

• Like 4
Δημοσ.

Γυμναστήριο πάω 12 χρόνια ούτε λιώνω ούτε έχω κόμπλεξ με το σώμα μου και στο γυμναστήριο ξεφέυγεις όσο μπορείς απο τα προβλήματα-άγχος κτλ της καθημερινότητας έστω και για μιάμιση ώρα +οτι νιώθεις καλύτερα πρώτα ψυχικά και μετά σωματικά...

Αν σου αρέσει γίνετε τρόπος ζωής...

Κόμπλεξ η οτιδήποτε άλλο <πρόβλημα> έχουν αυτοί/ες που πάνε γυμναστήριο για 2-3 μήνες πριν το καλοκαίρι και βγαίνουν φέτες γυμνασμένοι και είναι αυτοί και ο ράμπο ένα πράγμα αλλά δεν είναι αποτελέσματα  ούτε διατροφής ούτε γυμναστικής...

Ράμπο σε 2-3 μήνες;;  :o Μια και το έχεις δεί live για δώσε συνταγή να μου λύσεις την περιέργεια.

Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Στα γυμναστήρια υπάρχουν άπειροι κομπλεξικοί (δεν είναι όλοι όπως είπε ο βάριουλας που ξεκίνησε το thread), που όχι μόνο δεν βελτιώνουν την υγεία τους αλλα γίνονται κάτι τέρατα με ημερομηνία λήξης. Μετα μοιάζουν σαν το Σβατζενέκερ του 2013.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή εσύ βαριέσαι να κουνηθείς, σημαίνει οτι όποιος γυμνάζεται είναι κομπλεξικός. Α μάλιστα, να φανταστώ και οτι όποιος τρέφεται υγιεινά ή κάνει κάμπτιγκ ή πεζοπορίες ή πάει και σε κανα βουνό να πάρει μία καθαρή ανάσα ρε αδελφέ, είναι απροσάρμοστος.

Αδύνατος ξε-αδύνατος όταν θα έχεις σφηχτό κωλαράκι, θα το λιμπίζονται οι γκόμενες ακριβώς όπως εσύ λιμπίζεσαι την κωλάρα της τύπισσας που έχει λιώσει στην αερόβια γυμναστική. Η αλήθεια πονάει, τι να κάνουμε.

Και αυτά τα λέει κάποιος πολυ λίγο γυμνασμένος.

Αρχικά καλημέρα.Φίλε αρχικά έπαιζα χρόνια μπάσκετ και ακόμα και τώρα παίζω με φίλους μου.Δεν μιλάω για τους ανθρώπους που γουστάρουν τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή(κάποτε ήμουν κι εγώ με αυτό το σκεπτικό).Μιλάω για τους ανθρώπους που 1)Λιώνουν 3-4 μήνες πριν ξεκινήσουν τα μπάνια(άντρες-γυναίκες) και 2)για τους ανθρώπους που ξεφεύγουν από τα όρια του αθλητισμού και καταλήγουν να γίνονται γορίλες.

Δημοσ.

Και οι τριπορτοφολιακοί οι υπερτροφοδοτημένοι, τους γουστάρουν μερικά γκομενάκια, τι να λέει; Ο ΤΣ εκλογικεύει την εκγύμναση με την σφόδρη ματαιότητα του είναι, προιόν λαιφστάιλ κλπ κλπ κλπ.  Ας τσεκάρουμε και το κουτάκι "1 ποστ", διάττοντας αστέρας λοιπόν. 

Γνώμη μου: Μακάρι να είχα την πειθαρχία σε ένα σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα/ρουτίνα ώστε να ξελαπαδγιάσω :P Αλλά βαριέμαι βρε αδερφάκι μου!

• Like 1
Δημοσ.

Εν ετη 2013 φιλε η γυμναστικη ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου.

λυπαμε που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Το να γεμιζεις γνωσεις το κεφαλι σου χρισημοποιειτε μονο για προσωπικη ευχαριστηση και τιποτα παρπανο.

Το να φουσκωνεις με φαρμακα και να λιωνεις στα γυμναστηρια βοηθαει στην επιβιωση σου.

Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις γκομενα,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2.

Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις δουλεια,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2.

Δημοσ.

Εν ετη 2013 φιλε η γυμναστικη ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου.

λυπαμε που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

Το να γεμιζεις γνωσεις το κεφαλι σου χρισημοποιειτε μονο για προσωπικη ευχαριστηση και τιποτα παρπανο.

Το να φουσκωνεις με φαρμακα και να λιωνεις στα γυμναστηρια βοηθαει στην επιβιωση σου.

Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις γκομενα,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2.

Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις δουλεια,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2.

Kαλά αυτό δεν ισχύει ποτέ βέβαια.ίσως να ισχύει για τις γκόμενες(κρατάω επιφυλάξεις) αλλά για δουλειά ποτέ,δεν έχει καν λογική!

Δημοσ.

μα η απάντηση είναι απλή. Είναι όλοι άνεργοι και είναι ο πιο αποδοτικός και οικονομικός τρόπος να περάσεις την ώρα σου χωρίς να σκέφτεσαι τα χάλια της χώρας και να αυτοκτονήσεις. Οι πάνω των 30 συνήθως δουλευουν ή έχουν πέσει σε βαριά κατάθλιψη!

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που μιλάτε για γυμναστήριο και βάζετε και τα φάρμακα ντεφάκτο δίπλα. Αυτό είναι ο πραγματικός κομπλεξισμος. Πόσοι να το κάνουν? 1/100? 3? Και αυτοί οι 3 χαρακτηρίζουν τους υπόλοιπους?

Τώρα για τους περιστασιακούς, τι να κάνουμε. Υπάρχουν και αυτοί. Να πάω στα βιβλιοπωλεία να βαρέσω και όσους αγοράζουν Αλχημιστή και 50 σκιές του γκρι ή αυτούς που βλέπουν τούρκικα? Δε γινεται. 

• Like 4
Δημοσ.

Ράμπο σε 2-3 μήνες;;  :o Μια και το έχεις δεί live για δώσε συνταγή να μου λύσεις την περιέργεια.

που όχι μόνο δεν βελτιώνουν την υγεία τους αλλα γίνονται κάτι τέρατα με ημερομηνία λήξης. Μετα μοιάζουν σαν το Σβατζενέκερ του 2013.

Απάντησες μόνος σου...Τουλάχιστον αυτοι που ασχολούνται επαγγελματικά η βγάζουν χρήματα απο αυτό έχουν και ιατρούς και ξέρουν τι παίρνουν....

Και η πλάκα είναι οτι είναι διπλάσιοι απο μένα αλλά απο κιλά στης ασκήσεις μηδέν...

Για αυτό για το σπάσιμο αν τυχόν συμπέσουν οι ασκήσεις όσα και να έχουν τους λέω άστα αυτα να κάνω ζέσταμα και θα βάλω μετά κ άλλα....xaxaxa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...