Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε :600ευρω

Χρήση υπολογιστή :gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Samsung SyncMaster P2370,δεν σκεφτομαι να αλλαξω..

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). βολο,

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ενα

Αν
επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση
που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί
απο τον ενδιαφερόμενο?στο καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ!!

index.php?app=core&module=attach&section

Επεξ/σία από Lam13
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη δεν γνωριζω και παρα πολλα θα ηθελα καποιος να πει την αποψη του για την συνθεση που εφτιαξε ο φιλος..

Δημοσ.

δοσεις μπορεις να κανεις παντου! παμε παρακατω!

σου προτινω αυτη την συνθεση με δεδομενο το gaming!

το καταστημα ειναι visionstudio.gr

οτι θες το ρωτας!

2abf9618e9504a0fac69e41.png

Δημοσ.

Βλεπω οτι καρτα μου δειξατε σχεδον ιδιες αρα θα ειναι καλες αυτες..ο επεξεργαστης μηπως ειναι λιγο φτηνος?ξερω οτι θα ανεβει η τιμη αλλα μηπως να κοψουμε απο καπου?ρωταω δεν ξερω..

Δημοσ.

σχεδον ιδιες? δεν εχουν καμια σχεση φιλε μου! η 7870 tahiti ειναι κλασεις ανωτερη απο μια 7850 του 1gb....!εσυ το pc το θες για παιχνιδια αρα η 1η σου σκεψη ειναι η καρτα γραφικων :)

Δημοσ.

O 6300 δε χωράει ε? Κρίμα.

πως  να τον χωρεσω ?:( και εγω το θελα.... 6300+ 7870tahiti το καλυτερο σετ της εποχης....

Δημοσ.

σχεδον ιδιες? δεν εχουν καμια σχεση φιλε μου! η 7870 tahiti ειναι κλασεις ανωτερη απο μια 7850 του 1gb....!εσυ το pc το θες για παιχνιδια αρα η 1η σου σκεψη ειναι η καρτα γραφικων :)

για να το λες εσυ κατι θα ξερεις... μεχρι στιγμης λοιπον ειναι πρωτη στην λιστα μας η συγκεκτριμενη καρτα!! :-)

O 6300 δε χωράει ε? Κρίμα.

ποιος ηρθε??τι ειναι ο 6300?

Δημοσ.

ο 6300 ειναι ο εξαπυρηνος τελευταιας γενιας της amd! εχουν μια διαφορα τιμης στα 40 ευρω  για αυτο και δν στον εβαλα γτ δεν χωρουσε....!

Δημοσ.

πως  να τον χωρεσω ? :( και εγω το θελα.... 6300+ 7870tahiti το καλυτερο σετ της εποχης....

να δω αυτη η μαγαζαρα μας το digital master ποτε θα μου στειλει τα πραγματα να στησω το μηχανημα του ανηψιου μου γιατι σε λιγο με βλεπω να παιρνει το δικο μου ο μπομπιρας ...

• Like 1
Δημοσ.

ο 6300 ειναι ο εξαπυρηνος τελευταιας γενιας της amd! εχουν μια διαφορα τιμης στα 40 ευρω  για αυτο και δν στον εβαλα γτ δεν χωρουσε....!

αμα καταβαζαμε λιγο απο την μητρικη?

Δημοσ.

αμα καταβαζαμε λιγο απο την μητρικη?

οχι οχι και παλι οχι! γτ οι πιο κατω μητρικες εχουν χαλια κυκλωμα ρευματος και δν στις συνιστω!αυτη για τα χρηματα της ειναι ενα απο τα πιο vfm της εποχης!

Δημοσ.

να δω αυτη η μαγαζαρα μας το digital master ποτε θα μου στειλει τα πραγματα να στησω το μηχανημα του ανηψιου μου γιατι σε λιγο με βλεπω να παιρνει το δικο μου ο μπομπιρας ...

Ε το προτείνουμε και όλοι εδώ μέσα το συγκεκριμένο τους τελευταίους μήνες και ξέμειναν  :P

Δημοσ.

Ε το προτείνουμε και όλοι εδώ μέσα το συγκεκριμένο τους τελευταίους μήνες και ξέμειναν  :P

ασε γιατι τωρα ειμαι στα ορια για να πω χοντραδες...

μονο αυτο λεω...

παραγγελια 6/3/2013

4 προιοντα ειχαν 1-3 μερες

και σημερα 21/3/2013 εψαχνα ακομα τα πραγματα

τα οποια ειναι ακομα στην Κρητη ... να χ@@ω τα τσαμπα μεταφορικα και τον επαγγελματισμο μου μαμω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...