Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΧΡ


Groxen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας.

Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και χρειάζομαι την συμβουλή σας.

Έχω windows xp ενώ δούλευα κανονικά , τελείωσα κάποιες εργασίες που είχα να κάνω τον έκλεισα όλα φυσιολογικά. Την άλλη ημέρα τον ανοίγω κάνω login στον user μου και μου έβγαλε ένα εικονίδιο επάνω δεξιά πως γίνετε ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας (κάτι τέτοιο.), ανοίγει και δεν υπάρχει τπτ από  τα αρχεία μου στην επιφάνεια εργασίας έτος από τα απλά (Ο υπολογιστής μου, τα έγγραφα μου, κάδος.). Μετά από αρκετό ψάξιμο διαπίστωσα ότι παρόλο που εγώ κάνω login στον user μου αυτό κάνει αυτόματα login σε έναν user temp. Από τον σκληρό δίσκο που πας στους χρήστες όμως έχει κανονικά τον χρήστη μου και όλα μου τα αρχεία. Ιό δεν έχει τον έψαξα. Κάποια ενημέρωση δεν έκανα ούτε εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. Δεν κάνει ούτε επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τον user μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ξαναδεί τέτοιο πρόβλημα αλλά με win 7, η φίλη μου μετά από πολύ ψάξιμο και ενοχλήσεις στην hp αναγκάστηκε να κάνει format μιας και δεν εύρισκε λυση, και ως εκ τουτου να χάσει τον προηγούμενο λογαριασμό της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι θέμα ιού, το έχω συναντήσει και εγώ το θέμα αυτό. Με ένα restart με έβαζε συνήθως στον λογαριασμό μου.

Το έψαξα λίγο και έφταιγε το ότι είχα πολλά αρχεία στην επιφάνεια εργασίας και μερικοί κατάλογοι υπερέβαιναν το όριο των 25 χαρακτήρων στο path. Μου δημιουργούσε ένα προσωρινό προφίλ με το username μου αλλά ήταν σαν να είχα δημιουργήσει έναν νέο χρήστη και δεν υπήρχε τίποτα στο desktop ή στα doxuments. Μάλιστα μου έκανε τις αρχικές ρυθμίσεις όπως και σε σένα.

Αφού μπορείς να δεις τον χρήστη σου μπες και μετέφερε ότι έχεις από φάκελους στο deskop και στα documents σε έναν απλό φάκελο στον c π.χ. C:\files

Αν δεν μπορείς κανονικά δοκίμασε από ασφαλή λειτουργία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...