george kesoglu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενας φίλος πήρε μια ασύρματη ip camera και θέλει να βλέπει από το σπίτι του το μαγαζί του μέ το iPhone Εκανε τις ρυθμίσεις με το μοντέμ και μπορεί να βλέπει από το κινητό του την εικόνα της κάμερες όταν είναι μέσα στο μαγαζί και συνδέονται στο ίδιο μοντέμ αλλά αυτός θέλει να βλέπει από απομακρυσμένη περιοχή μέσα στο μανιουαλ έγραφε για την no-ip κάναμε έγγραφη επιλέξαμε το δωρεάν πακέτο αλλά μας πετάει σε πληρωμή τι παίζει ;;; Τέλος το τζάμπα ;;; και εάν ναι υπάρχει κάποια δωρεάν υπηρεσία ;; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από george kesoglu
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ναι τελος ο τζαμπα, ολοι πλεον ειναι με συνδρομή.
warlock9_0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εγώ γιατί το βλέπω κανονικά και δε μου έχει ζητήσει τίποτα?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εγώ γιατί το βλέπω κανονικά και δε μου έχει ζητήσει τίποτα? μήπως εχεις ήδη λογαριασμό απο παλαιότερα.
warlock9_0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ναι από παλιά έχω, αλλά και στο sign up βλέπω free account
javavall Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Και εγώ έχω από παλιά. Μόλις έκανα ένα νέο sign-up...Καμία αλλαγή. 3 host κτλ
MaXmaD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Οντως καμια αλλαγη. υπαρχει το δωρεαν κανονικα. μηπως πηγες για domain αντι για host?
takistmr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Και εγώ σήμερα έκανα μια εγγραφή και ήταν δωρεάν.
QuantumWanderer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πάντως και το ενναλακτικό dyndns, άλλαξε λίγο την πολιτική, διατηρώντας τα δωρεάν από παλιά. Στις καινούριες εγγραφές, βάζεις πιστωτική, αγοράζεις, αλλά αν ακυρώσεις την παραγγελία εντός 14 ημερών σού αφήνει το free. Νομίζω πατέντες είναι για να μαζέψουν πελάτες με πληρωμή, από όσους δεν το ψάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα