bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Να σας γινει μαθημα ! Αφηνουμε τους αλλους. 1
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πήρα τα φάρμακα. Παναγιά μου τι γκουμούτσες είναι τα Augmentin. Βοήθειά μου. Τον αντιτετανικό δε μου τον έκαναν στο φαρμακείο. Σε διπλανό που πήγα έφαγα χυλόπιτα. Εντάξει, λογικό, αφού δε το πήρα απ' τους άλλους. Τώρα πως μπορώ να κάνω την ένεση χωρίς κόστος; Να ψάξω στο YouTube πως γίνονται οι ενδομυϊκές ενέσεις και να μου την κάτσω μόνος δεν είναι καλή ιδέα, ε;
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δε μου έκαναν την ένεση. Μου είπαν δε την κάνουν. Το ίδιο κι ένα διπλανό φαρμακείο. Οπότε την αγόρασα απλά και την έχω στο ψυγείο.
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αχ Pintsie δε διαβάζεις. Πήγα χτες. Και μου έγραψαν μια συνταγή απλά. Δε μου έκαναν κάτι άλλο, δε μου έδωσαν αυτοί κάτι (λόγω κόστους μάλλον). Τώρα έχω μείνει με μια αντιτετανική ένεση στο χέρι και ψάχνω που θα την κάνω.
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Στο νοσοκομειο να (ξανα)πας να στην κανουν.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν είναι ινσουλίνης (μικρή βελόνα), σκάστη στον ώμο σου στον δελτοειδή, τράβα λίγο, κι άμα δεν έρθει αίμα, ζμπρώξε. Δεν είναι δύσκολο.
YiN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Λογικά το αντιτετανικό δεν είναι ψιλοαχρείαστο πλέον; Δηλ, η όλη φάση έγινε χθες - δεν ξέρω απλά λέω.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Όχι, καλά κάνει, λίγο παραπάνω από βδομάδα είναι η περίοδος επώασης συνήθως. edit, σύνταξη ξέρω κάνω να.
Haldol Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν είναι ινσουλίνης (μικρή βελόνα), σκάστη στον ώμο σου στον δελτοειδή, τράβα λίγο, κι άμα δεν έρθει αίμα, ζμπρώξε. Δεν είναι δύσκολο. Το σκέφτηκα. Αλλά ανοίγοντας το χαρτόκουτο σκιάχτηκα λίγο που 'δα τη σύριγγα. Δεν είναι κι εύκολο να τη μπιστώσω στον ώμο μου μόνος. Μέγεθος σαν αυτές στις αιμοληψίες πρέπει να 'ναι πάντως. Στο νοσοκομειο να (ξανα)πας να στην κανουν. Θα περάσω μια βόλτα απ' τα επείγοντα πιο μετά μάλλον.
Lucifer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αν είναι τέτοια, στον ώμο. Το 'χεις. Αν είναι τέτοια, στο κωλομέρι, πάνω έξω τεταρτημόριο. Μεγαλύτερη μανούβρα αλλά εξίσου εφικτή, σου μιλάω εκ πείρας.
frenzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Όταν ήμουν πιτσιρικάς που χτυπούσα με το ποδήλατο, πήγαινα στον φαρμακοποιό και μου έκανε μια κάθε καλοκαίρι σχεδόν. Κρατάει ένα χρόνο νομίζω. Από την άλλη τελευταί φορά που είχα χτυπήσει με ένα σκουριασμένο σίδερο μου είπε ο γιατρός στα επείγοντα πως ο τέτανος ζει μόνο σε βαθιά τραύματα. Και δεν μου έκανε.
YiN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Χάλντολ εγκυκλοπαιδικά να ξέρεις ότι το θρεντ σου κατέστρεψε οποιαδήποτε μηδαμινή πίστη είχα στην πρόοδο της ανθρωπότητας, κάθε ίχνος ανθρωπισμού που μου είχε απομείνει μέσω μιας συγκυριακής κατάστασης που έφερε το θρεντ σου στο μσν μου. Την επόμενη φορά κοίτα να σε φάει καμιά γκόμενα. Λούσι, το καλό που σου θέλω να κάνει σωστά την ένεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα