Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το KM2 Plus έρχεται στα 50 ευρώ με κουπόνι και coins στο Aliexpress.

Εγώ το μπουμπούνισα και ας έχω απροβλημάτιστο Mi Stick.

IMG_20250512_143241.jpg

ασδαδ.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, -WISE- είπε

Για άλλη μία γενιά δεν βάλανε θύρα ethernet...

Το χειρότερο είναι πως πλέον δεν τρέχουν Android TV αλλά το δικό τους HyperOS... 

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 9:22 ΠΜ, billdanos είπε

Το χειρότερο είναι πως πλέον δεν τρέχουν Android TV αλλά το δικό τους HyperOS... 

Το HyperOs δεν ειναι αυτόνομο λειτουργικό σύστημα αλλά fork του android (κάτι σαν το fire tv της amazon) με λίγα λόγια  HyperOS = Android + Xiaomi Vela +εύκολη συνεργασία μεταξύ συσκευών της εταιρειας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nakata1954 είπε

Το HyperOs δεν ειναι αυτόνομο λειτουργικό σύστημα αλλά fork του android (κάτι σαν το fire tv της amazon) με λίγα λόγια  HyperOS = Android + Xiaomi Vela +εύκολη συνεργασία μεταξύ συσκευών της εταιρειας.

Το γνωρίζω. Απλά για μένα έχασε το πλεονέκτημα του καθαρού Android Tv. Από μένα είναι ΟΧΙ! :) 

Δημοσ.
6 minutes ago, billdanos said:

Το γνωρίζω. Απλά για μένα έχασε το πλεονέκτημα του καθαρού Android Tv. Από μένα είναι ΟΧΙ! :) 

Και για μένα το ίδιο ισχύει. Παρόλο που το πρώτο μου mi box κλείνει δεκαετία, ζει και βασιλεύει και δεν έχω κανένα παράπονο, δύσκολα θα το κοιτάξω έστω και για την κρεβατοκάμαρα για να αντικαταστήσει το πρώτο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις ταχύτητες που έχουμε (έστω στην χώρα μας),η θύρα ethernet είναι άχρηστη. Οτι κάποιοι μπορούν να μην θέλουν wifi λόγω ακτινοβολίας κλπ........είναι το λιγότερο ανούσιο.Κλείνεις το δικό σου και πιάνεις άλλα 30 δίκτυα απο τους γείτονες,ενώ παράλληλα υπάρχουν τουλάχιστον  δύο κινητα στο σπίτι και ΄σιως και ασύρματο σταθερό....... Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της προσθήκης usb-ethernet (που είναι και usb hub και μπορείς να βάλεις και δίσκους,στικάκια,usb dac κλπ). 
Τα xiaomi είναι η πιο ασφαλής επιλογή, οι άλλες φτηνοκινεζιές δεν ξέρεις αν θα υπάρχουν σε δύο χρόνια.

Επεξ/σία από tasos2012
Δημοσ.
Στις 18/5/2025 στις 9:45 ΠΜ, tasos2012 είπε

Με τις ταχύτητες που έχουμε (έστω στην χώρα μας),η θύρα ethernet είναι άχρηστη. Οτι κάποιοι μπορούν να μην θέλουν wifi λόγω ακτινοβολίας κλπ........είναι το λιγότερο ανούσιο.Κλείνεις το δικό σου και πιάνεις άλλα 30 δίκτυα απο τους γείτονες,ενώ παράλληλα υπάρχουν τουλάχιστον  δύο κινητα στο σπίτι και ΄σιως και ασύρματο σταθερό....... Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της προσθήκης usb-ethernet (που είναι και usb hub και μπορείς να βάλεις και δίσκους,στικάκια,usb dac κλπ). 
Τα xiaomi είναι η πιο ασφαλής επιλογή, οι άλλες φτηνοκινεζιές δεν ξέρεις αν θα υπάρχουν σε δύο χρόνια.

Δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση αυτό που λες.

Δηλαδή θεωρείς καλύτερη λύση το να αρχίσεις να κουμπώνεις έξτρα πράγματα και περιφερειακά με ό,τι πρόβλημα δημιουργούν αυτά (αυξημένες θερμοκρασίες, έξτρα καλώδια και συσκευές) αντί να κατακρίνεις μία εταιρεία που εν έτη 2025 και για τρίτη γενιά δεν βάζει μία θύρα ethernet που έχουν μέχρι και τα μποξάκια του 20ευρου;
Το αν έχουν στην Ελλάδα πολλοί καλές ταχύτητες δεν λέει κάτι. (Έχω εδώ και 5 χρόνια οπτική αλλά πες εγώ είμαι η εξαίρεση γιατί είμαι στην Αθήνα). Αύριο μεθαύριο μπορεί να έχεις. Γιατί να μην αξιοποιήσεις το boxάκι σου;

Δημοσ.

2 Xiaomi είχα (τα παρόπλισα πλέον), είχαν πρόβλημα με αντάπτορα USB to Ethernet (έκαναν reboot).

Και με Wi-Fi δεν έπαιζαν όπως έπρεπε (όχι μόνο σε ένα δίκτυο).

Θα έπρεπε να είχαν dedicated port από τότε, δε συζητάμε για τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δύο στο σπίτι.......ενα πρώτης γενιάς και ένα δεύτερης (βασικά εχω τρία ,ακόμα ένα πρώτης γενιάς που το έχω σε αγγελία). Στο ένα έχω μόνιμα πάνω του usb-ethernet+usb-hub εδώ και 4 χρόνια. Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό,δουλεύει ταυτόχρονα με σκληρό δίσκο πάνω του και με usb σύνδεση με usb dac (το τροφοδοτεί κιόλας). Το δευτερης γενιάς συνδέεται απλά με wifi. Σύνδεση στο σπίτι.....24αρα της nova-wind,δηλαδή....τρίχες. Κανένα πρόβλημα....

Για τα box-ακια του εικοσάρικου, με τα σούπερ τεχνικά χαρακτηριστικά και με τις μαιμού άδειες για netflix κλπ.....τα έχουμε  αφήσει πίσω εδώ και χρόνια. Εδώ πλέον τα περισσότερα λαπτοπ δεν έχουν ethernet.

Επεξ/σία από tasos2012
Δημοσ.

Thomson Streaming Box 240 ή Thomson Streaming Stick 145 τι γνώμη έχετε;

Βασικά από ότι είδα σε μερικά καταστήματα τα έχει με χειριστήριο που έχει και αριθμούς για απευθείας κανάλια, ενώ σε άλλα καταστήματα τα έχει με το πιο συνοπτικό χειριστήριο. Επίσης, δεν ξέρω τι παίζει με αντιπροσωπεία για εγγύηση, αν υπάρχει στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Άλλο μοντέλο είναι αυτό με τους αριθμούς στο πληκτρολόγιο. Για την εγγύηση το κατάστημα πώλησης.

Αντικαταστάτης του Nokia είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...