foniki_melitzana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Στις 1/3/2019 στις 5:28 ΜΜ, bele είπε Εφόσον θέλεις νετφλιξ πρεπει να πας σε κάποιο με ανάλογη πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει οτι το mi box είναι μάλλον μονόδρομος Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p
gat0s814 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p Τα μη πιστοποιημενα παιζουν μεχρι SD! Και γενικα μακρια απο τα low end Rockchip μποξακια! 1
Lux Aeterna Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM?
gat0s814 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM? Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι!
Lux Aeterna Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, gat0s814 είπε Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι! Δεν εχω εργαλεια 😶 Ενταξει, εβαλα τη ROM για το συγκεκριμενο chipset και παιζει κανονικα προς το παρον. Αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος... Με το titanium τι κανουμε αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σωστοι; Δεν βρισκω επιλογη manual αναζητησης
gat0s814 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Δεν εχω εργαλεια 😶 Ενταξει, εβαλα τη ROM για το συγκεκριμενο chipset και παιζει κανονικα προς το παρον. Αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος... Με το titanium τι κανουμε αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σωστοι; Δεν βρισκω επιλογη manual αναζητησης Εγκαθηστας τον mx player , τον διαλεγεις σαν προεπιλογη και μεσα απο εκει κανεις online αναζητηση υποτιτλων! 1
dakangr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Εγκαθηστας τον mx player , τον διαλεγεις σαν προεπιλογη και μεσα απο εκει κανεις online αναζητηση υποτιτλων! Μια απορία αν ξέρεις. Έχω τον mxplayer στο cinema HD app, στο fire stick. Δεν βρίσκει κανενα υπότιτλο, μάλλον γιατί τα ονοματα των αρχείων ειναι ότι να ναι. Υπάρχει λύση;;
gat0s814 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, dakangr είπε Μια απορία αν ξέρεις. Έχω τον mxplayer στο cinema HD app, στο fire stick. Δεν βρίσκει κανενα υπότιτλο, μάλλον γιατί τα ονοματα των αρχείων ειναι ότι να ναι. Υπάρχει λύση;; Σβηνεις αυτο που βλεπεις και γραφεις manual τον τιτλο και αμεσως θα βρεις τα παντα ολα απο το opensubs! 1
jimis98 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στις 1/3/2019 στις 7:48 ΜΜ, jimis98 είπε καποιος που δεν ασχολείται με Netflix αλλα μόνο με kodi-iptv και με καλό wifi και χωρίς να μπλέκει με ρομ τι προτείνετε? μπορει καποις να μου πει την γνωμη του?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 https://m.gearbest.com/tv-box/pp_009625527545.html?wid=1433363 καμία άποψη για αυτό παιδιά δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο θα το χρησιμοποιώ για κατεβαστηρι Πίο πολύ και περιστασιακά για καμιά ταινία
manoskost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, 4son είπε https://m.gearbest.com/tv-box/pp_009625527545.html?wid=1433363 καμία άποψη για αυτό παιδιά δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο θα το χρησιμοποιώ για κατεβαστηρι Πίο πολύ και περιστασιακά για καμιά ταινία μια χαρα παιζει.
bele Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, jimis98 είπε μπορει καποις να μου πει την γνωμη του? Αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις..μπορεις να πας σε καποιο beelink, alfawise. To θεμα του wifi ειναι πολυ περιεργο γιατι μερικα κουτια ειναι πολυ καλα ενω αλλα μετρια..συνηθως τα περισσοτερα εχουν θεμα..εγω μονο το x96 μπορω να προτεινω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια, και επισης ξερω οτι και το mi box και το h96 που δοκιμασα εχουν θεμα.. Αν βαλεις καποιο στο ματι, googlαρε το ή δες κανα βιντεακι, υπαρχουν πολλα αξιοπιστα reviews που δειχνουν και ταχυτητες δικτυου
jimis98 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, bele είπε Αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις..μπορεις να πας σε καποιο beelink, alfawise. To θεμα του wifi ειναι πολυ περιεργο γιατι μερικα κουτια ειναι πολυ καλα ενω αλλα μετρια..συνηθως τα περισσοτερα εχουν θεμα..εγω μονο το x96 μπορω να προτεινω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια, και επισης ξερω οτι και το mi box και το h96 που δοκιμασα εχουν θεμα.. Αν βαλεις καποιο στο ματι, googlαρε το ή δες κανα βιντεακι, υπαρχουν πολλα αξιοπιστα reviews που δειχνουν και ταχυτητες δικτυου το mi box s φημίζεται για την αξιοπιστία του και ειδικά στο wifi
leriban Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 https://www.xpatit.gr/el/products/diktuaka/tp-link-ue300-v2-usb-3-0-to-gigabit-ethernet-network-adapter-detail.html Αυτό θα δουλέψει σε xiaomi tv box;
manoskost Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, leriban είπε https://www.xpatit.gr/el/products/diktuaka/tp-link-ue300-v2-usb-3-0-to-gigabit-ethernet-network-adapter-detail.html Αυτό θα δουλέψει σε xiaomi tv box; https://www.e-shop.gr/logilink-ua0174a-usb-20-to-fast-ethernet-adapter-with-3-port-usb-hub-p-PER.756345
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα