Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 5:28 ΜΜ, bele είπε

Εφόσον θέλεις νετφλιξ πρεπει να πας σε κάποιο με ανάλογη πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει οτι το mi box είναι μάλλον μονόδρομος

Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p

Τα μη πιστοποιημενα παιζουν μεχρι SD!
Και γενικα μακρια απο τα low end Rockchip μποξακια!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM?

Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι!

Δεν εχω εργαλεια 😶 Ενταξει, εβαλα τη ROM για το συγκεκριμενο chipset και παιζει κανονικα προς το παρον.

Αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος... Με το titanium τι κανουμε αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σωστοι; Δεν βρισκω επιλογη manual αναζητησης

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Δεν εχω εργαλεια 😶 Ενταξει, εβαλα τη ROM για το συγκεκριμενο chipset και παιζει κανονικα προς το παρον.

Αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος... Με το titanium τι κανουμε αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σωστοι; Δεν βρισκω επιλογη manual αναζητησης

Εγκαθηστας τον mx player , τον διαλεγεις σαν προεπιλογη και μεσα απο εκει κανεις online αναζητηση υποτιτλων!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gat0s814 είπε

Εγκαθηστας τον mx player , τον διαλεγεις σαν προεπιλογη και μεσα απο εκει κανεις online αναζητηση υποτιτλων!

Μια απορία αν ξέρεις. Έχω τον mxplayer στο cinema HD app, στο fire stick. Δεν βρίσκει κανενα υπότιτλο, μάλλον γιατί τα ονοματα των αρχείων ειναι ότι να ναι. Υπάρχει λύση;;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dakangr είπε

Μια απορία αν ξέρεις. Έχω τον mxplayer στο cinema HD app, στο fire stick. Δεν βρίσκει κανενα υπότιτλο, μάλλον γιατί τα ονοματα των αρχείων ειναι ότι να ναι. Υπάρχει λύση;;

Σβηνεις αυτο που βλεπεις και γραφεις manual τον τιτλο και αμεσως θα βρεις τα παντα ολα απο το opensubs!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 7:48 ΜΜ, jimis98 είπε

καποιος που δεν ασχολείται με Netflix αλλα μόνο με kodi-iptv και με καλό wifi και χωρίς να μπλέκει με ρομ τι προτείνετε? 

μπορει καποις να μου πει την γνωμη του?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimis98 είπε

μπορει καποις να μου πει την γνωμη του?

Αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις..μπορεις να πας σε καποιο beelink, alfawise. To θεμα του wifi ειναι πολυ περιεργο γιατι μερικα κουτια ειναι πολυ καλα ενω αλλα μετρια..συνηθως τα περισσοτερα εχουν θεμα..εγω μονο το x96 μπορω να προτεινω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια, και επισης ξερω οτι και το mi box και το h96 που δοκιμασα εχουν θεμα..

Αν βαλεις καποιο στο ματι, googlαρε το ή δες κανα βιντεακι, υπαρχουν πολλα αξιοπιστα reviews που δειχνουν και ταχυτητες δικτυου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bele είπε

Αναλογα τα χρηματα που θελεις να διαθεσεις..μπορεις να πας σε καποιο beelink, alfawise. To θεμα του wifi ειναι πολυ περιεργο γιατι μερικα κουτια ειναι πολυ καλα ενω αλλα μετρια..συνηθως τα περισσοτερα εχουν θεμα..εγω μονο το x96 μπορω να προτεινω γιατι εχω προσωπικη εμπειρια, και επισης ξερω οτι και το mi box και το h96 που δοκιμασα εχουν θεμα..

Αν βαλεις καποιο στο ματι, googlαρε το ή δες κανα βιντεακι, υπαρχουν πολλα αξιοπιστα reviews που δειχνουν και ταχυτητες δικτυου

το mi box s φημίζεται για την αξιοπιστία του και ειδικά στο wifi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...