Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το mi tv stick 4k. Έχω ένα mi box s αλλά θέλω να το αντικαταστήσω γιατί 

1. Κολλάει αρκετα 

2. Αργεί το τηλεχειριστήριο να λειτουργήσει

3. Όταν το ανοίγω είναι αποσυνδεδεμενο μόνιμα το wifi και δυσκολεύεται να συνδεθεί με το 5ghz.

Πώς τα πάει στα παρααπνω;

Επίσης ζεσταίνεται/υπερθερμαίνεται;

τέλος υπάρχει καμία διαφορά μεταξυ του mi tv stick 4k PFJ4122EU με το MDZ-27-AA EU?

Καλησπέρα.

Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ούτε κατά την πλοήγηση στα menu, είτε στην πλοήγηση μέσα στις εφαρμογές, ούτε κατά τη θέαση.

Το έχω δοκιμάσει σε Cosmote TV, Netflix, Amazon Prime, Apple TV, Disney, Youtube. Για πολλές ώρες και μέσα σε βαρβάτο καλοκαίρι. Ανεβάζει θερμοκρασίες μετά από λίγο αλλά δεν επηρεάζει στη λειτουργία του. Τώρα αν βλέπεις όλη μέρα περιεχόμενο δεν ξέρω να σου πω πώς θα συμπεριφερθεί. Τριωράκι σερί έχω κάνει χωρίς πρόβλημα.

Το χειριστήριο είναι άψογο. Και σαν κατασκευή και σαν λειτουργία.

Και σε μένα μερικές φορές είναι αποσυνδεδεμένο αλλά μέχρι να διαλέξω εφαρμογή (2-3 sec) έχει ήδη συνδεθεί στο 5G.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως δύο που έχω μου κάνουν τα περισσότερα από αυτά που περιγράφει ο Παναγιώτης.

Και αυτό που όταν ανοίγει (ή μετά από τα κλασικά reboot που κάνει) δεν ανταποκρίνεται το remote για αρκετή ώρα είναι τέρμα σπαστικό.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ πάντως δύο που έχω μου κάνουν τα περισσότερα από αυτά που περιγράφει ο Παναγιώτης.

Και αυτό που όταν ανοίγει (ή μετά από τα κλασικά reboot που κάνει) δεν ανταποκρίνεται το remote για αρκετή ώρα είναι τέρμα σπαστικό.

Ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις; Γιατί αναφέρω 2 και δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο μοντέλο ή διαφορετικά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Το κατάλαβα, απλά εξέφρασα για άλλη μια φορά τον πόνο μου με το Mi Box S.

Σε καταλαβαίνω...και δυστυχώς φταίει το software και όχι το hardware για τις αποσυνδέσεις τόσο του wifi όσο και του τηλεχειριστηρίου 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, manoskost είπε

εξαρτατε τι σε ενδιαφερει, αν θες netflix 4k και εφαρμογες τυπου cosmote ή nova πας σε πιστοποιημενο android tv οπως το ανωτερω ( προτιμησε καλυτερα το mecool KM2 plus λογω καλυτερου επεξεργαστη , αγορα απο εξω στα 77 ευρω απο geekbuing). αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω πας σε οποιοδηποτε αλλο με amlogic επεξεργαστη και 4gb μνημη. για τα πιστοποιημενα με android tv τα 2gb ειναι ικανοποιητικα.

mecool πιστοποιημένο με 4gb υπάρχει? έχουμε λίστα με τα πιστοποιημένα? δεν βρίσκω κάτι ψάχνοντας μέσω google

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, equi1908 είπε

mecool πιστοποιημένο με 4gb υπάρχει? έχουμε λίστα με τα πιστοποιημένα? δεν βρίσκω κάτι ψάχνοντας μέσω google

αν δεν σε ενδιαφερει το netflix 4k, ειναι το mecool deluxe KM6.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manoskost είπε

αν δεν σε ενδιαφερει το netflix 4k, ειναι το mecool deluxe KM6.

με ενδιαφέρει το netflix 4k, nova, cosmote κτλ οπότε θέλω πιστοποιημένο αλλά θα προτιμούσα με 4gb ram 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, equi1908 είπε

Υπάρχει  αυτό HAKOMiNi S905Y4 και σε εκδόση με 4gb αλλά ακομά δεν εχεί βγει κάποιο αξιόλογο review να το τεστάρει.

Υπομονή για Xiaomi Mi Box 4S Max όταν έρθει. Αλλιώς αν βρείς μεταχειρισμένο Nvidia Shield ακομα και του 17 έχει 3gb αλλά δεν έχει θέμα.

Δημοσ.

για το πιστοποιημενο android tv τα 2gb ειναι αρκετα για αυτο τα περισσοτερα βγαινουν με 2gb οπως και οι τηλεορασεις με android tv που εχουν και αυτες 2gb. αν νομιζεις οτι ειναι λιγα, δοκιμασε το amazon fire cube ή το amazon fire stick max, και θα αναθεωρησεις την αποψη σου.το μονο που αυτη την στιγμη θα σε ικανοποιησει αφου θελεις τοσο μεγαλη μνημη ειναι το nvidia pro με 3gb μνημη που κατα καιρους βγαινει προσφορα απο amazon γυρω στα 150 με 160 ευρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...