perpetas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Ήμουν έτοιμος να πάρω το mecool KM2 plus αλλά με το που διάβασα τα θέματα που έχει, έκανα πίσω. Τι άλλο προτείνετε για να αντικαταστήσω το Mi Box S?
alexzorb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δυσκολο να πρώτεινεις κάτι αυτή τη στιγμή είδικά αφου έχεις το mi box s . Το mi stick 4k είναι λίγο πιο δυνατό με dolby vision αλλά δεν έχει lan και usb θύρα τουλάχιστον όχι χωρις έξτρα καλώδια. Το mecool km2 το προηγούμενο δεν έχει dolby vision και gigabit lan. Έχει βγει το Nokia Streaming Box 8010 που κάνει τα πάντα (με ερωτηματικό το true hd passthrough) με gigabit lan με 4 GB of RAM and 32 GB χώρο αποθήκευσης αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η αρχική τιμή είναι πάνω απο 100€.
kallair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, alexzorb είπε Δυσκολο να πρώτεινεις κάτι αυτή τη στιγμή είδικά αφου έχεις το mi box s . Το mi stick 4k είναι λίγο πιο δυνατό με dolby vision αλλά δεν έχει lan και usb θύρα τουλάχιστον όχι χωρις έξτρα καλώδια. Το mecool km2 το προηγούμενο δεν έχει dolby vision και gigabit lan. Έχει βγει το Nokia Streaming Box 8010 που κάνει τα πάντα (με ερωτηματικό το true hd passthrough) με gigabit lan με 4 GB of RAM and 32 GB χώρο αποθήκευσης αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η αρχική τιμή είναι πάνω απο 100€. το gigabit lan ειναι πραγματικά προβλημα μόνο σε οσους ασχολουνται με plex και γενικα με home streaming 4k high bitrate ταινιες. σε disney+, netflix και λοιπες συνδρομητικες υπηρεσιες, το 100mbit ethernet μια χαρά ειναι. υπαρχει βεβαιως και το 5ghz wifi αλλά χωρις καλό σημα, πάει άκλαφτο. Προσωπικα αν εψαχνα κουτι τώρα, ίσως να περιμενα λιγο παραπανω, για να ερθει ευρώπη το νέο mi box 4k που κυκλοφορησε Κινα. δεν εχω διαβασει/δει εκτενως λεπτομερειες, αλλά απο τα λίγα που εχω δει, φαινεται καλός διαδοχος του mi box s.
embrance Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 καλσηπερα. η μητερα μου κοιταει καναλια εξωτερικου (ρωσια ,βαλκανια κτλ) και ο παναρχαιος αποκωδικοποιητης μας αφησε χρονιους. ειδα αυτο: https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970 και αυτο: https://www.terrabytenet.gr/product/xiaomi-mi-box-s-8gb-4k/ Την ιδια δουλεια δεν κανουν? καναλια μεσω ιντερνετ θελω απλα.
nickos vl. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexzorb είπε Δυσκολο να πρώτεινεις κάτι αυτή τη στιγμή είδικά αφου έχεις το mi box s . Το mi stick 4k είναι λίγο πιο δυνατό με dolby vision αλλά δεν έχει lan και usb θύρα τουλάχιστον όχι χωρις έξτρα καλώδια. Το mecool km2 το προηγούμενο δεν έχει dolby vision και gigabit lan. Έχει βγει το Nokia Streaming Box 8010 που κάνει τα πάντα (με ερωτηματικό το true hd passthrough) με gigabit lan με 4 GB of RAM and 32 GB χώρο αποθήκευσης αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η αρχική τιμή είναι πάνω απο 100€. Υπάρχει και έκδοση του Nokia με 4gb; Γιατί βλέπω ότι αυτό που κυκλοφορεί έχει 2gb https://www.kooqie.com/p/nokia-streaming-box-8000-android-10-tv-box-amlogic-s905x3-4k-ultra-hd-media-player-google-assistant-chromecast-netflix-4k Άκυρο τώρα είδα ότι είναι το μοντέλο 8010 !! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από nickos vl.
dafnoula13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 5:00 ΜΜ, embrance είπε καλσηπερα. η μητερα μου κοιταει καναλια εξωτερικου (ρωσια ,βαλκανια κτλ) και ο παναρχαιος αποκωδικοποιητης μας αφησε χρονιους. ειδα αυτο: https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970 και αυτο: https://www.terrabytenet.gr/product/xiaomi-mi-box-s-8gb-4k/ Την ιδια δουλεια δεν κανουν? καναλια μεσω ιντερνετ θελω απλα. Mi box θα πας.. το άλλο δεν το βλέπεις κάν.
giorgosvet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Εχω ενα tv box G 96 max android 11 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Netflix μιας και ζητάει ενημέρωση και αναβάθμιση.Ξερω ότι δεν είναι πιστοποιημένο όπως το mi box αλλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παρακάμψω την ενημέρωση και να συνδεθώ τελικά ή δεν υπάρχει ελπίδα.
mr.Vox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, giorgosvet είπε Εχω ενα tv box G 96 max android 11 και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Netflix μιας και ζητάει ενημέρωση και αναβάθμιση.Ξερω ότι δεν είναι πιστοποιημένο όπως το mi box αλλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παρακάμψω την ενημέρωση και να συνδεθώ τελικά ή δεν υπάρχει ελπίδα. Κατέβασε το από άλλο site.Τόσα υπάρχουν.. Εννοείται ότι ξεχνάς HD και πολυκάναλο ήχο αλλά λειτουργεί με περιορισμούς
giorgosvet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, mr.Vox είπε Κατέβασε το από άλλο site.Τόσα υπάρχουν.. Το έκανα όχι απο ενα απο 4-5 .Το πρόβλημα όμως παραμένει, δεν συνδέεται.
mr.Vox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Για δοκίμασε από εδώ. Τι εννοείς ότι δεν συνδέεται. Τι μήνυμα βγάζει;
giorgosvet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οταν ανοίγω την εφαρμογή φαίνεται αυτή η εικόνα.Οταν κάνω σύνδεση με τους κωδικούς δεν γίνεται σύνδεση, δεν προχωραει.Οι κωδικοί είναι σωστοί γιατί στην εφαρμογή της τηλεόραση συνδέεται κανονικά Δοκίμασα και το Aptoide και το apkpure με το ίδιο αποτέλεσμα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από giorgosvet
manoskost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, giorgosvet είπε Οταν ανοίγω την εφαρμογή φαίνεται αυτή η εικόνα.Οταν κάνω σύνδεση με τους κωδικούς δεν γίνεται σύνδεση, δεν προχωραει.Οι κωδικοί είναι σωστοί γιατί στην εφαρμογή της τηλεόραση συνδέεται κανονικά Δοκίμασα και το Aptoide και το apkpure με το ίδιο αποτέλεσμα. να ρωτησω κατι? εχεις σβησει την παλια εφαρμογη του netflix που εχει μεσα το tvbox για να κατεβασεις την νεα που σου λενε οι φιλοι εδω? 1
giorgosvet Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ναι έχω κάνει απεγκατασταση. Είχα κάνει αρχικά και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα .
power_1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Εχω ενα tv box s905x3 4 /32 gb λειτουργει καλα αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο αργο στην φορτωση καποιων σελιδων (εχω 50αρα γραμμη full ταχυτητα) . Αν παω σε s905x4 4/32gb θα δω διαφορα στη ταχυτητα φορτωσης σελιδων κι γενικα θα ειναι αρκετα ποιο γρηγορο το boxακι. Εχει καποιος το tox3 να μας πει εντυπωσεις η καποιο αλλο προτεινομενο s905x4 σε θεματα θερμοκρασιας ,ταχυτητας κι ομαλης αναπαραγωγης στο kodi ,stremio ?
dafnoula13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, power_1 είπε Εχω ενα tv box s905x3 4 /32 gb λειτουργει καλα αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο αργο στην φορτωση καποιων σελιδων (εχω 50αρα γραμμη full ταχυτητα) . Αν παω σε s905x4 4/32gb θα δω διαφορα στη ταχυτητα φορτωσης σελιδων κι γενικα θα ειναι αρκετα ποιο γρηγορο το boxακι. Εχει καποιος το tox3 να μας πει εντυπωσεις η καποιο αλλο προτεινομενο s905x4 σε θεματα θερμοκρασιας ,ταχυτητας κι ομαλης αναπαραγωγης στο kodi ,stremio ? Πριν αγοράσεις άλλο, Googlαρε slimbox project, κατέβασε την αντίστοιχη ρομ για το μποξακι σου και δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις s905x4. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα