Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/2/2023 στις 8:31 ΠΜ, astrea966 είπε

θελω να βαλω στην τηλεοραση των παιδιων ενα android player.ειμαι μεταξυ των Xiaomi Smart TV Stick Mi 4K και του Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV 4K. να διευκρινησω οτι δεν με απασχολει καθολου το 4Κ, απλα τα εχω επιλεξει λογω των 2gb ram που εχουν για οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαρκεια χρησης. η χρηση που τα θελω ειναι για netflix-disney-amazon prime, να στριμαρουν απο nas την διαθεσιμη βιντεοθηκη και θελω να περασω επιπλεον το kodi και το iptv smarters.

ευχαριστω

εγώ εχω το mecool km2 (το παλιο, οχι το νεωτερο το plus που στην ουσια παιζει να ειναι κ χειροτερο στο θεμα software).

ειναι google certified android tv box. εχω δοκιμασει και παιζει ολα τα apps που θες χωρις προβλημα, για iptv προσωπικα προτιμώ το OTT navigator αλλά μια χαρα δουλευει και το iptv smarters.

nas, δεν εχω δοκιμασει αλλά κανω συνεχεια local streaming 4k content με plex απο υπολογιστη που εχω στο δικτυο. θεωριτικα όλες οι παρομοιες συσκευες σε καλυπτουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kallair είπε

εγώ εχω το mecool km2 (το παλιο, οχι το νεωτερο το plus που στην ουσια παιζει να ειναι κ χειροτερο στο θεμα software).

ειναι google certified android tv box. εχω δοκιμασει και παιζει ολα τα apps που θες χωρις προβλημα, για iptv προσωπικα προτιμώ το OTT navigator αλλά μια χαρα δουλευει και το iptv smarters.

nas, δεν εχω δοκιμασει αλλά κανω συνεχεια local streaming 4k content με plex απο υπολογιστη που εχω στο δικτυο. θεωριτικα όλες οι παρομοιες συσκευες σε καλυπτουν.

σ`ευχαριστω για την προταση αλλα αφου δεν υπηρχαν προτασεις προχωρησα στην αγορα του chromecast οχι γιατι θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το xiaomi αλλα μονο γιατι διαβασα σε μερικα σχολια οτι κανει καποια κολληματα αραια και που.ελπιζω να μην το μετανιωσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

334920614_157200010488949_6371259752280157472_n.jpg.17c85eca7bf1154ecfa437711d040754.jpgΠαρέλαβα σήμερα , ήρθε πολύ γρήγορα!

σύνολο 10 μέρες 

Δεν το έβαλα ακόμη να λειτουργήσει, είπαν στείλω μερικές φωτογραφίες από του κουτί και το περιεχόμενο 

received_496374609184237.jpeg

received_935728317426459.jpeg

received_745917126903843.jpeg

Επεξ/σία από mkirikis
Δημοσ.

Το σύνδεσα και έβαλα και το drm info

Εκεί στο Google widevine modular drm, στο πλαίσιο που γράφει security level είναι με τιμή L1 

Και

Version 16.0.0

Εσείς που ασχολείστε θα τα καταλαβαίνετε καλύτερα ;)

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ γρήγορη η ανταπόκριση που έχει.

Πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν ζεσταίνεται

Αυτά, ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω, απλά ρωτήστε αλλά για τεχνικά ή άλλα θέματα που δεν κατέχω θέλω βοήθεια πώς θα το κάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Καλορίζικο, από που και πόσο ?

Λογικά EON και COSMOTE θα είναι οκ 

Καλημέρα, σε ευχαριστώ 

Από geekbuying  στα 59,90 με κουπόνι 

Δεν ξέρω, λογικά ναι θα τα υποστηρίζει 

Επεξ/σία από mkirikis
Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω μια βοήθεια λόγο απειρίας

Έψαξα στο Google play να κάνω εγκατάσταση κάποιον browser (chrome, Firefox, opera) αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή εγκαταστάσεις. Έβαλα ως αναζήτηση Browser  και δεν μου έβγαλε κανένα γνωστό πρόγραμμα αλλά κάποιον android tv browser.

Είναι φυσιολογικό να μην μπορώ να βάλω έναν γνωστό browser? Τι νόημα έχει να λέμε ότι το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο και καλά έχει + 5000 προγράμματα για εγκατάσταση.....

Γι'αυτό είπα ότι θέλω βοήθεια.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mkirikis είπε

Καλησπέρα

Έψαξα στο Google play να κάνω εγκατάσταση κάποιον browser (chrome, Firefox, opera) αλλά δεν μου δίνει καμία επιλογή εγκαταστάσεις. Έβαλα ως αναζήτηση Browser  και δεν μου έβγαλε κανένα γνωστό πρόγραμμα αλλά κάποιον android tv browser.

Είναι φυσιολογικό να μην μπορώ να βάλω έναν γνωστό browser? Τι νόημα έχει να λέμε ότι το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο και καλά έχει + 5000 προγράμματα για εγκατάσταση.....

Άλλο το android TV άλλο το android που ξέρουμε από το κινητό, τα tablet. Θα δεις στο τέλος ότι είναι σωστή η επιλογή σου,.  Μην περιμένεις όμως πολλά πράγματα στο σερφάρισμα. Δοκίμασε τον τον browser.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mkirikis είπε

Καλησπέρα

Ψάξε για το TV Bro απ' ότι θυμάμαι το έχει στο store και είναι φτιαγμένο για android tv και χρήση με το remote 

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε μου λέτε ότι είναι φυσιολογικό. Όλα τα tvbox δηλαδή λειτουργούν έτσι;

Τι το κακο θα είχε αν μπορούσες να σερφαρεις και με αυτό;

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mkirikis είπε

Καλησπέρα

Ρίξε μια ματια εδώ (ή ψάξε για κάτι παρεμφερές)...μετά όρεξη και χρόνο να 'χεις apkpure, apkmirror, aptoide +10000

Επεξ/σία από satelitas
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mkirikis είπε

Αν σε βολεύει κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.
Στις 8/3/2023 στις 10:29 ΜΜ, mkirikis είπε

ετσι λειτουργουν μονο τα android tv box, οχι ολα. μπορεις να κατεβασεις απο το google play το tvbro που και κατεβαζεις και μπορεις να το χρησιμοποιεις και σαν broswer, διαφορετικα αν θελεις αποκλειστικα τον chrome μπορεις να περασεις το apk του και με ενα στικακι, δεν ειναι κατι το δυσκολο, επισης αν εγκαταστησεις στο box το aurora store μπορεις να κατεβαζεις οποιαδηποτε εφαρμογη δεν βρισκεις στο google play.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.

Για χρηση iptv μεσω εφαρμογης stb emu και netflix χωρίς απαιτησεις για μεγαλη αναλυση, ουτε atmos, ούτε 4κ εως fhd θα ειναι ok, τι προτάσεις υπαρχουν εως 60-70 ευρώ; Απλά θα χρειαστει να μπορω να περασω μεσω usb stick την  IPTV εφαρμογη  οποτε θελω να δινει την δυνατοτητα το box για sideloading εφαρμογών. Google  Chromecast  ή Xiaomi Mi TV Stick 4K θα ειναι οκ; Δυστηχώς θα παιζει με wifi γιατι το router ειναι σε δυσκολο σημειο για ethernet. Απο https://www.geekbuying.com/category/TV-Boxes-Mini-PCs-505/ αξιζει τιποτα αυτη τη στιγμη, που να ειναι διαθεσιμο απο Ευρωπη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...