Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, greekparot είπε

Θέλω να αγοράσω ένα Tv box από εξωτερικό για να το χρησιμοποιήσω για iptv. Τα mag ξεφεύγουν από Σκρουτζ 100+€ είδα την περασμένη εβδομάδα το Mecool TV Box KM2 Plus στα 87€ και σήμερα το πήγαν δέκα ευρώ επάνω. Όποτε κατέληξα να γίνει αγορά από εξωτερικό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο και αξιόπιστο μοντέλο για την χρήση που το θέλω; Βάζω ένα λινκ να μου πείτε εάν αξίζει αυτό. Δεν το κατέχω κ πολύ και φοβάμαι μην αγοράσω μάπα μηχάνημα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

https://shorturl.at/dsvM3

https://www.geekbuying.com/item/MECOOL-KM2-PLUS-Netflix-4K-Android-TV-4K-TV-BOX-517095.html                                                                                                                                                                 https://itechnews.gr/2023/08/sta-58e-to-pio-quot-tsampa-kai-sosto/

Επεξ/σία από manoskost
  • Thanks 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, greekparot είπε

Θέλω να αγοράσω ένα Tv box από εξωτερικό για να το χρησιμοποιήσω για iptv. Τα mag ξεφεύγουν από Σκρουτζ 100+€ είδα την περασμένη εβδομάδα το Mecool TV Box KM2 Plus στα 87€ και σήμερα το πήγαν δέκα ευρώ επάνω. Όποτε κατέληξα να γίνει αγορά από εξωτερικό. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόλογο και αξιόπιστο μοντέλο για την χρήση που το θέλω; Βάζω ένα λινκ να μου πείτε εάν αξίζει αυτό. Δεν το κατέχω κ πολύ και φοβάμαι μην αγοράσω μάπα μηχάνημα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το mi box s 2nd gen ή το mecool είναι πολύ καλά και πιστοποιημένα νομίζω το Mecool KM7 PLUS ή το KM2 ή KM 2 PLUS πολύ καλά μηχανήματα όλα αυτά.

Αυτό που έβαλες:

Μπορεί να είναι καλό, αλλά υπάρχει και περιπτωση να τρέχει μέσα στο λειτουργικό του στον κώδικα κρυμμένο ή όταν κατεβάζει Update OTA κλπ καποιο malware ή κάτι από Κίνα για παρακολούθηση, ή κάτι που αν το συνδέσεις στο δίκτυο σου να σου μεταδώσει κάποιο malware, spyware κλπ.

Δες και αυτό αν θες τι παίζει για την αγορά τέτοιων φτηνών κινεζικών box από temu , aliexpress κλπ που μπορεί να φαίνονται καλά ή με καλές προδιαγραφές και μπορεί να μην είναι και τόσο αυτό που ισχυρίζονται ότι λένε:

Τα mi box s, τα mecool , το google chromecast, nvidia shield κλπ τα θεωρώ ποιο αξιόπιστα από διάφορα φτηνά που πουλάνε που δεν ξέρεις τι παίζει τι μπορεί να σου έχουν βάλει μεσα κλπ. Καλύτερα ένα πιστοποιημένο αλλά είσαι πιο ήσυχος πάρα κάτι πιο φτηνό αλλά λιγότερο αξιόπιστο και μερικές φορές μπορεί να αποβεί επικινδυνο. Και ανάλογα την τσέπη παίζουν διάφορες τιμές από φτηνά π.χ. chromecast, mi box s, κλπ μέχρι πολύ ακριβά όπως Nvidia Shield . 

από κει και πέρα ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις επιλέγεις ανάλογα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2023 στις 8:13 ΜΜ, stefanos_th είπε

εχεις δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο ? 

βαλε ενα 5V 2A .

καταρχην αναβει κανονικα, αλλα απο την αλλη δεν εχω προχειρο τετοιο τροφοδοτικο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tornado είπε

καταρχην αναβει κανονικα, αλλα απο την αλλη δεν εχω προχειρο τετοιο τροφοδοτικο.

δεν εχει σημασια αν αναβει κανονικα. Οταν δεν δινει επαρκες ρευμα το τροφοδοτικο θα δεις διαφορα "ωραια", οπως επανεκκινήσεις!

Δημοσ.
8 hours ago, tornado said:

1692980094852..jpg.8d117ef60edc3ad113bf8

On 20/08/2023 at 15:42, xristaras1925 said:

Το mi box s 2nd gen ή το mecool είναι πολύ καλά και πιστοποιημένα νομίζω το Mecool KM7 PLUS ή το KM2 ή KM 2 PLUS πολύ καλά μηχανήματα όλα αυτά.

Αυτό που έβαλες:

Μπορεί να είναι καλό, αλλά υπάρχει και περιπτωση να τρέχει μέσα στο λειτουργικό του στον κώδικα κρυμμένο ή όταν κατεβάζει Update OTA κλπ καποιο malware ή κάτι από Κίνα για παρακολούθηση, ή κάτι που αν το συνδέσεις στο δίκτυο σου να σου μεταδώσει κάποιο malware, spyware κλπ.

Δες και αυτό αν θες τι παίζει για την αγορά τέτοιων φτηνών κινεζικών box από temu , aliexpress κλπ που μπορεί να φαίνονται καλά ή με καλές προδιαγραφές και μπορεί να μην είναι και τόσο αυτό που ισχυρίζονται ότι λένε:

Τα mi box s, τα mecool , το google chromecast, nvidia shield κλπ τα θεωρώ ποιο αξιόπιστα από διάφορα φτηνά που πουλάνε που δεν ξέρεις τι παίζει τι μπορεί να σου έχουν βάλει μεσα κλπ. Καλύτερα ένα πιστοποιημένο αλλά είσαι πιο ήσυχος πάρα κάτι πιο φτηνό αλλά λιγότερο αξιόπιστο και μερικές φορές μπορεί να αποβεί επικινδυνο. Και ανάλογα την τσέπη παίζουν διάφορες τιμές από φτηνά π.χ. chromecast, mi box s, κλπ μέχρι πολύ ακριβά όπως Nvidia Shield . 

από κει και πέρα ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις επιλέγεις ανάλογα 

οσο για αυτο το βιντεο , τι να πω ?

ακομα βλεπετε αυτο το ατομο ? 

Δημοσ.

Υπάρχει καποιος τρόπος για να δουλέψει το kickasstorrents με το stremio; 

το torrentio το αναφέρει αλλά στην πράξη δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Στο ψάξιμο για TV box, είμαι μεταξύ του Nokia 8000 & XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK 2ND GEN.

Η χρήση που θα κάνω είναι Cosmote TV - Netflix - VLC, τι προτείνετε μεταξύ των δύο ή και κάποιο άλλο μοντέλο που να παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV οπωσδήποτε.

Δημοσ.
Στις 1/9/2023 στις 7:39 ΜΜ, jtheogr είπε

Στο ψάξιμο για TV box, είμαι μεταξύ του Nokia 8000 & XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK 2ND GEN.

Η χρήση που θα κάνω είναι Cosmote TV - Netflix - VLC, τι προτείνετε μεταξύ των δύο ή και κάποιο άλλο μοντέλο που να παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV οπωσδήποτε.

Εκτός από αυτά που αναφέρεις, και το Mecool KM2 PLUS και KM 7 PLUS είναι πολύ καλά και certified για netflix. Cosmote TV θα παίζουν όλα αυτα μια χαρά δεν θα έχουν πρόβλημα. Αν θες κάτι πιο compact χωρίς να σε πειράζει η συνδεσιμότητα πας σε mi box s 2nd gen. Αν θες να έχεις συνδεσιμότητα όπως usb micro sd ethernet πας σε όλα τα υπόλοιπα ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις βέβαια επιλέγεις και το κατάλληλο. Όλα είναι πολύ καλές επιλογές.

Δημοσ.

Έχω το S96 MAX Plus 4GB/32GB (Android 10) με επεξεργαστή τον RK3318.

Τίμιο boxάκι από άποψη ταχυτήτων. Παλιότερα είχα ασχοληθεί πολύ με kodi και πρόσθετα αλλά πλέον το έχω παρατήσει το άθλημα. Από όταν αγόρασα το Mi stick δεν ξανασχολήθηκα. Έχουμε τίποτα σε ROM για εγκατάσταση με προεγκατεστημένες επεκτάσεις και εφαρμογές και διαφορετικό UI; Έτσι να παίξω λιγάκι.

Επίσης, ποια εφαρμογή προτείνετε για καλύτερη απόδοση σε βίντεο από USB; Που να παίζει όλα τα formats με υπότιτλους κλπ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, -WISE- είπε

Έχω το S96 MAX Plus 4GB/32GB (Android 10) με επεξεργαστή τον RK3318.

Τίμιο boxάκι από άποψη ταχυτήτων. Παλιότερα είχα ασχοληθεί πολύ με kodi και πρόσθετα αλλά πλέον το έχω παρατήσει το άθλημα. Από όταν αγόρασα το Mi stick δεν ξανασχολήθηκα. Έχουμε τίποτα σε ROM για εγκατάσταση με προεγκατεστημένες επεκτάσεις και εφαρμογές και διαφορετικό UI; Έτσι να παίξω λιγάκι.

Επίσης, ποια εφαρμογή προτείνετε για καλύτερη απόδοση σε βίντεο από USB; Που να παίζει όλα τα formats με υπότιτλους κλπ.

Το VLC δεν σε άφησε ικανοποιημένο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Το VLC δεν σε άφησε ικανοποιημένο;

Ναι μια χαρά. Έλεγα μήπως έχει βγει καμιά εφαρμογή καλύτερη. 

Δημοσ.

Παιδιά ποιο tv box συστήνετε να πάρω ,θέλω ένα ισχυρό με απλό android ,όχι android TV ,ώστε να έχει κανονικό play store και να λειτουργεί κανονικά με ποντίκι.Εχω σταμπαρει το ugoos ut 8 pro ,έχει κάποιος να πει εντυπώσεις ; δεν το βρίσκω από Ευρώπη ,οπότε με παραγγελία από geekbuying με priority line παίζει να πληρώσω τελωνείο ;

Δημοσ.

Αν δεν είναι android Tv θα έχεις προβλήματα διαφορετικά. Δηλαδή θες πληκτρολόγιο έξτρα.

Γιατί οι εντολές δεν δίνονται σωστά σε τηλεόραση αφού δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σάρωση, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω με το χέρι παράδειγμα λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Αν δεν είναι android Tv θα έχεις προβλήματα διαφορετικά. Δηλαδή θες πληκτρολόγιο έξτρα.

Γιατί οι εντολές δεν δίνονται σωστά σε τηλεόραση αφού δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σάρωση, δεξιά αριστερά, πάνω κάτω με το χέρι παράδειγμα λέω.

Έχω ένα παλιό minix μια χαρά λειτουργεί το ποντίκι ,όλες αυτές οι κινήσεις που γράφεις γίνονται κανονικά με πατημένο το κλικ και με τη ροδέλα 

Επεξ/σία από DrAndreas
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DrAndreas είπε

Έχω ένα παλιό minix μια χαρά λειτουργεί το ποντίκι ,όλες αυτές οι κινήσεις που γράφεις γίνονται κανονικά με πατημένο το κλικ και με τη ροδέλα 

Φυσικά και γίνονται αλλά πρέπει να είσαι της υπομονής. Βέβαια σε Netflix και άλλα ότι πιάνει η οθόνη ή ψάχνεις  για τίποτα search. Αυτά βέβαια κάποιους δεν τους ενοχλούν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...