frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν κάνεις τίποτε απολύτως. It is as good as it gets. Oι ορμόνες είναι στα απαραίτητα επίπεδα ώστε να πιστεύετε και οι δύο πως ειλικρινά ενδιαφέρεστε, πως είστε όμορφοι, πως υπάρχει έλξη, οι ατάκες είναι υπέροχες, εμπνευσμένες, η κίνηση χορογραφημένη. Μην της ξαναμιλήσεις. Μην της εξηγήσεις καν. Κάνε την σουβενιρ και βαλ'την στο συρτάρι.. Και σε είκοσι χρόνια από τώρα θα απολαύσεις σε παράσταση μαλακίας τον καρπό της αυτοσυγκράτησής σου. Βέβαια είναι σίγουρο πως θα της ανοίξεις και καινούργιες τρύπες με αυτήν την τακτική αλλά ναι, το what if ειναι πάντα καλύτερο. 2
saks80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ρε φιλε 2 μηνες τωρα βγαινεις με την γκομενα την γουσταρεις και δεν εκανες τιποτα.σεχει παρει χαμπαρι οτι εισαι καληνυχτακιας.οποτε αν συμβαινει αυτο το πιο πιθανο ειναι να σου τρυφτει λιγο για να σε κανει οτι θελει και να σεχει για θεληματα.η λυση ειναι μια χωσου και οτι γινει.αν φας ακυρο την χανεις και απο φιλη αν δεν φας την φυστικωνεις καθε μερα
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 η κοπελα σε γουσταρει, και ''προβλεπεται'' να κανεις μια κινηση, ενα κινητο ενα μηνυμα. Αν και το σιχαινομαι γενικως και το εχω διαγραψει χρονια σαν υπηρεσια, το facebook ειναι μια καλη λυση για να κλεισετε καποιο ραντεβου. (στο οποιο ραντεβου ομως να της ψιλοδωσεις να καταλαβει οτι δεν ειναι φιλικο). Στο κατω κατω σκεψου οτι αν δεν κανεις κινηση τωρα που και γουσταρεις και εχεις δει καποια σημαδια ενδιαφεροντος ποτε θα κανεις? Μια πιθανη χυλοπιτα δε θα φερει την καταστροφη. Και εγω υποτιθεται δε χωνομαι και ημουν και ντροπαλος και σε λιγο δε θα με φτανουν τα 2 χερια να μετραω τις χυλοπιτες
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μια παροιμία λέει δεν γαμάει ο ωραίος γαμάει ο γενναίος. Χώσου με τρόπο. Κόψε κινήσεις και κάνε βήματα ΄μπροστά. Πες της αν θέλει να πάτε για καφέ, το κλασικό Μην χάνεις χρόνο. Να είσαι άνετος. Αν δεν είσαι άστο, χαμένη υπόθεση 2
Giorgos09 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μη μας δουλευεις. Εγω αν ειμασταν στη παρεα θα τη χουφτωνα στα μουλωχτα να μη το δει αλλος δηλαδη. Μετα βλεπεις απο την αντιδραση της. Λογικα θα χασκογελασει και μετα θα σου τριβεται ακομα περισσοτερο αλλα προσεχε τι θα πιασεις.
archsatan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Φιλε χωσου οσο προλαβαινεις γτ θα ρθει κανας πανκης κ θα αμολανε καλουμπα -πλεον- μαζι. Βεβαια αν αναλογιστεις το γεγονος οτι εισαι περι τα 20 κ βιργκο, καλα ξεμπερδεματα. 2
capten- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Οταν κάνουμε ΣΕΞ δεν μπλέκουμε με συναισθήματα διότι τότε αγορίνες μου το χάσατε το παιχνίδι.
-nick- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Οταν κάνουμε ΣΕΞ δεν μπλέκουμε με συναισθήματα διότι τότε αγορίνες μου το χάσατε το παιχνίδι.poio koumpi patas 8
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Σεξ χωρίς συναίσθημα γιατί; Σαν να τρως μπουγάτσα χωρίς ζάχαρη και κανέλα. Σαν να τρως πίτσα χωρίς τυρί... Τελικά ο TS τό'ριξε το κοριτσάκι ή όχι ακόμα; 2
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μάλλον ανανέωσε την συνδρομή στο brazzers λέγοντας μπα δεν με θέλει, θα γίνω ρεζίλι, δεν είναι αυτή για μένα, τι να της έλεγα, που πάω έτσι κτλ
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Σεξ χωρίς συναίσθημα γιατί; Σαν να τρως μπουγάτσα χωρίς ζάχαρη και κανέλα. Σαν να τρως πίτσα χωρίς τυρί... Υπενθυμίζω ότι ο ts είναι αρσενικό. Α, και η μπουγάτσα χωρίς τα εξτρά γαμάει έτσι κι αλλιώς.
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ε και; Εσείς τα αρσενικά δεν επιτρέπεται να κάνετε σεξ με συναίσθημα; Φοβάστε μην σας πει κάποιος φλώρους; (Ok, η μπουγάτσα γαμάει γενικά, agree.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις