capten- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Κορίτσια{yin,nenya} μην με παρεξηγήσετε.Σας αγαπώ αλλά... Δεν μπορείτε να το καταλάβετε αλλά είναι διαφορετική η φύση των αγοριών και κοριτσιών. Τώρα αν κάποια θηλυκά κατάφεραν να αλλάξουν την φύση των αρσενικών τότε ντροπή. Εγώ αν κάτι συναισθηματικό είχα για κάποιες ήταν το.......να είμαι προστατευτικός. Ο νηματοθέτης όπως έγραψαν κάποια παιδιά καλό θα είναι να μπορέσει να είναι πιο τολμηρός.Ετσι απλά. Αν σε τελική φάση τον απορρίψει η υποψήφια παλλακίδα για την οποία άνοιξε το θέμα τότε όπως είπε και κάποιος υπάρχουν χιλιάδες θηλυκά που θα τα ....συναρπάσει. Να περνάτε καλά.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 στην πρώτη διεθνή διαγράφεστε όσοι μου λέτε να τα παρατήσω δεν είστε πια σύντροφοι στη δεύτερη διεθνή διαγράφεστε όσοι μου λέτε να ξεχάσω δεν είστε πια φίλοι κι εσείς οι λίγοι που απομείνατε στην τρίτη σταματήστε να μου λέτε ότι τα φτιάχνω όλα με το μυαλό μου σας είδαμε και σας που ερωτεύεστε με το πάγκρεας 1
YiN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Κορίτσια{yin,nenya} μην με παρεξηγήσετε.Σας αγαπώ αλλά... Δεν μπορείτε να το καταλάβετε αλλά είναι διαφορετική η φύση των αγοριών και κοριτσιών. Τώρα αν κάποια θηλυκά κατάφεραν να αλλάξουν την φύση των αρσενικών τότε ντροπή. Εγώ αν κάτι συναισθηματικό είχα για κάποιες ήταν το.......να είμαι προστατευτικός. Ο νηματοθέτης όπως έγραψαν κάποια παιδιά καλό θα είναι να μπορέσει να είναι πιο τολμηρός.Ετσι απλά. Αν σε τελική φάση τον απορρίψει η υποψήφια παλλακίδα για την οποία άνοιξε το θέμα τότε όπως είπε και κάποιος υπάρχουν χιλιάδες θηλυκά που θα τα ....συναρπάσει. Να περνάτε καλά. Έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων για τον έρωτα και δη πολύ περισσότερες από άντρες λόγω παλαιότερων αντιλήψεων σχετικά με την ισότητα των φύλων. Είναι στη φύση του ανθρώπου, δεν έχει να κάνει με το φύλο. Η διαφορά ανάμεσα στα φύλα είναι βιωματική. Και καθώς η ιστορία του ανθρώπου γυρνά γύρω από τον την επιβίωση, τον πόλεμο και τον έρωτα, δεν είναι οι άντρες που ερωτεύονται χαλασμένοι από τα θηλυκά, αλλά εσύ. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2013 από YiN 5
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ε και; Εσείς τα αρσενικά δεν επιτρέπεται να κάνετε σεξ με συναίσθημα; Φοβάστε μην σας πει κάποιος φλώρους; (Ok, η μπουγάτσα γαμάει γενικά, agree.) Που είπα ότι δεν επιτρέπεται; Είπα ότι δεν είναι απαραίτητο. (Που οκ, ούτε για τη γυναίκα είναι απαραίτητο, μη λέμε και μαλακίες. ) 1
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλά, για κάποιες μπορεί νά'ναι απαραίτητο να έχει και συναίσθημα...αλλιώς απέχουν απ'το άθλημα! ( ναι, υπάρχουν)
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγω σημερα βγηκα με μια κοπελιτσα αλλα τιποτα ουτε μιλουσε, βασικα ουτε το παλτο της δεν εβγαλε... Τις ελεγα βγαλε το παλτο σ κανει ζεστη εδω μου ελεγε πιο μετα. της επιανα κουβεντα λεγαμε δυο τρεις λεξεις και αυτο... Πολυ σφηγμενη ητανε..προσπαθησα να την χαλαρωσω αλλα παλι τιποτα... Στα μυνηματα και γενικα με καλομιλαει, μπορω να πω οτι αυτη με εστελνε πρωτη, εδειχνε καποια σημαδια οτι γουσταρε, αλλα σημερα τζιφος δεν καταλαβα γιατι και δεν το συνεχισα δεν ηθελα να την πιεσω. Αναρωτιεμαι εγω τωρα, αμα δεν ηθελε να παμε για ποτο θα μου εριχνε ακυρο απο πριν, δεν ξερω τι την επιασε..
Lucifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Φίλος, να αποφασίζουμε όμως, "με μιλάει"/"με έστελνε" και "της έλεγα"/"μου έριχνε" μαζί δεν παίζει. Δηλαδή κάντε τα κουμάντα σας σε κάποια φάση. 5
caution Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ...επίσης, "γουστερνε" είναι το σωστό αλλά à propos δεν πειράζει να πούμε ρε ψηλάκο, στην τσαπού σου λουλούδια και πάμε γι' άλλα.
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 directions unclear, inserted penis in her heart.
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τις ελεγα βγαλε το παλτο σ κανει ζεστη εδω μου ελεγε πιο μετα. της επιανα κουβεντα λεγαμε δυο τρεις λεξεις και αυτο... Δηλαδή δε κατάφερες να της κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον για παραπάνω από 15-20 δευτερόλεπτα;
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν ημασταν μονοι. Βγηκαμε με παρεα, αλλα εγω ηθελα να της πιασω την κουβεντα. Δεν μιλουσε ουτε με την φιλη της. Μονο το κινητο ειχε στο χερι και εστελνε μυνηματα. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι τις προηγουμενες μερες με εστελνε μυνηματα τι κανω, αν θα βγω το σαββατο. Ε ειπα να κανω την πρωτη κινηση. Την ειπα σημερα να παμε για ποτο .. Ολα οκ . Μεχρι που πηγαμε και καταπιε την γλωσσα της.
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Σενάρια: 1) Της άρεσες μέσω μηνυμάτων αλλά από κοντά μπα. 2) Βρήκε με άλλον ν'ασχοληθεί τελικά. 3) Είναι ντροπαλός/κλειστός χαρακτήρας και ακόμα και να σε γουστάρει δεν θα στο πει. 4) Ήθελε μόνο ένα φλερτ και αυτό ήταν. 5) Τη μία στιγμή θέλει να σου μιλάει, την άλλη όχι... (περίοδος άραγε; ) 6) Οι φίλες της τής είπαν να μην κάνει κάτι μαζί σου για τον χ, ψ λόγο και αυτή τις άκουσε. 7) Δεν της φαίνεται ότι ταιριάζετε αρκετά ώστε να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου. κλπ κλπ κλπ
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Επειδή στο θέμα των γυναικών έχω μάθει να ρίχνω όλες τις ευθύνες πάνω μου, (μιας και εγώ είμαι το αρσενικό και εγώ οδηγώ καταστάσεις) θα σου πω τι θα σκεφτόμουν αν μόλις είχα σφάξει έτσι ένα ραντεβού μου. Θα σκεφτόμουν ότι για κάποιο γα**μένο λόγο κόμπλαρα και δεν μπόρεσα να κρατήσω ζωντανή μια κουβέντα μαζί της. Η κοπέλα μπορεί να έχει τα χίλια μύρια στο κεφάλι της. Είναι δικιά μου δουλειά να την κάνω να τα ξεχάσει όλα. Δεν είχε ενδιαφέρον η βραδιά σας, οπότε πολύ απλά... βαρέθηκε. Για τι πράγματα μιλήσατε, αν επιτρέπεται; Ή πιο ωμά: αν ήταν ο Brad Pitt στο τραπεζάκι απέναντί της, θα παρέμενε έτσι "δεμένη"; Ή θα έκανε νάζια σα γατούλα; Όπου Brad Pitt βάλε κάποιον που την ελκύει και διατηρεί αυτή την έλξη, όχι αναγκαστικά τον γνωστό. 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και γω πρωτα ειπα λες εγω να εκανα καμια πατατα, αλλα επειδη την εβλεπα λιγο πεσμενη, της μιλουσα για το τι εκανε σημερα, ειχε παει πριν σε ενα παρτυ μια φιλη της πως τα περασε για να νιωσει ανετα, αλλωστε για ποτο βγηκαμε αν ειχα σκοπο να μην μιλησουμε δεν θα της το προτεινα καν. Ειδα οτι συνεχεια ειχε το κινητο στο χερι στελνοντας , ε δεν αντεξα την ειπα γιατι εισαι καπως σημερα και δεν μιλας . Η απαντηση που μου εδωσε ηταν ε δεν εχω ορεξη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις