kep Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 παλαιότερα η χρεωστική κάρτας της εμπορικής, παρόλο που ήταν Visa, ήταν για τα μπάζα. σε αρκετές συναλλαγές στο ιντερνετ δε γίνονταν δεκτή. το αναφέρουν αρκετοί στο νετ. μερικοί μάλιστα λέγανε ότι δε περνούσε σε καμία συναλλαγή. (ίσως η χειρότερη χρεωστική αν και έχει το σηματάκι visa) ξέρετε αν αυτό έχει αλλάξει; δηλαδή μπορώ να τη χρησιμοποιώ στο Paypal και σε διάφορες πληρωμές μέσω νετ; κάποιος που έχει να μας πει;
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 1. Ήδη ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η απορρόφηση της Εμπορικής από την Alpha και, επομένως, οι κάρτες θα αλλάξουν σιγά-σιγά με νέες. 2. Μια κάρτα χρεωστική, ανεξάρτητα αν είναι Visa ή masterCard, γίνεται ή δεν γίνεται δεκτή ανάlογα με το αν έχει χρήματα ο λογαριασμός ή όχι. Η χρεωστική αντιστοιχεί στο χρήμα που έχεις στο λογαριασμό σου, δεν είναι πιστωτική. 3. Το PayPal δέχεται και τις 3 κατηγορίες καρτών αλλά εάν δεν έχεις χρήματα στο λογαριασμό της χρεωστικής ή στην προπληρωμένη δεν θα γίνει η συναλλαγή.
The_Judas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Η πλειοψηφία των καρτών visa-electron είναι "κλειδωμένες" για συναλλαγές μέσω ιντερνετ. Δεν είναι θέμα "καλής" ή "κακής" κάρτας, απλά είναι πολιτική των τραπεζών.
kep Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 αυτό με την Εμπορική και την Alpha δεν το ήξερα. από κάρτες (χρεωστικές) έχω κάποιες γνώσεις, χρησιμοποιώ συχνά από διάφορες τράπεζες. έχω maestro, mastercard, visa. makfil, Λεφτά έχω στο λογαριασμό, (για πόσο ακόμα δεν ξέρω) δεν είναι αυτό το θέμα. το θέμα είναι με τις συγκεκριμένες χρεωστικές κάρτες της εμπορικής. ήταν γνωστό ότι παλαιότερα οι κάρτες (visa) αυτές δε γινόταν δεκτές σε Online αγορές. πολιτική της τράπεζας όπως είπε και ο judas. το αναφέρουν και αρκετοί σε forum. με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει αλλάξει η συγκεκριμένη πολιτική. υπάρχει κανείς που να έχει χρεωστική εμπορικής (visa) και να κάνει online αγορές ή να τη χρησιμοποιεί στο paypal; εγώ χρησιμοποιώ χρεωστική της Κύπρου (visa) και δεν έχω πρόβλημα.
parasaser Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 έβγαλα από ATE και όλα καλά εδώ και χρόνια την έχει αγοράσει η Πειραιώς, επίσης και της Πειραιώς είναι καλή. αναφέρομαι σε προπληρωμένες
z4rx07 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Γιατί πρέπει αναγκαστικά να είναι της εμπορικής; Κυκλοφορούν εναλλακτικές λύσεις όπως προπληρωμένες κτλ (και ας είναι με προμήθεια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα