Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία του είναι κακή.
Το πήρα από μιά τρελή ρακοσυλλέκτρια που το έδερνε νυχθημερόν,έτυχε εκείνη τη μέρα να είμαι στη γειτονιά και άκουσα την κατάσταση, και οι γείτονες τσιμουδιά, μαζευτήκαν μόνον, όταν πήγα εγώ και της έσπασα την πόρτα για να το πάρω, και κάναν και αυτοί τους ζωόφιλους.. Υπεύθυνοι όλοι λοιπόν.. any way που λέμε και στο χωριό μου.

Εγώ όμως, έχω άλλα δύο γατιά που τα μάζεψα πάλι από το δρόμο, και το σπίτι δεν έχει αυλή αλλά μπαλκόνι που δεν τολμώ να το αφήσω έξω μόνο γιατί γαβγίζει, και κλείνομαι μαζί του στην κρεβατοκάμαρα για να μην είναι μόνο, και στο υπόλοιπο σπίτι ο συμβίος με τα γατιά.

Μιά ομορφιά τι να σας πω.Και φυσικά, όλη την ώρα σφουγγαρίζω.

Οι φιλοζωικές δεν έχουν χώρο, και πρέπει να δίνω 150€ το μήνα για να τον βάλουν σε κλουβί μου είπαν απο κει.

Εγώ θέλω στο υπόλοιπο της ζωής του ούτε κλουβιά ούτε τίποτα.Θέλω νάναι καλά.

Κάποιος που να χρειάζεται παρέα και να αγαπάει τα ζώα ώστε να μη χρησιμοποιεί βία αλλά θετική εκπαίδευση;

Τόχω μία εβδομάδα, και έχει μάθει ήδη:

Να κυκλοφορεί στο δρόμο σαν κύριος, όταν δεν έχει κόσμο, γιατί φοβάται όταν βλέπει ανθρώπους.

Κάτσε, περίμενε, έλα, έξω, να τα κάνει στην πάνα ή έξω, κ.α.
Στον κτηνίατρο το πήγα μέσω ΣΠΑΖ δωρεάν. Είναι καλά.

post-186254-0-68947800-1364026619_thumb.jpg

post-186254-0-98487400-1364026619_thumb.jpg

post-186254-0-31699900-1364026620_thumb.jpg

• Like 12
Δημοσ.

Δοκίμασε με αγγελία στο dogforum.gr :) 
Θα σε βοηθήσουν και τα παιδιά για το πού να απευθυνθείς. 

ΥΓ: μπράβο που το έσωσες. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους! :) 

• Like 7
Δημοσ.

Στείλε μας κι ένα λινκ το ποστ σου στο φεησμπουκ να το κοινοποιήσουμε αν είναι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Done κι απο μενα. Πιστευω πως θα βρεθει καποιος να το παρει, ειναι μικρο σε ηλικια οποτε θα βοηθησει. Μονο προσεχε που θα το δωσεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι φιλοζωικές δεν έχουν χώρο, και πρέπει να δίνω 150€ το μήνα για να τον βάλουν σε κλουβί μου είπαν απο κει.

γινεται αυτο?!πειρες τηλ.και ειπες βρηκα αδεσποτο και σου ειπαν οκ φερτο απο δω και να δεινεις 150ε τον μηνα?!

Δημοσ.

γινεται αυτο?!πειρες τηλ.και ειπες βρηκα αδεσποτο και σου ειπαν οκ φερτο απο δω και να δεινεις 150ε τον μηνα?!

σε αυτο και εγω σκαλωσα!μα 150 ευρω τετοια εποχη?τι ειναι αυτα τα πραγματα??ωραια βοηθεια...

το σκυλακι ειναι γλυκα!ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα βρει ενα καλο σπιτι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Done κι απο μενα. Πιστευω πως θα βρεθει καποιος να το παρει, ειναι μικρο σε ηλικια οποτε θα βοηθησει. Μονο προσεχε που θα το δωσεις :)

καλή ιδέα είχες φίλε μου

Ναι αυτό με προβληματίζει, αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα το αφήσω και θα φύγω, θα πηγαίνω στην αρχή κάθε μέρα, ή θα το πηγαίνω για 2-3 ώρες και θα το ξαναπαίρνω μέχρι να τους γνωρίσει, και θα κόψω και χαρακτήρα.Δεν υπάρχει περίπτωση......Άστα αυτό με αγχώνει περισσότερο, από την κατάσταση στο σπίτι.

Όχι έτσι ακριβώς, σκίστηκε η κοπέλα και με πήρε τηλ.πρωί πρωί, γιατί στην αρχή επικοινωνείς μόνο με mail, αλλά και αυτά τα παιδιά, είναι όπως εμάς, απλά ακτιβιστές, και δεν έχουν χώρους.ο καθένας φιλοξενεί στο σπίτι του όσα μπορεί.Μία κοπέλα είχε 17..!! βάλαν αγγελία στο site τους, και πάω στον κτηνίατρο μέσω αυτών δωρεάν.Δε μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.Να σου πω κι εγώ, δε θέλω να πιέσω τα πράγματα και να τους γίνει βάρος, και σε κανέναν, γιατί δε πρέπει να περάσει άλλο άσχημα.ούτε άβολα.Το στέλνουν σε ξενοδοχείο σκύλων που ζητάει 150€ το μήνα.Δεν τα παίρνουν αυτοί τα χρήματα

Δημοσ.

Παιδιά μου ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας,
Βρέθηκαν γονείς, ένα ζευγάρι και μάλιστα καλύτεροι δε γινότανε, το πήρανε πριν λίγο.

Τυχερός ο μικρός!!!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...