Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας Κύριο/Φίλοι.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απόφαση που θέλω να πάρω σχετικά με τον πάροχο τηλεφωνικής γραμμής και Internet που θα επιλέξω.

Διατηρώ ένα πολύ μικρό διαμέρισμα στην Άνω Ηλιούπολη για λόγους δουλειάς, περιοχή Δημαρχείου, στο οποίο και είχα κόψει την γραμμή τηλεφώνου του ΟΤΕ, σπανίως το επισκεπτόμουν. Πλέον τα πράγματα άλλαξαν και το χρησιμοποιώ σε μηνιαία βάση.

Θα με ενδιέφερε όπως καταλάβατε να βάλω Internet και τηλέφωνο και έχω απορίες διάφορες, δεν είμαι και ο πλέον ειδικός επί του θέματος. Θέλω μια γρήγορη σύνδεση στο νετ και οικονομική μιας και δεν θα βρίσκομαι εκεί τον περισσότερο καιρό.

Επίσης, να σημειώσω πως έχω Internet και τηλέφωνο από το δίκτυο της Forthnet στο σπίτι που διαμένω μόνιμα. Επίσης, αντιπαθώ λύσεις τύπου Internet από USB HUB από κινητή κάρτα και ως τώρα έχω δώσει πολλά λευτά σε Net Cafe της περιοχής στα οποία επισκέπτομαι τακτικά και αναγκαστικά προκειμένου να κάνω την δουλειά μου(λύση μπάλωμα). Ίσως ένα ετήσιο πακέτο να είναι η καλύτερη λύση.Δεν ξέρω.

Έχω τα εξής ερωτήματα λοιπόν:

1) Ποιός πάροχος παρέχει την ποιό γρήγορη σύνδεση στην συγκεκριμένη περιοχή;

2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω την σύνδεση της Forthnet στο Internet που είδη έχω συνδέοντας μόνο τηλέφωνο από κάποιο πάροχο; Ποιόν μου προτείνετε;

Τι τελικά με συμφέρει να κάνω; Δεν έχω ιδέα. Δηλώνω άσχετος και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Με Εκτίμηση,

Αλέξ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι είδους χρήση σκοπεύεις να κάνεις;

Θα χρησιμοποιείς και το σταθερό για τηλεφωνήματα;

Δημοσ.

Το σταθερό το θέλω όχι τόσο για να καλώ αλλά για να με καλούν.

Μπορώ να δουλεύω skype ή ακόμα και voipdiscount για να καλώ.  Το internet με ενδιαφέρει περισσότερο μιας και η πλειονότητα των τηλεφωνικών μου συνδιαλέξεων γίνονται στο εταιρικό μου κινητό πλέον.

Δημοσ.

α.οχι δεν γινεται να εχεις ιντερνετ απλα ενεργοποιοντας το τηλεφωνο.πρεπει η γραμμη σου να καταληξει και σε dsl port.Οποτε δεν μπορεις με την συνδεση του σπιτιου να μπαινεις και απο εκει.

β.οτι εταιρεια και να βαλεις πανω κατω θα εχεις την ιδια ταχυτητα.ρολο παιζει η ποιοτητα του χαλκου και η αποσταση απο το αστικο κεντρο.η ηλιουπολη εχει δικο της αστικο κεντρο στην νυμφων 8 αν θυμαμαι σωστα απεξω στην ηλιουπολη.με την forthnet εχεις το προβαδισμα του 6 margin που δινει απο default.

Δημοσ.

α.οχι δεν γινεται να εχεις ιντερνετ απλα ενεργοποιοντας το τηλεφωνο.πρεπει η γραμμη σου να καταληξει και σε dsl port.Οποτε δεν μπορεις με την συνδεση του σπιτιου να μπαινεις και απο εκει.

β.οτι εταιρεια και να βαλεις πανω κατω θα εχεις την ιδια ταχυτητα.ρολο παιζει η ποιοτητα του χαλκου και η αποσταση απο το αστικο κεντρο.η ηλιουπολη εχει δικο της αστικο κεντρο στην νυμφων 8 αν θυμαμαι σωστα απεξω στην ηλιουπολη.με την forthnet εχεις το προβαδισμα του 6 margin που δινει απο default.

Oπότε θεωρείς ότι με συμφέρει καλύτερα να αγοράσω το ετήσιο της forthnet με τηλέφωνο και Internet?

Δημοσ.

Oπότε θεωρείς ότι με συμφέρει καλύτερα να αγοράσω το ετήσιο της forthnet με τηλέφωνο και Internet?

Εάν θες και κάτι οικονομικό τότε είναι καλή περίπτωση. Επίσης έχει βγάλει και προγράμματα με κινιτά.Τσεκαρέ τα.

Δημοσ.

Εγω μενω στη διπλασια αποσταση,απο σενα, απο το Οτε της Ηλιουπολης ,εχω Forthnet ιντερνετ+απεριοριστα αστικα υπεραστικα+ 30 προς κινητα με 52 ευρω το διμηνο.

Το ιντερνετ μια χαρα ειναι -οι αποσυνδεσεις σπανιες,θα στο συστηνα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα hol,16 ευρώπουλα τον πρώτο χρόνο.Κι όταν παρέλθει ο χρόνο,βλέπεις τι τιμές παίζουν στην αγορά.

Δημοσ.

εχει το καλο του 6 margin.αποεκει και περα δες καιεσυ τις τιμες.επισης η Hol δενεχει fast path αν παιζεις Online games. η forthnet εχει. κτλ κτλ

Εγώ θα σου έλεγα hol,16 ευρώπουλα τον πρώτο χρόνο.Κι όταν παρέλθει ο χρόνο,βλέπεις τι τιμές παίζουν στην αγορά.

hol 2 Μισητα πραγματα.α.δενεχει fast path αλλα οκ το  βγαζουμε εκτος.

β,να εισαι διπλα στο α/κκαι να σου βαζουν με το ζορι 11 Margin στο down οχι να λειπει.αν ειναι να παιξει 20 Mbit Με forthnet Πχ τοτε με hol με 11 margin θα δει  κανα 16αρι.ειναι κριμα.αν ειναι μακρια οκ αν ειναι κοντα δεν λεει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

hol 2 Μισητα πραγματα.α.δενεχει fast path αλλα οκ το  βγαζουμε εκτος.

β,να εισαι διπλα στο α/κκαι να σου βαζουν με το ζορι 11 Margin στο down οχι να λειπει.αν ειναι να παιξει 20 Mbit Με forthnet Πχ τοτε με hol με 11 margin θα δει  κανα 16αρι.ειναι κριμα.αν ειναι μακρια οκ αν ειναι κοντα δεν λεει.

Ο φίλος φαντάζομαι πως το θέλει καθαρά για επαγγελματική χρήση.Σε αντίθετη περίπτωση,κάτι θα ανέφερε.Πιστεύω,από ότι διαβάζω τώρα τελευταία,πως η hol είναι σε γενικές γραμμές στο καλύτερο επίπεδο από τους εναλλακτικούς.

Και μάλιστα λέω εγώ για hol,που κάποτε την έβριζα και έφυγαν,στο τέλος,ως πού απογοητευμένος πελάτης.

Δημοσ.

Ο φίλος φαντάζομαι πως το θέλει καθαρά για επαγγελματική χρήση.Σε αντίθετη περίπτωση,κάτι θα ανέφερε.Πιστεύω,από ότι διαβάζω τώρα τελευταία,πως η hol είναι σε γενικές γραμμές στο καλύτερο επίπεδο από τους εναλλακτικούς.

Και μάλιστα λέω εγώ για hol,που κάποτε την έβριζα και έφυγαν,στο τέλος,ως πού απογοητευμένος πελάτης.

απλα του τα ανεφερα αυτα τα 2 για να τα ξερει.οτι ειναι για επαγγελματικη δεν σημαινει οτι ο αλλος μπορει να μην θελει ενα καλο Ping Η μια μεγλαη ταχυτητα συγχρονισμου ή καποιο annex m που δεν δινει η Hol

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες,αλλά στο #2 τον ρώτησα, και στην απάντηση στο #3 δεν είπε κάτι συγκεκριμένο.Εξ ου κι η άποψη μου.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες,αλλά στο #2 τον ρώτησα, και στην απάντηση στο #3 δεν είπε κάτι συγκεκριμένο.Εξ ου κι η άποψη μου.

ok και εγω απλα τα ειπα για να τα σκεφτει πιο σφαιρικα μηπως ειχε ξεχασει κατι η δεν το ειχε σκεφτει γενικοτερα η δεν το ηξερε.γιατι μετα εισαι με ενα χρονο συμβολαιο και δεν ειναι καιρος να δινεις 70 αρια για διακοπη πριν τον χρονο

σε αλλο τοπικ πχ για Hol λενε οτι δεν μπορουν να κανουν Port forward την80

και οτι η απαντηση της Hol ειναι οτι χρησιμοποιειτε απο αυτους οποτε κοινως No web server Κτλ.δεν το εχω ψαξει απλα τι ειπαν σε αλλο θεμα.

Δημοσ.

Χρειάζομαι το νετ για επικοινωνία skype, για mails και για εξεύρεση πληροφοριών(Επαγγελματική Χρήση). Για παιχνίδια όχι τόσο, τουλάχιστον όταν ανεβαίνω Αθήνα.

Χρησιμοποιήσατε ορολογίες που δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν όπως:

i)6 margin

ii)fast path

iii)Ping

iv)μεγλαη ταχυτητα συγχρονισμου ή καποιο annex m

v)Port forward

Όποιος δεν βαριέται ας εξηγήσει για να μαθαίνουμε και να μπαίνουμε στο νόημα και εμείς οι άσχετοι.

Δημοσ.

to 6 margin θα σου δωσει παραπανω ταχυτητα με σχεση το 9 margin που βαζουν οι αλλοι παροχοι.για skype που το θες και για search λιγο σε νοιαζει η λιγο παραπανω ταχυτητα.
fast path συνηθως βαζουν αυτοι που παιζουν παιχνιδια με σκοπο να εχεις οσο γινεται πιο αμεση αποκριση οταν πχ εισαι σε μια μαχη σε καποιο παιχνιδι.
Ping ο χρονος που θελει κατι για να παει καπου .στο παιχνιδι δηλαδη οσο μικροτερο Ping εχεις (πχ με fast path)τοσο καλυτερα.διοτι πατας το βελακι να προχωρησει ο παικτης και οσο μικροτερο Ping Εχεις τοσο πιο γρηγορα θα ανταποκριθει ο παιχτης.ειναι αυτο που λενε οτι εχω μεγαλο Ping και laggaro.Κοινως παταω ενα κουμπι και ο χαρακτηρας το καταλαβαινει μετα απο λιγο οποτε δεν ευχαριστιεσαι παιχνιδι.
annex m ειναι για να εχεις καλυτερη ταχυτητα στο στειλε.δεν σε ενδιαφερει πολυ.και το 1mbit που εχεις ειναι μια χαρα για skype.
μεγαλη ταχυτητα συγχρονισμου.να μπορεις να κατεβαζεις πιο γρηγορα.σαν πιο γρηγορο αμαξι.παλι δεν σε καιεει τρελλα οταν εισαι για νορμαλ χρηση.
to port forward ας το βγαλουμε στην ακρη διοτι ολοι οι παροχοι το υποστηριζουν .
τα ειπα με απλα λογια  χαζα λογια.αναλυτικοτερα μετα παμε σε wikipedia οπου τα εχει με τεχνικουςορους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...