NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Και η Ελληνική Τράπεζα στη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς Μετά τους καταθέτες, νέο "κούρεμα" για μισθούς και Ταμεία στην Κύπρο Πηγη http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1757938
απίθανος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μονίμως ανακαλύπτουμε τον πάτο. Ε, κάποια στιγμή δεν θα μας βάλουν και στα Ρεκόρ Γκίνες;
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Σαν πολλές τράπεζες μαζεύει ο Σάλλας. Ελπίζω να μην έχουμε επανάληψη παλαιότερων καταστάσεων.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Σαν πολλές τράπεζες μαζεύει ο Σάλλας. Ελπίζω να μην έχουμε επανάληψη παλαιότερων καταστάσεων. Δυστυχώς μάλλον παμε βουρ και για άλλα δράματα
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Αν του τις δίνουν τζάμπα γιατί να μην τις πάρει;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν τις δίνουν τζάμπα τις χρηματοδοτούν κιόλας, αυτό που μένει είναι να μάθουμε και από που, αν το μάθουμε και ποτέ
capten- Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μάλλον η Κυπριακή κυβέρνηση θα δώσε κάποιο ποσό στον Σάλλας και το ΤΧΣ θα βάλει ενα συμπληρωματικό ποσό δηλαδή θα πληρώσει ο Ελληνας φορολογούμενος πολίτης. Δεν είναι τόσο απλά.Ρισκάρει πολύ η Πειραιώς.Εχει να κάνει και μια ανακεφαλαιοποίηση που ίσως γίνει δυσκολότερη. Αν κάποια πράγματα πάνε στραβά η Πειραιώς ίσως το 2014 να γίνει το φαβορί να ....κρατικοποιηθεί .
Alxnks Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν τις δίνουν τζάμπα τις χρηματοδοτούν κιόλας, αυτό που μένει είναι να μάθουμε και από που, αν το μάθουμε και ποτέ η πειραιως απο εκει που ηταν για φουντο, ξαφνικα βρηκε (?) το χρημα κι εξαγορασε 2-3 τραπεζες και τωρα της χαριζουν και αλλες 3 κυπριακες. μια χαρα, ετοιμαστειτε και γι αλλα δραματα! επισης..αν ειναι και χαριζουν καποιες τραπεζες και μαλιστα με επιδοτηση, να παμε να παρουμε κι εμεις ρε παιδια. γιατι εμεις στην απεξω; ποιοι ειναι αυτοι οι μαγκες δηλαδη που με αερα κοπανιστο γινονται μεγαλοτραπεζιτες (δευτερη μεγαλυτερη τραπεζα πια στην ελλαδα) απο εκει που ηταν ετοιμοι να βαρεσουν κανονι (ουσιαστικα τη χαριζε την τραπεζα και δεν την επαιρνε κανεις!);;; και για να ευθυμησουμε λιγο..προσωπικα θα με βολευε να παρω την κυπρου, εχω και την prepaid μου εκει, καλη φαση θα ηταν, λογικα θα μου περνουσαν και τα γεμισματα πιο γρηγορα, τι πιο γρηγορα...αμεσως!! Μάλλον η Κυπριακή κυβέρνηση θα δώσε κάποιο ποσό στον Σάλλας και το ΤΧΣ θα βάλει ενα συμπληρωματικό ποσό δηλαδή θα πληρώσει ο Ελληνας φορολογούμενος πολίτης. Δεν είναι τόσο απλά.Ρισκάρει πολύ η Πειραιώς.Εχει να κάνει και μια ανακεφαλαιοποίηση που ίσως γίνει δυσκολότερη. Αν κάποια πράγματα πάνε στραβά η Πειραιώς ίσως το 2014 να γίνει το φαβορί να ....κρατικοποιηθεί . τι ακριβως ρισκαρει; δικα του κεφαλαια η τις καταθεσεις των πελατων του; για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη. τιποτα δεν ρισκαρει δικο του ουσιαστικα. μαζευει μαζευει, φουσκωνει το μπαλονι...αν του βγει θα γινει μεγας και τρανος (ειπαμε, με μηδεν αρχικο κοστος)..αν σκασει το μπαλονι...στα @@ του κιολας! 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Mετα απο όλες αυτες τις εξελίξεις με τις τράπεζες μαϊμού, προβλέπω σύντομα η Sentouki Bank Corporation να γίνετε στον νότο η πλουσιότερη τράπεζα παγκόσμιος http://freepen.gr/?p=20539 1
skiabox Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μη ξεχνάτε ότι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον όλες οι τράπεζες της Κύπρου και της Ελλάδος είναι από την Fitch στην κατηγορία 'speculative', 3η κατηγορία από το τέλος και πρέπει να ανέβουν μια κατηγορία για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις τα λεφτά σου όποτε θέλεις.
arxaggelos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οριακά άσχετο: Τα καταστήματα της Κύπρου λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα; Πρέπει να γεμίσω την prepaid μου!
Cossutius. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Οριακά άσχετο: Τα καταστήματα της Κύπρου λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα; Πρέπει να γεμίσω την prepaid μου! Η ενημέρωση μέχρι τωρα ειναι οτι θα λειτουργήσουν. Βέβαια ακομα τρέχουν. Παρεμπιπτόντως, μη πας αύριο να γεμισεις κάρτα. Φιλικη συμβουλή (internet banking δεν έχεις? )
arxaggelos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω με όλα αυτά που γίνονται, αλλά πρέπει να κάνω μια πληρωμή. Στην Κύπρου δεν έχω λογαριασμό, έχω μόνο prepaid (ευτυχώς). Θα δω τί θα κάνω, thanx.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 θα πάω να αποσύρω ολα τα κεφάλαια μου (εχω 100 ευρώ στην prepaid ) γιατί μπορεί να θεωρηθώ συνένοχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα