Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι Ρώσοι είναι οι χειρότεροι νεόπλουτοι. Με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, πολλοί ανύπαρκτοι με διασυνδέσεις ή μαφιόζοι έβγαλαν απίστευτο χρήμα από το πουθενά.

Δημοσ.

Επίσης και στα μέλη της KGB για να μην ανοίξουν το στοματάκι τους, τους έδωσαν από κάτι ψηλά, και κατέληξαν με περισσότερα και από τον Ωνάση.

Δημοσ.

καλα απο την οδηγηση τους δεν την γλυτωνουν ουτε τα ασθενοφορα...

στην γειτονικη βουλγαρια οι κρατικες υπηρεσιες κτλ περασαν στην μαφια.δηλ.νερο ρευμα ινετ και ασφαλειες...

Δημοσ.

Οι Ρώσοι είναι οι χειρότεροι νεόπλουτοι. Με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, πολλοί ανύπαρκτοι με διασυνδέσεις ή μαφιόζοι έβγαλαν απίστευτο χρήμα από το πουθενά.

Σαν τους απόφοιτους δημοτικού με τα 4 χιλιάρικα μηνιάτικο - τουλάχιστον - εδώ πέρα δηλαδή ε;
  • Like 5
Δημοσ.

Σαν τους απόφοιτους δημοτικού με τα 4 χιλιάρικα μηνιάτικο - τουλάχιστον - εδώ πέρα δηλαδή ε;

skiabox απο περιέργεια...ξέρεις κανέναν αποφοιτο δημοτικου με 4 χιλιάρικα μηνιάτιο (και μάλιστα τουλάχιστον), να μας τον πεις και εμάς εδω? Και να εργάζεται στο δημόσιο έτσι?

Δημοσ.

Πάντως παρ ότι γενικά πιστεύω ότι οι Δ.Υ οι δικοί μας είναι οι πιο προνομιούχοι υπάλληλοι που υπάρχουν στην Ευρώπη πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν τα έχουν με αυτούς που λουφάρουν.Πήγα χτες στο ίκα για να βρω τα ένσημα από 2002 μέχρι τώρα και ήταν ένας υπάλληλος ο οποίος τα είχε παίξει αλλά δεν γκρίνιαζε χρησιμοποιούσε μέχρι να βγει το έντυπο του ενός τον υπολογιστή του διπλανού του.Μόνο όταν τον ρώτησα που είναι ο άλλος από περιέργεια δηλαδή τα πήρε στο κρανίο και μας είπε ότι ήταν κοπαναντζής.Πήρε ρεπό δηλ. από την σημαία και την 26 Μάρτη.Πάντως μου έκανε εντύπωση ο τύπος αλλά παίζει να είναι και ένας στους 10.000.Φίλε cossutius ξέρεις πόσοι από τα άνω κωλοστουρναρέικα με απολυτήριο δημοτικό είναι προϊστάμενοι στην Δ.Ε.Η στον Ο.Τ.Ε και αλλού;Εντάξει μπορεί να μην παίρνουν 4.000 αλλά σίγουρα παίρνουν κάνα 2.000 ακόμα σίγουρα.Βγάζει κανείς άλλος στην Ελλάδα εργαζόμενος αυτά τα λεφτά;Με πτυχία η χωρίς.Αλλά άλλο οι παπαριές οι δικές μας και άλλο τα μνημόνια.Δεν μας φτάνει ο κακός μας εαυτός μας πηδάνε και οι έξω.

• Like 4
Δημοσ.

Ακριβώς επειδή τους δώσαμε το δικαίωμα, μας πηδάνε.

Ας ήμασταν πιο δαιμόνιοι, να το προβλέπαμε και να το αποφεύγαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε cossutius ξέρεις πόσοι από τα άνω κωλοστουρναρέικα με απολυτήριο δημοτικό είναι προϊστάμενοι στην Δ.Ε.Η στον Ο.Τ.Ε και αλλού;Εντάξει μπορεί να μην παίρνουν 4.000 αλλά σίγουρα παίρνουν κάνα 2.000 ακόμα σίγουρα.Βγάζει κανείς άλλος στην Ελλάδα εργαζόμενος αυτά τα λεφτά;

Εσύ ξέρεις? Για πες μας πόσοι είναι που τα ξέρεις απο πρώτο χέρι.... ?

Δημοσ.

kostas_dr εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μας έβαλαν στο μνημόνιο χωρίς να χρειάζεται υποχρεωτικά να μπούμε.Έτσι πιστεύω.Μόνο η Ελλάδα χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της έξω;Δεν χρώσταγε το 2009 ;Πιστεύω ότι στο μνημόνιο μας έχωσαν οι έξω ως πράξη αντεκδίκησης επειδή τους δίναμε πλαστά στοιχεία.Η Ιταλία χρωστάει 2 τρις και είναι κοντά έναν μήνα ακυβέρνητη.Αλλά βλέπεις η Ιταλία δεν είναι διαχειρίσιμο μέγεθος η Ελλάδα και η Κύπρος είναι.Κατά την γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις? Για πες μας πόσοι είναι που τα ξέρεις απο πρώτο χέρι.... ?

Ναι εγώ ξέρω έχω μάλιστα ξάδερφο σε τέτοια θέση.Θες και άλλα με συγκεκριμένες θέσεις;Άνθρωπος από το χωριό μου με απολυτήριο γυμνασίου έχει διατελέσει κατά σειρά Πρόεδρος της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών πρόεδρος της τοπικής βιομηχανίας ζάχαρης δήμαρχος σε δήμο άνω των 15.000 κατοίκων με μοναδικό προσόν και ας διαγράψουν το post μου οι mod ότι από παιδί ήταν παρατρεχάμενος γνωστού πολιτικού.Μόνο από την πώληση του υπερσύγχρονου εργοστασίου γάλακτος της Ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών σε ιδιώτη παίζει να έβαλε 100.000.000 δρχ μόνο αυτός.Εκτός του μισθού που έπαιρνε στην Ε.Α.Σ ως πρόεδρος της κοντά στα 5.000 euro τον μήνα.Θέλεις και άλλα;

• Like 2
Δημοσ.

να σου πω τώρα που σε πέτυχα, δεν ρωτάς το φιλαράκι σου, που μας είχες βάλει το άρθρο του την προηγούμενη φορά, τι έγινε με τις υποκλοπές;

ααααα και τι έγινε με το πτυχίο που λέει πως έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...