Προς το περιεχόμενο

Περίεργο θέμα με caviar blue


CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους..Πριν 2-3 μέρες πήρα τον αναφερόμενο δίσκο από αντικατάσταση κάποιου παλιού!!Αφού τον χώρισα σε 2 partition στο ένα μετακίνησα τα δεδομένα και το άλλο έμεινε κενό για να μπουν τα windows με τα προγράμματα...Όταν πάω να κάνω format δεν μου επιτρέπει να το κάνω σε αυτό το δίσκο παρά μόνο στον ide!Μήπως δεν μου επιτρέπει επειδή η μητρική είναι αρκετά παλιά s478 και είχαν κάποιο θέμα με τα controlers τους?Επίσης μου κάνει και κάτι άλλο!!Που και που ακούω όταν πάω να πάρω πρόσβαση στα αρχεία μου στον καινούριο τον δίσκο να σταματάει το ρεύμα με αποτέλεσμα για 1 δευτερόλεπτο περίπου να μου κολλάει το άνοιγμα πχ φακέλου και μετά να το ανοίγει κανονικά..Είναι κάτι ανησυχητικό? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που και που ακούω όταν πάω να πάρω πρόσβαση στα αρχεία μου στον καινούριο τον δίσκο να σταματάει το ρεύμα με αποτέλεσμα για 1 δευτερόλεπτο περίπου να μου κολλάει το άνοιγμα πχ φακέλου και μετά να το ανοίγει κανονικά..Είναι κάτι ανησυχητικό? 

 

Αν έχεις Windows 7, άλλαξε τις ρυθμίσεις στο Control Panel / System & Security / Power options / Change plan settings / Change advanced power settings.

 

Οι default ρυθμίσεις απενεργοποιούν τους δίσκους μετά από κάποια λεπτά αδράνειας. Είναι σπαστικό και μετά από κάθε νέα εγκατάσταση, πηγαίνω και το αλλάζω να μην απενεργοποιούνται ποτέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...