viper2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω να ανεφερα κατι πολιτικο η οικονομικο και οσο για το αν ειναι βαθυστοχαστο η οχι,αυτο ειναι στην κριση του καθενος..Ειδα οτι στο συγκεκριμενο site μπορουμε να μιλησουμε για ολα,για format σε υπολογιστες μεχρι την πιο αξιοπιστη μαρκα προφυλακτικου..Αν δεν επιτρεπεται,τοτε να ρουφηξω το αβγουλακι μου,να κανω τουμπεκι και να προβλημτιστω ΜΟΝΟ για την καινουρια καμερα που θελω να παρω.. Παιδια,οκ, δεν ψαχνω λυσεις και απαντησεις στα αλυτα και αναπαντητα..Εναν προβληματισμο εχω..Τελευταια ακουω μονο για κριση,ανεργια,ξενιτια και αυτοκτονιες..Βλεπω αστεγους,πεινασμενους και εξαθλιωμενους ανθρωπους γυρω μου..Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο,τουλαχιστον οχι σαν μοναδα.Και απλα ανοιξα μια συζητηση,για να ανταλλαξω αποψεις και να δω τελικα ποσοι απο μας δεν εχουν σταματησει να ελπιζουν,αν οχι για κατι καλυτερο,τουλαχιστον να μην παμε στα χειροτερα.. Γουσταρουμε γκρινια και ειμαστε και καλομαθημενοι Δεν παρακολουθω ξενα πορνο. Στηριζω Ελλαδα και σε αυτο!
kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 παντα υπηρχαν αυτα(γκρινια,αφραγκια,αυτοκτονιες) απλα σε μικροτερο ποσοστο.εδω και 2 χρονια που κοψαν μισθους και συνταξεις το ποσοστο αυτο μεγαλωσε και φαινετε στην καθημερινοτητα ανθρωπων που δεν το ζουσαν πριν.(οποτε ναι το χρημα φερνει την ευτυχια) αν εισαι σε κυκλο με φραγκα και εχεις και συ λιγα ή πολλα ,δεν τα περνας αυτα και συνεχιζεται η ζωη σου οπως πριν..
Tenshi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 (οποτε ναι το χρημα φερνει την ευτυχια ευημερία) Fixed
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ναρκωτικα μονο παιδια. Όχι στα ναρκωτικά....!!!!! Δεν φτάνουν για όλους. 1
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Η Θρυλάρα και τα burgers του ΚΟΖΙ στα Μελίσσια (έμμεση διαφήμιση αλλά δεν υπάρχουν αυτά τα burgers. Και Μελίσσια όχι να τρως δίπλα σε κάθε φτωχομπινεδιάρη)
bluesattack Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδια,οκ, δεν ψαχνω λυσεις και απαντησεις στα αλυτα και αναπαντητα..Εναν προβληματισμο εχω.. Καλα κανεις.Μαζι σου.Μην δινεις σημασια σε βολεμενους (ακομα και εν μεσω κρισης )-κυνικους φιλοσοφους και κατακεραυνωτες της φουτσας,
PsyGreg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τι μας έχει μείνει? αυτά που πιστεύουμε. αν πιστέψουμε τίποτα τότε τίποτα. αν πιστεψουμε αγάπη τότε αγάπη. αν πιστέψουμε μιζέρια τότε μιζέρια κ.λπ.
lenakix Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Για να νιωθεις ζωντανος πρεπει να νοιαζεσαι..Αλλα ας κλεισει το θεμα εδω και το επομενο topic ας ειναι για το format στον υπολογιστη..Αλλο αγχος δεν ειχα.. http://tassosleivaditis.wordpress.com/2012/01/29/an-theleis-na-legesai-anthropos-tasos-leivaditis/ 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 lenakix, τώρα που παρέθεσες και Λειβαδίτη, νομίζω πως όλοι μπορούμε να δούμε πόσο ψαγμένη και φιλοσοφημένη είσαι. Αν και ήταν φανερό από το πρώτο σου post σε αυτό το forum (που δεν είναι άλλο από το πρώτο post σε αυτό το thread), όμως υπήρχαν αμφιβολίες. Κυρίως γιατί δεν το πίστεψαν όλοι αυτοί οι άπιστοι που αρχίσαν να σε δουλεύουν. Πλέον όμως, ναι. Νομίζω δεν χωράει κάποια αμφιβολία. Είσαι βαθιά φιλοσοφημένη, πάρα πολύ στεναχωρημένη και πολύ ψαγμένη για την ηλικία σου.
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Για να νιωθεις ζωντανος πρεπει να νοιαζεσαι..Αλλα ας κλεισει το θεμα εδω και το επομενο topic ας ειναι για το format στον υπολογιστη..Αλλο αγχος δεν ειχα.. http://tassosleivaditis.wordpress.com/2012/01/29/an-theleis-na-legesai-anthropos-tasos-leivaditis/ ας το καλο!σε τεχνολογικο forum να μιλαμε για format,cpu και τετοια??μα τι θρασος!!
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Η Θρυλάρα και τα burgers του ΚΟΖΙ στα Μελίσσια (έμμεση διαφήμιση αλλά δεν υπάρχουν αυτά τα burgers. Και Μελίσσια όχι να τρως δίπλα σε κάθε φτωχομπινεδιάρη) Αυτο ξαναπες το κολαση ειναι !Αν και με την πρωτη λεξη μου ηρθε να ξερασω 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα