Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εφαρμογές κλείνουν αυτόματα έτσι και αλλιώς. Και στην ουσία το double tap στο home σου δείχνει τις τελευταίες που άνοιξες και όχι απαραίτητα όσες τρέχουν εκείνη τη στιγμή. Δεν χρειάστηκε ποτέ τόσα χρόνια χρήστης ios συσκευών να κλείσω κάποια εφαρμογή για να κερδίσω σε επιδόσεις κλπ.

:)

Δέν νομίζω να είναι ακριβώς έτσι, ουσιαστικά τις κάνει pause και δέν τις κλείνει.(οχι όλλες οσες υπάρχουν στο Multitask, τις 5 πρώτες ας πούμε) ....Μετά Άν τις κλείσεις απο το Multitask κλείνουν εντελώς.

Αυτο έχω παρατηρήσει εγώ τουλάχιστον, γιατι παράδειγμα το skype αν ειναι ανοιχτό στο multitask ανοιγει αμέσως και μ δείχνει την συνομιλια ή εκει π ημουν πριν. Άμα δεν ειναι στο multitask κανει μια ωρα να κάνει log in και σε βγάζει στην αρχική.

Άν πάλι το ανοίξεις και μετά το κλείσεις απο το multitask μετά ειναι σαν να ξαναμπαίνεις στην αρχική, άρα στο κλείνει εντελώς το πρόγραμμα

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενας απο τους βασικους λογους που εκανα παλιοτερα(iphone 3g) jailbreak ηταν για να μπορω να αλλαζω το apn  στο apn της wind που με 3€/μηνα ειχες απεριοριστα data.

Μεχρι περυσι , πολλοι συνδρομητες vodafone ηταν αναγκασμενοι να κανουν jailbreak ωστε να μπορουν να κανουν tethering.

Επισης , συχνα χρηστες αναγκαζονται να κανουν jailbreak γιατι εχει χαλασει το home button και χρησιμοποιουν το zephyr plugin απο cydia αντι για το home button.

Τωρα κανω jailbreak για να μπορω να οριζω τις default εφαρμογες: πχ τον Chrome αντι για τον safari και το Sparrow αντι για το Mail.

Αλλος λογος ειναι για να μπορω να κλειδωνω μερικες εφαρμογες ωστε να μην μπορει να τις τρεξει ο οποιοσδηποτε που δινω το ipad.

Με αυτον τον τροπο , το  ipad μπορουν να το μοιραζονται 2 ατομα χωρις ο ενας να μπορει να μπει στα mail του αλλου κλπ.

Πιστευω πως στο επομενο ios η apple θα αντιγραψει την google που προσφερει multiuser switching στο android ωστε να μπορουν να μοιραζονται την ιδια συσκευη πολλα ατομα.

• Like 1
Δημοσ.

Α για ψυχολογικούς λόγους δηλαδή! :P

Χαχα όχι ακριβώς αλλά έχει τύχει να δω σε άλλες συσκευές ένα μικρό lagging και να κοιτάξω να δώ τί γίνεται και να έχουν 200 εφαρμογές στο multitasking. Οπως και να το κάνεις πιστεύω ότι ΚΑΠΟΙΟ μικρό ρόλο παίζει. 

Δημοσ.

Προσωπικά αγοράζω προϊόντα της Apple για να μην ασχολούμαι με την τεχνολογία στον προσωπικό μου χρόνο. Αυτό πληρώνω και αυτό θέλω να έχω. 

Εάν ήθελα να σκαλίζω το τηλέφωνό μου, τότε θα αγόραζα Android συσκευή. 

Εάν σταματήσει να με καλύπτει η ποιότητα της apple, τότε θα "αλλάξω" εταιρία, κατά 99% θα πάω σε canonical. Όμως, από την στιγμή που έδωσα 500+€ για το κινητό μου απαιτώ να μην ασχολούμαι και να τα κάνει όλα για εμένα πριν από εμένα. 

Όταν σταματήσει να το παρέχει αυτό η Apple, τότε όχι Jailbreak αλλά αλλαγή προμηθευτή. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αγοράζω προϊόντα της Apple για να μην ασχολούμαι με την τεχνολογία στον προσωπικό μου χρόνο. Αυτό πληρώνω και αυτό θέλω να έχω.

Εάν ήθελα να σκαλίζω το τηλέφωνό μου, τότε θα αγόραζα Android συσκευή.

Εάν σταματήσει να με καλύπτει η ποιότητα της apple, τότε θα "αλλάξω" εταιρία, κατά 99% θα πάω σε canonical. Όμως, από την στιγμή που έδωσα 500+€ για το κινητό μου απαιτώ να μην ασχολούμαι και να τα κάνει όλα για εμένα πριν από εμένα.

Όταν σταματήσει να το παρέχει αυτό η Apple, τότε όχι Jailbreak αλλά αλλαγή προμηθευτή.

Αν θες να μη σκαλιζεις πας καλύτερα σε android,που εχεις from factor το 99% των δυνατοτήτων του os,χωρις ρουτ και custom roms!

Και αν εχεις και nexus μόλις βγει τη περνεις απο την πρώτη εβδομάδα και δεν αγχονεσαι ποτε και αν θα βγει jail break!

Δημοσ.

Αν θες να μη σκαλιζεις πας καλύτερα σε android,που εχεις from factor το 99% των δυνατοτήτων του os,χωρις ρουτ και custom roms!

Και αν εχεις και nexus μόλις βγει τη περνεις απο την πρώτη εβδομάδα και δεν αγχονεσαι ποτε και αν θα βγει jail break!

Ανάθεμα και εάν κατάλαβες τι έγραψα και τι λες... αλλά τεσ'πα. 

Λες και θα κερδίσω κάτι εάν καταλάβεις. 

Ό,τι πεις. Μαζί σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Το jailbreak το βρίσκω αδιάφορο. Το iOS με ικανοποιεί κατά 95% όπως είναι από τη μάνα του, οπότε δε με απασχολεί. Πέραν αυτού, δε θεωρώ το κινητό συσκευή που πρέπει να ασχολούμαι τόσο μαζί του. Όπως δεν σκάλιζα το SE K800i μου έτσι δε (θέλω να) σκαλίζω και το iPhone μου.

Από την άλλη: έχω χαλασμένο το home button μου, οπότε έκανα αναγκαστικά jailbreak για να περάσω ένα Zephyr. Ε, μαζί μ' αυτό πέρασα και μερικά ακόμα tweaks. Οκ, σαφώς και με βολεύουν. Αλλά αν δούλευε σωστά το home button μου δε θα το 'κανα.

:)

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο: μου έφεραν το πρώτο iPhone από Αγγλία και έπρεπε να κάνω jailbreak για να λειτουργήσει στην Cosmote και για να αποκτήσω Ελληνικό πληκτρολόγιο.

Έκτοτε και στις επόμενες iOS συσκευές μου (iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 1, iPad 3) δεν ξαναέκανα jailbreak, καλύπτομαι μια χαρά με το υπάρχον λειτουργικό και φυσικά πληρώνω όλες τις εφαρμογές που έχω.

+1

Είμαι χρήστης Macintosh και PC.

Το Macintosh και τις iOS συσκευές μου τις έχω για να ηρεμώ και να μην χρειάζεται να ψάξω τίποτα. Τις έχω για ξεκούραση, για ηρεμία του μυαλού μου.

Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ψαξίματος, αφού ότι κάνει το iOS με υπερκαλύπτει.

Το πρώτο iPhone αναγκαστικά το έσπασα.

Το iPhone 4 το έσπασα και έπαιξα μία εβδομάδα και πραγματικά πέρα από κάποια animated icons, δεν μου χρειαζόταν κάτι άλλο. Με χαλάει να βλέπω και το άσχημο Cydia.

Το iPhone 5 το έσπασα και το κράτησα έτσι για 20 λεπτά. Μου έγραφε κάτι Safe Mode και άλλα τέτοια και δεν μπορούσα να κουραστώ. 

Να τονίσω επίσης ότι πολλές εφαρμογές στο Cydia πρέπει να τις πληρώσεις.

Το iPhone κάνει εκ των πραγμάτων πολύ λιγότερα πράγματα από ένα Android (Samsung Galaxy SIII).

Είμαι χρήστης που θέλω η συσκευή μου να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά να τα κάνει άριστα, εύκολα και με ασφάλεια.

• Like 3
Δημοσ.

+1

Το Macintosh και τις iOS συσκευές μου τις έχω για να ηρεμώ και να μην χρειάζεται να ψάξω τίποτα. Τις έχω για ξεκούραση, για ηρεμία του μυαλού μου.

Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ψαξίματος, αφού ότι κάνει το iOS με υπερκαλύπτει.

Το iPhone 4 το έσπασα και έπαιξα μία εβδομάδα και πραγματικά πέρα από κάποια animated icons, δεν μου χρειαζόταν κάτι άλλο. Με χαλάει να βλέπω και το άσχημο Cydia.

Το iPhone 5 το έσπασα και το κράτησα έτσι για 20 λεπτά. Μου έγραφε κάτι Safe Mode και άλλα τέτοια και δεν μπορούσα να κουραστώ. 

Το iPhone κάνει εκ των πραγμάτων πολύ λιγότερα πράγματα από ένα Android (Samsung Galaxy SIII).

Είμαι χρήστης που θέλω η συσκευή μου να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά να τα κάνει άριστα, εύκολα και με ασφάλεια.

Εννοείται ότι πολλά TWEAKS είναι επί πληρωμή, και γιατί να μην είναι? η Cydia δεν είναι το μαγαζί του τζάμπα, παρ'ότι υπάρχει η παραπληροφόρηση σε πάρα πολλούς ότι "μου είπε κάποιος να κάνω jailbreak γιατί θα μπορώ να έχω όλες τις εφαρμογές δωρεάν". 

Δημοσ.

+1

'Oλα μα όλα τα tweak μπορεις να τα βρεις τσάμπα στο cydia αρκεί να έχεις τα κατάλληλα repo μέσα.;-)  και να προσθέσω ότι έχω κάνει τουλάχιστον καμια 20αρια iphone 4 jailbreak μόνο και μόνο για την αναφορά παράδοσης.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ κατ' εμέ του IOS.Και γενικά το iphone χωρίς jailbreak είναι μόνο για λεζάντα στο τραπεζακι της καφετέριας,του μπαρ,παραλία κτλ...Αμα θες κινητό αυστηρά επαγγελματικό και ασφαλές σίγουρα μπορείς να το κάνεις απο οποιαδήποτε συσκευή αρκεί να είσαι γνώστης του τι κάνεις

Δημοσ.

'Oλα μα όλα τα tweak μπορεις να τα βρεις τσάμπα στο cydia αρκεί να έχεις τα κατάλληλα repo μέσα.;-)  και να προσθέσω ότι έχω κάνει τουλάχιστον καμια 20αρια iphone 4 jailbreak μόνο και μόνο για την αναφορά παράδοσης.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ κατ' εμέ του IOS.Και γενικά το iphone χωρίς jailbreak είναι μόνο για λεζάντα στο τραπεζακι της καφετέριας,του μπαρ,παραλία κτλ...Αμα θες κινητό αυστηρά επαγγελματικό και ασφαλές σίγουρα μπορείς να το κάνεις απο οποιαδήποτε συσκευή αρκεί να είσαι γνώστης του τι κάνεις

Αμαν με αυτή την αναφορά παράδοσης χαχαχαχα ξέρεις πόσα χρόνια το ακούω? Τόσο σκάλωμα όσο και με το bluetooth. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Καταλήγουμε λοιπόν στο πλέον απλό συμπέρασμα: ο κάθε κάτοχος iPhone (γενικότερα, ο κάθε κάτοχος οποιουδήποτε καταναλωτικού αγαθού) κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του. Για παράδειγμα, ουδέποτε με απασχόλησε η "αναφορά παράδοσης", την οποία εσύ θεωρείς τεράστια έλλειψη και την τονίζεις με κεφαλαία κιόλας. Όπως φυσικά ουδέποτε γκρίνιαξα για την έλλειψη δυνατότητας να στέλνω ringtones μέσω bluetooth. Αυτά τα αφήνω σε όσους θέλουνε να το κυκλοφορούν «στο τραπεζακι της καφετέριας,του μπαρ,παραλία κτλ».

Το iPhone για τη χρήση που κάνω είναι κατά κύριο λόγο εργαλείο δουλειάς - με τη διαφορά ότι δεν θέλω οποιαδήποτε συσκευή, θέλω κάτι ασφαλές και σταθερό χωρίς να είμαι γνώστης. Αν είναι να γίνω "γνώστης" για να έχω ένα σταθερό και ασφαλές κινητό, θα πρέπει να αλλάξω δουλειά και, λυπάμαι, δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη για κάτι τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ πάλι δεν χωνεύω τα άτομα που κάνουν JB για να αλλάξουν το γραφικό περιβάλλον, για την παραμετροποίηση.

δηλαδή τη παραπάνω θα αισθανθούν αν δουν την γραμματοσειρά να αλλάζει?! αν κάποιος θέλει παραμετροποίηση πάει κατευθείαν στο android. κατά τα άλλα το JB είναι απαραίτητο εφόσον ψάχνεις την εύκολη λύση (tweaks κοκ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...