Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να αγορασω ενα ελλειπτικο γυρω στα 500 ευρω. Τι θα προτεινατε ;

Επεξ/σία από calico
Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά. Πάρε ένα σχοινάκι. Το ελλειπτικό είναι απλά ένας τρόπος ακόμα να νομίζεις πως κάνεις κάτι ενώ δεν κάνεις τίποτα. Η κίνηση υποτίθεται πως δεν έχει κραδασμούς αλλά στην ουσία είναι τελείως υποβοηθούμενη. Εκτός και αν έχεις θέματα μεγάλα , σχοινάκι, έντονο περπάτημα και τρέξιμο είναι καλύτερες λύσεις. Οικονομικότερες και λειτουργικότερες. Το να είσαι καλός στο ελλειπτικό δεν χρειάστηκε ποτέ. Ενώ το γρήγορος στα πόδια είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Εχω ενα θεματακι με το γονατο . Δηλαδη αν εχει βαρυ δισκο δε λιωνεις; Δεν εχω ανεβει ποτε πανω σε ελλειπτικο και δε ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Λιώνεις , πως δε λιώνεις. Σε πολλά όμως λιώνεις και δε δίνεις ένα 500άρικο. Τεσπα. Από λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω. Είναι όμως πιο ακριβά από διάδρομο.

Δημοσ.

kettler ελλειπτικο ξεκιναει απο 399 ευρω

kettler διαδρομος ξεκιναει απο 895 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...