ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλημέρα στην παρέα. Ένα αρκετά επίκαιρο θέμα της εποχής μας λόγω των συγκυριών με το πετρέλαιο. Εγώ προσωπικά έχω φυσικό αέριο (νερό και θέρμανση) και είμαι ευχαριστημένος. Το θέμα είναι αν τα πάνελ έρχονται πιο φτηνά από το αέριο. Μίλαγα τις προάλλες με μια θεια της κουμπάρας μου η οποία έδωσε λέει 2500 και πήρε 6 πάνελ για το σπίτι . Έχοντας τα ανοιχτά πάνω από 12-13 ώρες την ημέρα (κρυουλιαρα μάλλον) τις ήρθε η ΔΕΗ 400 ευρώ για 6 μήνες . Θέλω να βάλω και εγώ σπίτι αλλά δεν ξέρω τι να προσέξω. Δεν ξέρω τι κυκλοφορεί στην αγορά και δεν θέλω να πάω να πάρω από κάποιον που απλά τα πουλάει για να τα πουλήσει. Έχουν τα τελευταία χρόνια παρουσιαστεί πολλοί ειδήμονες σε αρκετούς χώρους που το παίζουν έξυπνοι. Θέλω να βάλω σε 2 υπνοδωμάτια (10 τμ το καθένα) Στο σαλόνι (30-35 τμ) Στην κουζίνα ( 8-10 τμ) Και στο μπάνιο ( 4 τμ) Έτσι το αέριο θα το έχω μόνο για νερό και ψάχνω να δω αν με συμφέρει κάτι τέτοιο.
lary7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχοντας τα ανοιχτά πάνω από 12-13 ώρες την ημέρα (κρυουλιαρα μάλλον) τις ήρθε η ΔΕΗ 400 ευρώ για 6 μήνες Πες την θεια σου πως τα 2500 που εδωσε ειναι η χειροτερη επενδυση που εκανε στην ζωη της, και πως συντομα θα τα κλαιει. Μια χαρα εισαι με το αεριο, κρατα το και ξεχνα τις ιδεες που βασιζονται σε εμπειριες ασχετων. Ο λογαριασμος ειναι μαλλον εναντι της θειας σου, οταν ερθει ο εκκαθαριστικος τα ξαναλεμε...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χαίρομαι που το ακούω. Το είπα τώρα και στην γυναίκα μου και μου είπε οτι το έχει ακούσει και από άλλους.Το πολύ πολύ να πάρω ένα aircondition για το σαλόνι και να το έχω σαν δεύτερο. Γιατί για το καλοκαίρι θα το χρειαστώ οπωσδήποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα